Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Közlekedés – Bowie

Bowie területén szeretnél utazni? Akár látogató, akár helyi lakos vagy, ez az útmutató segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználhasd Bowie lehetőségeit. Utazz a repülőtérről a szállodába az Uberrel, és fedezd fel a népszerű útvonalakat és úti célokat. A városodtól függően akár tömegközlekedéssel, biciklivel, robogóval vagy egyéb közlekedési eszközzel is közlekedhetsz az alkalmazás segítségével.

Emellett megnézheted az utasokra és a sofőrökre vonatkozó Uber-díjakat, és megtudhatod, hogyan kereshetsz pénzt Uber-sofőrként vagy -futárként Bowie területén.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Foglalj autós szolgáltatást Bowie területén az Uberrel

Foglalj előre autós szolgáltatást az Uberrel Bowie területén. Bármikor igényelhetsz fuvart akár 90 nappal előre, mindegy, hogy a repülőtérre (Washington-Ronald Reagan nemzeti repülőtér) szeretnél eljutni, a kedvenc éttermedet tervezed meglátogatni, vagy máshol akad dolgod.

search
Felvételi hely megadása
Navigate right up
search
Úti cél megadása

Fuvarmegosztás Bowie területén

Az Uberrel könnyedén közlekedhetsz Bowie területén autó nélkül. Találd ki, milyen helyeket szeretnél meglátogatni a környéken, majd igényelj fuvart a hét bármely napján, bármilyen időpontban. Igényelhetsz fuvart valós időben, vagy előre is foglalhatsz, így a fuvarod készen áll, amikor indulni szeretnél. Akár csoportosan, akár egyedül utazol, az alkalmazásban megtalálhatod az igényeidnek megfelelő fuvarlehetőséget.

Nyisd meg az Uber alkalmazást, és add meg az úti célodat, hogy elkezdhesd Bowie felfedezését.

Reptéri autós szolgáltatás Bowie területén

Ha Bowie területén a repülőtérre szeretnél eljutni valamelyik városrészből, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart a nap bármely szakában. Koppints egy közeli repülőtér nevére, hogy megtudd, hogyan vehetsz igénybe autós szolgáltatást az Uberrel az érkezésekhez és indulásokhoz. A kapcsolódó repülőtéri oldalon többek között megtudhatod, hogy hol találkozhatsz a sofőröddel, amikor felvesz, és hogy mennyibe fog kerülni a fuvar.

Válaszd ki a legjobb közlekedési lehetőségeket Bowie területén

  • Taxi Bowie területén

    Jusson eszedbe az Uber a taxik alternatívájaként, ha Bowie területén utazol. Az Uberrel azonnal igényelhetsz fuvart a napszaktól függetlenül, így nem kell taxiknak integetned. Igényelj fuvart a repülőtérről a szállodába, keress fel egy éttermet, vagy látogass el egy másik helyre. Te döntesz. Nyisd meg az alkalmazást, és add meg az úti célodat a kezdéshez.

  • Tömegközlekedés Bowie területén

    Tömegközlekedéssel megfizethető az utazás. Az adott területtől függően az Uber Transit segítségével megnézheted a közeli busz- vagy metrójáratokat, hogy könnyebben megtervezhesd az utadat. Nyisd meg az alkalmazást, és nézd meg, hogy elérhető-e az Uber Transit a környékeden, vagy keresd fel Bowie népszerű helyeit fuvarmegosztással az Uber segítségével.

  • Bérelhető biciklik Bowie területén

    Biciklivel környezetbarát módon közlekedhetsz a városközpontban. Egyes városokban elektromos kerékpárokat is találhatsz és használhatsz az Uberrel. Az alkalmazásban megnézheted, hogy Bowie területén elérhetők-e a biciklik. Ha elérhetők a biciklik Bowie területén, biciklizés közben ne feledkezz meg a sisak használatáról, és tartsd be a közlekedési szabályokat.

1/3

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

After the driver has ended the trip, please report any feedback when rating your trip in the Uber app, emailing customercomplaints@uber.com, visiting help.uber.com, or calling 800-664-1378.

Rasier LLC (“Rasier”) is a wholly owned subsidiary of Uber Technologies Inc. (“UTI”). Rasier is a licensed transportation network company in the Commonwealth of Virginia and Maryland, and a licensed private sedan business in the District. UTI is a technology company that develops and licenses a smartphone application, which includes a driver app and a rider app.

Vehicle-for-hire complaints regarding trips in Maryland may be submitted to the Maryland Public Service Commission (PSC) here or by calling 410-767-8000 or 800-492-0474. Rasier and Drinnen have filed updated proposed rate schedules with the Maryland PSC.