Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Dubai International Airport (DXB)

Vare sig du ska från Dubai Airport till centrum eller från centrum till Dubai Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Uber-prisberäknare

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

Olika sätt att resa

 • Select1-4

  Försklassiga resor, vardagsresor

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som specificeras i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Dubai Airport

Wifi på Dubai Airport

Obegränsat wifi med hög hastighet finns tillgängligt utan kostnad över hela Dubai Airport. Om du inte har en mobil enhet finns Global Link- och Connect-internetkiosker tillgängliga.

Parkering på Dubai International Airport

Det finns flera parkeringsalternativ på Dubai International Airport som är utformade för att tillgodose behoven hos alla passagerare. Terminalerna 1 och 2 tillhandahåller både ekonomi- och premiumparkering på olika avstånd från flygplatsen.

Valutaväxling på Dubai Airport

Ett stort antal växlingskontor kan finnas över hela flygplatsen DXB. Varje terminal har flera växlingskontor så att du ska kunna resa med rätt valuta i plånboken.

Vanliga frågor från passagerare

Uber finns tillgängligt på Dubai International Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

Uber-resor till och från Dubai International Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.
Hitta en flygplats

Information till besökare på Dubai Airport-terminaler

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen DXB. Dubai Airport är världens mest trafikerade flygplats och erbjuder förstklassiga faciliteter för besökare från hela världen. Dubai International Airport ligger i stadens Al Garhoud-distrikt, ungefär 5 kilometer från centrum. Som huvudsaklig flygplats för Dubai är den det bästa valet för någon som ska till staden eller byter till ett annat flyg.

Terminaler på Dubai Airport

Dubai Airport har tre huvudsakliga passagerarterminaler: Terminal 1, terminal 2 och terminal 3. Terminal 1 är den mest trafikerade terminalen som används av de flesta större flygbolagen, medan terminal 2 mest används för regionalflyg.

DXB Terminal 1

 • Alla internationella flygbolag

DXB Terminal 2

 • flydubai
 • Andra regionala och internationella flygbolag

DXB Terminal 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Restauranger på Dubai Airport

Restaurangerna på Dubai Airport har något för alla, vare sig du vill ha snabbmat eller vill äta exklusivt. Med fler än 80 serveringar att välja bland kan du njuta av mat från hela världen. Butler’s Chocolate Café är perfekt om du är sugen på något sött medan Chowking Orient Restaurant är dit du beger dig för asiatiska smaker.

Ta dig runt på flygplatsen DXB

En flygbuss går dygnet runt mellan terminalerna 1 och 3 och du kan också använda tunnelbanan för att ta dig mellan terminalerna.

Saker att göra på flygplatsen DXB

Om du vill slappna av med lite shopping är taxfreeytorna på Dubai Airport det perfekta alternativet. De inhyser ett brett utbud av Dubai Airports olika butiker, inklusive lyxmärken, lokalt hantverk och saker till resan. Du hittar säkert det du är ute efter, från smycken och souvenirer till parfymer och kläder.

Duschar på Dubai Airport

För den som vill fräscha upp sig själv efter en lång flygresa finns kostnadsfria duschar mellan gaterna C18 och C22 och gaterna B13 och B19 i terminal 3. De är perfekta om du behöver tvätta bort resdammet och förbereda dig för nästa flyg.

Bagageförvaring på Dubai Airport

Dubai International Airport erbjuder flera alternativ för korttidsförvaring på terminalerna 1 och 3. Mot en liten avgift kan du förvara dina väskor i upp till 12 timmar. Bagageförvaring finns inte tillgänglig i terminal 2. Bagageemballering och och bärhjälp finns också att tillgå om du har otympligt eller skrymmande bagage.

Valutaväxling på DXB

Som du kanske räknat med finns på världens mest trafikerade flygplats ett stort antal kontor för valutaväxling. Varje terminal har flera växlingskontor så du kan vara säker på att du, vart du än ska, kommer att komma fram med rätt pengar på fickan.

Hotell i närheten av Dubai Airport

Det finns flera hotell inuti terminalerna 1 och 3 på Dubai Airport som är perfekta för resenärer som väntar på anslutande flyg. Det finns också flera hotell i flygplatsens omedelbara närhet och passagerare kan boka boende i centrum som bara är en kort Uber-resa bort.

Intressanta platser i närheten av Dubai Airport

Om du väntar på anslutande flyg på DXB och har mer än sex timmar över finns mycket att se i närheten av Dubai Airport, inklusive:

 • Burj Khalifa
 • Stränderna i Dubai
 • Dubai Fountain
 • Dubai Mall

Du hittar mer information om Dubai Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter