Please enable Javascript
Ana içeriğe gidin

İstanbul Uluslararası Havalimanı (IST) kalkışlı bir taksi çağırın

Uber uygulamasıyla IST havalimanına gidiş ve geliş için taksi bulmak artık daha kolay. Birkaç dokunuşla taksi çağırabilir ve yine aynı yerden yolculuk ücretini ödeyebilirsiniz. IST havalimanı için taksiyle bir sonraki gidiş veya geliş yolculuğunuzda rahat etmek istiyorsanız 7/24 araç çağırma olanağı sunan bu seçeneği düşünün.

search
Konum girin
Navigate right up
search
Varış noktasını girin

İstanbul Uluslararası Havalimanı yolcu alımı için yol tarifinden yararlanın

Taksi çağırdınız mı? Sürücü ortağıyla dışarıda buluşmanızı sağlayacak adım adım yol tarifi almak üzere uygulamayı açın veya aşağıdaki bağlantıyı seçin.

IST havalimanı gidiş ve geliş yolculuklarında Uber’in ve taksilerin sunduğu en iyi seçenekler

Uber’le Arnavutköy/İstanbul bölgesine hoş geldiniz. Burada Uber uygulamasını kullanarak IST havalimanına gidiş ve geliş yolculukları için taksi çağırabilirsiniz. Uygulama içinden yolculuk taleplerinde bulunarak dilediğiniz zaman taksi yolculuğu yapabilirsiniz.

7/24 havalimanı transferi

Uber uygulamasıyla günün her saatinde havalimanına gidiş ve geliş yolculukları için taksi çağırın.

Güvenlik bilgileri

Uber, İstanbul Uluslararası Havalimanı gidiş ve geliş yolculuklarında her yolcu için güvenliğe öncelik verir. Birkaç adımda müşteri desteğine erişebilir ve yolculuk bilgilerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca puanlar ve daha fazla bilgi için sürücü profillerini görüntüleyerek yolculuk başlamadan önce sürücü ortağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Profesyonel taksi sürücüleri

Talep ettiğiniz her taksi yolculuğu, İstanbul Havalimanı havalimanı gidiş ve geliş yolculuklarında size yardımcı olmaya hazır, tam lisanslı bir taksi sürücüsü tarafından gerçekleştirilir.

İstanbul Havalimanı havalimanı gidiş veya geliş yolculuklarında taksi çağırmak için Uber uygulamasını edinin

Sık sorulan sorular

  • Doğrudan Uber uygulamasından IST havalimanı için taksi çağırabilirsiniz. Başlamak için uygulamayı açın, alım ve bırakma konumlarınızı girin ve ardından yolculuk seçenekleri listesinden istediğiniz taksi ürününü seçin. Havalimanı yolculuğunuzda size yardımcı olacak lisanslı bir taksi sürücüsüyle eşleştirilirsiniz.

  • Şu anda Uber Rezervasyon’la belirli havalimanlarına taksi ayarlanabilir. İstanbul Uluslararası Havalimanı için gidiş ve geliş rezervasyonlarında başka yolculuk seçenekleri de mümkündür. Yolcu alım ve bırakma bilgilerinizi buraya girin ve mümkünse havalimanı yolculuğunuzu bugün rezerve edin.

  • Evet, havalimanına iner inmez doğrudan Uber uygulamasından taksi çağırabilirsiniz. Başlamak için uygulamayı açın, alım noktası olarak IST havalimanını girin ve ardından bırakma noktanızı belirleyin. Ondan sonra da yolculuk seçenekleri listesinden istediğiniz taksi ürününü seçin. Havalimanı yolculuğunuzda size yardımcı olacak lisanslı bir taksi sürücüsüyle eşleştirilirsiniz.

  • Uber platformunda taksi sürücülerine bahşiş vermek isterseniz bunu uygulama üzerinden yapabilir veya doğrudan sürücü ortağına nakit olarak verebilirsiniz.

  • Taksiler genellikle en fazla 4 yolcu alabilir.

  • Tekerlekli sandalyeyle erişim imkânı sunan bir taksi çağıramasanız da İstanbul Uluslararası Havalimanı gidiş veya geliş yolculuğu için Uber uygulamasında Uber Erişilebilir Araç (tekerlekli sandalyeyle erişilebilen araç) seçeneğine göz atabilirsiniz. Uber Erişilebilir Araç kullanılabiliyorsa tekerlekli sandalyeyle erişilebilen bir araç çağırabilir ve size yardımcı olacak uzman bir sürücü ortağıyla yolculuk yaparsınız.

  • Kayıp eşyayla ilgili olarak Uber uygulamasından sürücü ortağıyla iletişime geçebilirsiniz. Başlamak için Uber uygulamasını açın ve Hesap bölümüne gidin. Yolculuklar’ı seçin ve eşyayı unuttuğunuz yolculuğu bulun. Ardından Kayıp eşyayı bulun seçeneğini işaretleyin ve uygulama içi talimatları takip edin.

  • İstanbul Uluslararası Havalimanı gidiş yolculuğu için taksi rezerve etme olanağı sunan birçok uygulama vardır. Havalimanına gidiş veya gelişte 7/24 hesaplı bir şekilde yolculuk yapma imkânından yararlanmak için Uber uygulamasıyla taksi rezerve edebilirsiniz.

  • Hayır, Uber’le İstanbul Uluslararası Havalimanı noktasından şehir merkezine sabit ücretle yolculuk bulunmamaktadır. Yolcular, IST havalimanından her yolculuğun başında önceden belli ücretlerden yararlanabilir. Ek ücretler ya da köprü veya otoyol geçiş ücretleri, hesaplanmış önceden belli ücretten farklıysa yolculuk sonunda ücret düzenlenebilir.

  • Yakın zamanda yolcuların rezerve ettiği İstanbul Uluslararası Havalimanı kalkışlı yolculuklarda en çok talep gören varış noktaları Yeşilyurt marmaray duragı ve Istanbul Airport.

  • Bagaj kapasitesi yolculuk türüne göre değişir. Örneğin bir taksi yolculuğunda genellikle 2-3 bavul taşınabilir.**

**Bagaj alanı garanti edilmez ve yolculuğunuzdaki yolcu sayısına ve araç türüne bağlıdır. Bir sürücü ortağıyla eşleştirildiğinizde uygulama üzerinden kendisiyle iletişime geçerek bunu onaylamanızı öneririz.