Hoppa till huvudinnehållet

Dubai International Airport (dxb)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Dubai Airport? Vare sig du ska från Dubais flygplats till centrum eller från centrum till Dubais flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från DXB med en knapptryckning.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Reservera en resa med Uber i förväg till Dubai International Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Dubai International Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/06/05.

7:11 AM
open

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Black

  1-4

  Högklassiga bilar med topprankade förare

 • Select

  1-4

  Premiumresor i exklusiva bilar

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

1/3

Upphämtning kl. Dubai Airport (DXB)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på DXB flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Dubai Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Dubai International Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på DXB som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Dubai Airport

Wifi på Dubai Airport

Obegränsat wifi med hög hastighet finns tillgängligt utan kostnad över hela Dubai Airport. Om du inte har en mobil enhet finns Global Link- och Connect-internetkiosker tillgängliga.

Parkering på Dubai International Airport

Det finns flera parkeringsalternativ på Dubai International Airport som är utformade för att tillgodose behoven hos alla passagerare. Terminalerna 1 och 2 tillhandahåller både ekonomi- och premiumparkering på olika avstånd från flygplatsen.

Valutaväxling på Dubai Airport

Ett stort antal växlingskontor kan finnas över hela flygplatsen DXB. Varje terminal har flera växlingskontor så att du ska kunna resa med rätt valuta i plånboken.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Dubai International Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Dubai International Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Dubai Airport-terminaler

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen DXB. Dubai Airport är världens mest trafikerade flygplats och erbjuder förstklassiga faciliteter för besökare från hela världen. Dubai International Airport ligger i stadens Al Garhoud-distrikt, ungefär 5 kilometer från centrum. Som huvudsaklig flygplats för Dubai är den det bästa valet för någon som ska till staden eller byter till ett annat flyg.

Terminaler på Dubai Airport

Dubai Airport har tre huvudsakliga passagerarterminaler: Terminal 1, terminal 2 och terminal 3. Terminal 1 är den mest trafikerade terminalen som används av de flesta större flygbolagen, medan terminal 2 mest används för regionalflyg.

DXB Terminal 1

 • Alla internationella flygbolag

DXB Terminal 2

 • flydubai
 • Andra regionala och internationella flygbolag

DXB Terminal 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restauranger på Dubai Airport

Restaurangerna på Dubai Airport har något för alla, vare sig du vill ha snabbmat eller vill äta exklusivt. Med fler än 80 serveringar att välja bland kan du njuta av mat från hela världen. Butler’s Chocolate Café är perfekt om du är sugen på något sött medan Chowking Orient Restaurant är dit du beger dig för asiatiska smaker.

Ta dig runt på flygplatsen DXB

En flygbuss går dygnet runt mellan terminalerna 1 och 3 och du kan också använda tunnelbanan för att ta dig mellan terminalerna.

Saker att göra på flygplatsen DXB

Om du vill slappna av med lite shopping är taxfreeytorna på Dubai Airport det perfekta alternativet. De inhyser ett brett utbud av Dubai Airports olika butiker, inklusive lyxmärken, lokalt hantverk och saker till resan. Du hittar säkert det du är ute efter, från smycken och souvenirer till parfymer och kläder.

Duschar på Dubai Airport

För den som vill fräscha upp sig själv efter en lång flygresa finns kostnadsfria duschar mellan gaterna C18 och C22 och gaterna B13 och B19 i terminal 3. De är perfekta om du behöver tvätta bort resdammet och förbereda dig för nästa flyg.

Bagageförvaring på Dubai Airport

Dubai International Airport erbjuder flera alternativ för korttidsförvaring på terminalerna 1 och 3. Mot en liten avgift kan du förvara dina väskor i upp till 12 timmar. Bagageförvaring finns inte tillgänglig i terminal 2. Bagageemballering och bärhjälp finns också att tillgå om du har otympligt eller skrymmande bagage.

Valutaväxling på DXB

Som du kanske räknat med finns på världens mest trafikerade flygplats ett stort antal kontor för valutaväxling. Varje terminal har flera växlingskontor så du kan vara säker på att du, vart du än ska, kommer att komma fram med rätt pengar i plånboken.

Hotell i närheten av Dubai Airport

Det finns flera hotell inuti terminalerna 1 och 3 på Dubai Airport som är perfekta för resenärer som väntar på anslutande flyg. Det finns också flera hotell i flygplatsens omedelbara närhet och passagerare kan boka boende i centrum som bara är en kort Uber-resa bort.

Intressanta platser i närheten av Dubai Airport

Om du väntar på anslutande flyg på DXB och har mer än sex timmar över finns mycket att se i närheten av Dubai Airport, inklusive:

 • Burj Khalifa
 • Stränderna i Dubai
 • Fontänen i Dubai
 • Dubai Mall

Du hittar mer information om Dubai Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.