Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Paris-Orly Airport (ORY)

Vare sig du ska från Orly Airport till Paris eller från Paris till Orly Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar också när du befinner dig på en ny plats.

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Öppna din app för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som specificeras i appen. Observera att denna utgång inte alltid är vid din närmsta utgång. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Wifi på Orly Airport

Wifi finns tillgängligt för passagerare på Orly Airport genom Paris Aéroport med priser för standardanslutningar på mellan 2,90 EUR för 20 minuter till 5,90 EUR för en timme, eller med snabbare uppkoppling för 9,90 EUR för 24 timmar.

Parkering på Paris-Orly Airport

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Valutaväxling på Orly Airport

Orly Airport har ett Travelex-kontor för valutaväxling i södra terminalens hall. Du kan förbeställa din valuta online och hämta den på kontoret, skaffa ett förbetalt bankkort eller använda en av de valutaautomater som finns tillgängliga i båda terminaler.

Uber finns tillgängligt på flygplatsen ORY, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

Uber-upphämtningsplatser på flygplatser kan ändras, så kontrollera alltid Uber-appen efter att du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

Uber-resor till och från Orly Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från Paris-Orly Airport (ORY). Bara 19 kilometer söder om Paris ligger Orly Airport som är Frankrikes näst mest trafikerade utrikesflygplats med Charles de Gaulle Airport, också belägen i Paris, som landets huvudsakliga transportnav. Orly är emellertid landets mest trafikerade inrikesflygplats med över 32 miljoner passagerare om året. Uber erbjuder en bekväm och stressfri lösning för passagerare som ska till eller från Orly Airport. Resorna till och från Paris tar ungefär en halvtimme.

Terminaler på ORY

Det finns två terminaler på Orly Airport: Väst (Ouest) och syd (Sud). Den södra terminalen har sex våningar och hanterar mestadels kortare flygningar medan den västra terminalen har tre våningar och hanterar långdistansflygningar. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

Västra terminalen på ORY

 • Air France
 • British Airways

Södra terminalen på ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranger på Paris-Orly

Paris-Orly Airport har ett stort utbud av exempelvis caféer och franska matställen i både den södra och västra terminalen. Huvuddelen av restaurangerna finns före säkerhetskontrollerna – så det finns mycket att välja på om du har tid före din flygning – och det finns också ett stort utbud i taxfreeområdena i båda terminaler.

Ta dig runt på flygplatsen ORY

Du kan ta dig från en terminal till den andra med den kostnadsfria automatiska Orlyval-transporten som också går till Antony RER-station och på så vis ger en direktlänk till Paris tunnelbana. Resan mellan terminalerna på Orlyval tar mindre än en minut och tunnelbanan går var sjätte minut. Det finns också en flygbuss till bilparkeringarna som kopplar samman dem med båda terminalerna med avgångar var nionde minut.

Saker att göra på flygplatsen ORY

Paris-Orly Airport har ett stort sortiment av lyxbutiker – du befinner dig trots allt i Paris – med många förstklassiga varumärken i taxfreeområdena i båda terminaler. Barnen kommer att älska lekytorna, även kallade Gulli-områden, som är belägna i de internationella boardingloungerna i den södra terminalen och hall 1 i den västra terminalen – perfekt om du vill låta dem springa av sig före en lång flygning. Västra terminalen har också ett antal flygbolagsspecifika lounger där du kan vila upp före en flygning, samt ett spelrum med biljard, flipper och andra typer av underhållning.

Hotell i närheten av flygplatsen ORY

Tre hotell finns på Orly Airport-området, och många fler om du beger dig till de närliggande områdena Rungis och Athis-Mons. Många av hotellen har företagsfaciliteter. Järnvägsanslutningarna via Orlyval ger dig också tillgång till boende i centrala Paris om du har tid att resa.

Intressanta platser i närheten av Orly Airport

Som du kanske förväntar dig från en flygplats i Paris finns många attraktioner i närheten, som till exempel:

 • Paris katakomber
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François-Mitterrand-biblioteket
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Du hittar mer information om Paris-Orly Airport här.