Accesează direct conținutul principal

Los Angeles: comandă o cursă. Călătorește. Explorează.

E simplu să planifici o cursă cu Uber. Compară mijloacele de transport și vezi ce evenimente sunt în apropiere.

Te îndrepți spre altă destinație? Vezi toate orașele în care este disponibil Uber.

Rezervă în avans o cursă cu Uber în Los Angeles

Finalizează -ți planurile chiar astăzi rezervând o cursă cu Uber în Los Angeles. Comandă o cursă cu până la 30 de zile în avans, la orice oră și în orice zi a anului.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/11.

Los Angeles: alege o mașină

 • UberX

  1-3

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Uber Comfort

  1-3

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-5

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Ghidul tău privind preluările de la aeroport

Află unde să te întâlnești cu șoferul și primește indicații detaliate pentru a găsi locul de preluare.

Aceeași aplicație, oriunde mergi

Oriunde călătorești, ai acces la aceleași funcții de care beneficiezi și acasă, inclusiv cele de siguranță, cum ar fi asistența non-stop, monitorizarea GPS și asistența în cazuri de urgență.

Colaborarea cu orașele

Relația noastră cu tine începe apăsând doar un buton. Cu orașele, e nevoie de mult mai mult. Scopul nostru este să fim un model pentru alții în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții și crearea unor orașe mai inteligente și mai eficiente pe viitor.

Uber Movement

Informațiile noastre anonime sunt trimise specialiștilor în urbanism și autorităților locale pentru a lua decizii informate privind infrastructura și transportul.

Siguranța pe drum

Ajutăm la prevenirea condusului sub influența alcoolului, încurajând oamenii să facă alegeri mai bune, care pot face traseele mai sigure pentru toți.

Susținem orașele

De la reducerea emisiilor de carbon la îmbunătățirea transportului public, parteneriatele noaste cu administrațiile locale creează orașe mai bune.

Uber nu tolerează consumul de alcool sau droguri de către șoferii care folosesc aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul mașinilor comerciale, guvernul poate percepe impozite suplimentare, care pot crește taxa de drum.

După ce șoferul încheie cursa, oferă un feedback când o evaluezi în aplicația Uber, trimițând un e-mail la adresa customercomplaints@uber.com, accesând help.uber.com sau sunând la 800-664-1378.

De asemenea, poți contacta Comisia de Servicii Publice din California la 800-894-9444 sau la CIU_intake@cpuc.ca.gov.

În California, din cauza cerințelor Comisiei de Utilități Publice (CPUC), nu poți transporta minori neînsoțiți pentru care s-au plasat comenzi prin aplicația Uber. Reține că, în California, un pasager trebuie să aibă cel puțin 18 ani ca să-și poată înregistra un cont Uber. În cazul în care crezi că pasagerul ar putea fi minor, îl/o poți ruga să își confirme vârsta și să îi comunici că va trebui să anulezi comanda respectivă dacă într-adevăr nu a împlinit 18 ani. În plus, poți trimite feedback în aplicație ca să raportezi solicitările pentru transportul minorilor neînsoțiți.