Hopp til hovedinnholdet

Charlotte Douglas internasjonale lufthavn (clt)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Charlotte lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra CLT lufthavn til Freedom Park eller stadion, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra CLT med et tastetrykk.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Charlotte Douglas internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Charlotte Douglas internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Hentested på Charlotte lufthavn (CLT)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra CLT lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Gå ut via ankomstnivået

Du får veibeskrivelser til hentesteder på Charlotte lufthavn direkte i appen. Dør D er hentestedet på CLT. Det kan også finnes skilt for samkjøring på Charlotte Douglas internasjonale lufthavn.

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på CLT, som angitt i appen. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Kart over Charlotte lufthavn

CLT lufthavn har fem avgangshaller, med avgangshall D som utenlandsterminal.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

 • Prisen for en reise med Uber til (eller fra) CLT avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

  Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

 • Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot turdelingssonene på flyplassen.

  Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på CLT

Charlotte Douglas internasjonale lufthavn er verdens syvende travleste flyplass basert på flyaktivitet. Over 44 millioner passasjerer er innom flyplassen hvert år. Flyplassen ligger omtrent 11 km vest for Charlotte sentrum, hvilket tilsvarer en 15-minutters kjøretur fra sentrum uten kø.

Terminaler på CLT lufthavn

Charlotte Douglas internasjonale lufthavn har én terminal, som er inndelt i seks avgangshaller: A, A North, B, C, D og E. Avgangshall D avvikler utenlandsflyvninger. Du finner en rekke lounger i avgangshallene på Charlotte lufthavn. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

Avgangshall A

 • American
 • Delta

Avgangshall A North

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Avgangshall B

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Avgangshall C

 • American
 • American Eagle

Avgangshall D

 • American
 • Lufthansa

Avgangshall E

 • American Eagle

CLT lufthavn avgangshall for utenlandsflyvninger

Ombordstigning for utenlandsflyvninger finner sted i avgangshall D, mellom utgang D1 og D13. CLT tilbyr nonstopflyvninger til 36 internasjonale destinasjoner.

Spisesteder på CLT

Reisende kan velge mellom over 50 spisesteder på CLT, som serverer alt fra frokost til søtsaker, snacks og internasjonale retter. Mange av spisestedene på CLT lufthavn ligger i atriet før innsjekkingsområdet og i avgangshallene.

Slik kommer du deg rundt på CLT

Charlotte Douglas er en kompakt flyplass, så du kan gå mellom avgangshallene. Avgangshall A–E ligger rundt hovedterminalen. Flyselskapet ditt kan hjelpe deg dersom du trenger ekstra hjelp på flyplassen.

Ting du kan gjøre på CLT

Charlotte Douglas lufthavn har en rekke attraksjoner, deriblant et offentlig kunstprogram med søkelys på byen Charlotte og den omkringliggende regionen. Du finner dessuten flere butikker og forretninger på Charlotte lufthavn. Du kan unne deg en massasje i en av spasalongene på CLT lufthavn, som ligger i møtepunktet mellom avgangshall A og B samt D og E.

Valutaveksling på CLT

Valutavekslingskontorene på CLT lufthavn ligger i atriet i avgangshall D og i billettskrankeområde D.

Hoteller nær CLT

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær CLT, har du flere hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær CLT

 • Freedom Park
 • Lake Wylie
 • UNC Charlotte Botanical Gardens
 • US National Whitewater Center

Du finner mer informasjon om CLT her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.