Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Közlekedés – Fairfield

Fairfield területén szeretnél utazni? Akár látogató, akár helyi lakos vagy, ez az útmutató segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználhasd Fairfield lehetőségeit. Utazz a repülőtérről a szállodába az Uberrel, és fedezd fel a népszerű útvonalakat és úti célokat. A városodtól függően akár tömegközlekedéssel, biciklivel, robogóval vagy egyéb közlekedési eszközzel is közlekedhetsz az alkalmazás segítségével.

Emellett megnézheted az utasokra és a sofőrökre vonatkozó Uber-díjakat, és megtudhatod, hogyan kereshetsz pénzt Uber-sofőrként vagy -futárként Fairfield területén.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Foglalj autós szolgáltatást Fairfield területén az Uberrel

Foglalj előre autós szolgáltatást az Uberrel Fairfield területén. Bármikor igényelhetsz fuvart akár 90 nappal előre, mindegy, hogy a repülőtérre (San Franciscó-i nemzetközi repülőtér) szeretnél eljutni, a kedvenc éttermedet tervezed meglátogatni, vagy máshol akad dolgod.

search
Felvételi hely megadása
Navigate right up
search
Úti cél megadása

Fuvarmegosztás Fairfield területén

Az Uberrel könnyedén közlekedhetsz Fairfield területén autó nélkül. Találd ki, milyen helyeket szeretnél meglátogatni a környéken, majd igényelj fuvart a hét bármely napján, bármilyen időpontban. Igényelhetsz fuvart valós időben, vagy előre is foglalhatsz, így a fuvarod készen áll, amikor indulni szeretnél. Akár csoportosan, akár egyedül utazol, az alkalmazásban megtalálhatod az igényeidnek megfelelő fuvarlehetőséget.

Nyisd meg az Uber alkalmazást, és add meg az úti célodat, hogy elkezdhesd Fairfield felfedezését.

Reptéri autós szolgáltatás Fairfield területén

Ha Fairfield területén a repülőtérre szeretnél eljutni valamelyik városrészből, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart a nap bármely szakában. Koppints egy közeli repülőtér nevére, hogy megtudd, hogyan vehetsz igénybe autós szolgáltatást az Uberrel az érkezésekhez és indulásokhoz. A kapcsolódó repülőtéri oldalon többek között megtudhatod, hogy hol találkozhatsz a sofőröddel, amikor felvesz, és hogy mennyibe fog kerülni a fuvar.

Válaszd ki a legjobb közlekedési lehetőségeket Fairfield területén

  • Taxi Fairfield területén

    Jusson eszedbe az Uber a taxik alternatívájaként, ha Fairfield területén utazol. Az Uberrel azonnal igényelhetsz fuvart a napszaktól függetlenül, így nem kell taxiknak integetned. Igényelj fuvart a repülőtérről a szállodába, keress fel egy éttermet, vagy látogass el egy másik helyre. Te döntesz. Nyisd meg az alkalmazást, és add meg az úti célodat a kezdéshez.

  • Tömegközlekedés Fairfield területén

    Tömegközlekedéssel megfizethető az utazás. Az adott területtől függően az Uber Transit segítségével megnézheted a közeli busz- vagy metrójáratokat, hogy könnyebben megtervezhesd az utadat. Nyisd meg az alkalmazást, és nézd meg, hogy elérhető-e az Uber Transit a környékeden, vagy keresd fel Fairfield népszerű helyeit fuvarmegosztással az Uber segítségével.

  • Bérelhető biciklik Fairfield területén

    Biciklivel környezetbarát módon közlekedhetsz a városközpontban. Egyes városokban elektromos kerékpárokat is találhatsz és használhatsz az Uberrel. Az alkalmazásban megnézheted, hogy Fairfield területén elérhetők-e a biciklik. Ha elérhetők a biciklik Fairfield területén, biciklizés közben ne feledkezz meg a sisak használatáról, és tartsd be a közlekedési szabályokat.

1/3

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

You may also contact the California Public Utilities Commission at 800-894-9444 or CIU_intake@cpuc.ca.gov.

In California, due to CPUC requirements, you cannot transport an unaccompanied minor on trips arranged through the Uber app. Keep in mind that in California, a rider must be over 18 to sign up for an Uber account, but if you believe a rider might be underage, you can ask them to confirm their age and let them know that you’ll have to cancel the trip if they are indeed under 18. In addition, you can report requests to transport unaccompanied minors by submitting in-app feedback.

All trips to or from SFO are subject to a $5.50 SFO airport surcharge that applies per vehicle, regardless of the number of riders or type of ride as well as any applicable tolls. All trips to or from OAK are subject to a $3.70 OAK airport surcharge that applies per vehicle, regardless of the number of riders or type of ride as well as any applicable tolls. All trips to or from SJC are subject to a $3 airport surcharge and any applicable tolls. All trips to or from MRY are subject to a $3 airport surcharge and any applicable tolls. UberX, Comfort and Assist trips to or from SMF are subject to a $2.5 surcharge and any applicable tolls. UberXL and Uber Black SUV trips to or from SMF are subject to a $3.00 surcharge and any applicable tolls.