Hoppa till huvudinnehållet

Los Angeles: Ordna skjuts. Res. Utforska.

Det är enkelt att planera en resa med Uber. Jämför olika sätt att ta sig runt och se vad som händer nära dig.

Är du på väg någon annanstans? Se alla städer där Uber finns tillgängligt.

Boka en resa med Uber i förväg i Los Angeles

Slutför dina planer i dag genom att boka en resa med Uber i Los Angeles. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, när som helst och alla dagar på året.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/14.

Los Angeles: välj en resa

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Comfort

  1-3

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Din vägledning till flygplatsupphämtningar

Få reda på var du möter din förare och få detaljerade anvisningar för hur du hittar din upphämtningsplats.

Samma app, var du än är

Använd samma funktioner när du är ute och reser som när du är hemma, inklusive säkerhetsfunktioner som support dygnet runt, GPS-spårning och hjälp i en nödsituation.

Så samarbetar vi med städer

Din resa med oss börjar med ett enkelt knapptryck, men med städerna har vi ett djupt samarbete. Vårt mål är att fungera som en förebild för andra, för att förbättra livskvaliteten och bygga smartare och mer effektiva städer i framtiden.

Uber Movement

Våra anonymiserade data delas med stadsplanerare och lokala ledare så att de kan fatta välgrundade beslut kring infrastruktur och transporter.

Vägsäkerhet

Genom att uppmuntra människor till att fatta säkrare beslut kan vi förhindra rattonykterhet och se till att vägarna blir tryggare för alla.

Vi hjälper städerna

Våra partnerskap med lokala myndigheter skapar bättre städer, från hjälp att minska koldioxidutsläppen till att stärka kollektivtrafiken.

Uber tolererar ingen användning av alkohol eller droger bland förare som använder Uber-appen. Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.

Rapportera eventuell feedback när föraren har avslutat resan, antingen när du ger resan omdöme i Uber-appen, eller genom att mejla customercomplaints@uber.com, besöka help.uber.com eller ringa 800-664-1378.

Du kan även kontakta California Public Utilities Commission på +800 894 9444 eller CIU_intake@cpuc.ca.gov.

Till följd av CPUC-krav i Kalifornien får du inte transportera en minderårig utan sällskap på resor som arrangeras via Uber-appen. Tänk på att en passagerare i Kalifornien måste vara över 18 för att registrera sig för ett Uber-konto. Om du tror att en passagerare kan vara minderårig kan du be honom/henne bekräfta sin ålder och berätta att du måste avboka resan om åldern faktiskt är under 18 år. Dessutom kan du rapportera beställningar som rör transport av minderåriga genom att lämna feedback i appen.