Hopp til hovedinnholdet

Phoenix-Mesa Gateway lufthavn (aza)

Reis til og fra Mesa lufthavn med Uber. I stedet for å vente på skyttelbussen eller taxien på AZA, kan du be om en reise direkte i appen og komme deg kjapt av gårde.

Mesa, AZ 85212
+1 480-988-7600

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Phoenix-Mesa Gateway lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Phoenix-Mesa Gateway lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/06.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Hentested på Mesa lufthavn (AZA)

Be om en reise

Velg et reisealternativ som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Du finner mer informasjon i appen

Hentesteder kan avhenge av typen reise som er forespurt. Følg instruksjonene i appen for å møte sjåføren utenfor eller ved et angitt hentested.

Bekreft stedet der du er

Gå til hentestedet som er angitt i appen (merk: Dette stedet er ikke alltid ved din nærmeste utgang). Hvis du ikke finner sjåføren din, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Mesa lufthavn

Phoenix-Mesa Gateway lufthavn i Mesa i Arizona besøkes av mer enn 1,3 millioner reisende i året. Mesa sentrum ligger 32 kilometer fra AZA lufthavn, altså rundt en 25 minutters kjøretur uten kø. Det tar rundt 40 minutter å kjøre fra AZA til Phoenix sentrum, som ligger 61 kilometer fra flyplassen.

Mesa lufthavn, terminal

I Charles L. Williams Terminal, Mesa lufthavns hovedpassasjerterminal, finner du flyplassens gater samt butikker og restauranter. Tre flyselskaper opererer fra AZA: Allegiant, Swoop og WestJet. Siden noen flygninger er sesongavhengige og kan endres, bør du gå til flyselskapets nettsted for å se oppdaterte flytider.

Spisesteder på Mesa lufthavn

Passasjerene kan velge mellom en rekke steder å kjøpe mat fra på Mesa lufthavn. Her finnes det blant annet en restaurant som selger amerikanske retter, en kafé med et godt utvalg av mat, bakverk og kaffe samt en gavebutikk som selger snacks og kald drikke.

Ting du kan gjøre på Mesa lufthavn

For reisende som er interessert i shopping, byr Phoenix-Mesa Gateway lufthavn på to butikker som selger et stort utvalg av varer, blant annet magasiner, bøker, suvenirer, gaver og snacks.

Hoteller nær Mesa lufthavn

Hvis du har mellomlandet eller flyet ditt er forsinket over natten, eller du trenger et sted å bo for et besøk nær Phoenix-Mesa Gateway lufthavn, finnes det en rekke hoteller og annen innkvartering i nærheten (i Chandler, Mesa, Phoenix og andre steder).

Attraksjoner nær Mesa lufthavn

 • Papago Park, Phoenix
 • Rose garden, Mesa
 • Usery Mountain Regional Park, Mesa

Du finner mer informasjon om AZA her.

Facebook
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.