Hoppa till huvudinnehållet

Paris-Orly Airport (ory)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Orly Airport? Vare sig du ska från Orly flygplats till Paris eller från Paris till Orly flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från ORY med en knapptryckning.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Reservera en resa med Uber i förväg till Paris-Orly Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Paris-Orly Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/31.

4:06 AM
open

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX-prioritet

  1-4

  Snabbare Upphämtning

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • Berline

  1-4

  Högklassiga bilar med topprankade förare

 • Comfort

  1-4

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • Minibuss

  1-6

  Högkvalitativa bilar för 6 personer med topprankade förare

 • Green

  1-4

  El- och hybridfordon

1/6

Upphämtning kl. Orly Airport (ORY)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på ORY flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Orly Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Paris-Orly Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på ORY som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Orly Airport

Wifi på Orly Airport

Wifi finns tillgängligt för passagerare på Orly Airport genom Paris Aéroport med priser för standardanslutningar på mellan 2,90 EUR för 20 minuter till 5,90 EUR för en timme, eller med snabbare uppkoppling för 9,90 EUR för 24 timmar.

Parkering på Paris-Orly Airport

Det finns sju på parkeringar för bilar på Paris-Orly Airport, och alla har öppet dygnet runt, hela veckan. Det finns kort- och långtidsparkering och specialfiler och platser för motorcyklar och personer med funktionshinder samt prenumerationsparkering och reserverade platser.

Valutaväxling på Orly Airport

Orly Airport har ett Travelex-kontor för valutaväxling i södra terminalens hall. Du kan förbeställa din valuta online och hämta den på kontoret, skaffa ett förbetalt bankkort eller använda en av de valutaautomater som finns tillgängliga i båda terminaler.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på flygplatsen ORY, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Uber-upphämtningsplatser på flygplatser kan ändras, så kontrollera alltid Uber-appen efter att du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Orly Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Orly Airport-terminaler

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från Paris-Orly Airport (ORY). Bara 19 kilometer söder om Paris ligger Orly Airport som är Frankrikes näst mest trafikerade utrikesflygplats med Charles de Gaulle Airport, också belägen i Paris, som landets huvudsakliga transportnav. Orly är emellertid landets mest trafikerade inrikesflygplats med över 32 miljoner passagerare om året. Uber erbjuder en bekväm och stressfri lösning för passagerare som ska till eller från Orly Airport. Resorna till och från Paris tar ungefär en halvtimme.

Terminaler på ORY

Det finns två terminaler på Orly Airport: Väst (Ouest) och syd (Sud). Den södra terminalen har sex våningar och hanterar mestadels kortare flygningar medan den västra terminalen har tre våningar och hanterar långdistansflygningar. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

Västra terminalen på ORY

 • Air France
 • British Airways

Södra terminalen på ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranger på Paris-Orly

Paris-Orly Airport har ett stort utbud av exempelvis caféer och franska matställen i både den södra och västra terminalen. Huvuddelen av restaurangerna finns före säkerhetskontrollerna – så det finns mycket att välja på om du har tid före din flygning – och det finns också ett stort utbud i taxfreeområdena i båda terminaler.

Ta dig runt på flygplatsen ORY

Du kan ta dig från en terminal till den andra med den kostnadsfria automatiska Orlyval-transporten som också går till Antony RER-station och på så vis ger en direktlänk till Paris tunnelbana. Resan mellan terminalerna på Orlyval tar mindre än en minut och tunnelbanan går var sjätte minut. Det finns också en flygbuss till bilparkeringarna som kopplar samman dem med båda terminalerna med avgångar var nionde minut.

Saker att göra på flygplatsen ORY

Paris-Orly Airport har ett stort sortiment av lyxbutiker – du befinner dig trots allt i Paris – med många förstklassiga varumärken i taxfreeområdena i båda terminaler. Barnen kommer att älska lekytorna, även kallade Gulli-områden, som är belägna i de internationella boardingloungerna i den södra terminalen och hall 1 i den västra terminalen – perfekt om du vill låta dem springa av sig före en lång flygning. Västra terminalen har också ett antal flygbolagsspecifika lounger där du kan vila upp före en flygning, samt ett spelrum med biljard, flipper och andra typer av underhållning.

Hotell i närheten av flygplatsen ORY

Tre hotell finns på Orly Airport-området, och många fler om du beger dig till de närliggande områdena Rungis och Athis-Mons. Många av hotellen har företagsfaciliteter. Järnvägsanslutningarna via Orlyval ger dig också tillgång till boende i centrala Paris om du har tid att resa.

Intressanta platser i närheten av Orly Airport

Som du kanske förväntar dig från en flygplats i Paris finns många attraktioner i närheten, som till exempel:

 • Paris katakomber
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François-Mitterrand-biblioteket
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Du hittar mer information om Paris-Orly Airport här.

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.