Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional General Mitchell (MKE)

Dacă mergi de la Aeroportul Milwaukee către muzeul de artă sau grădina zoologică, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Milwaukee

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși pe la nivelul de preluare a bagajelor

Mergi către poarta marcată cu „Uber”, între caruselele 1 și 2 din zona de recuperare a bagajelor. Caută sigla Uber din zona de preluare a pasagerilor.

Întâlnește-te cu șoferul în locul de preluare aprobat

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației Uber.

Harta pentru Aeroportul Milwaukee

Aeroportul Milwaukee are trei zone – C, D și E – care adăpostesc în total 38 de porți. Multe zboruri din Zona E au fost mutate în Zona C din cauza demolării Zonei E planificate pentru 2020.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul General Mitchell (MKE) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Milwaukee

Aeroportul Internațional General Mitchell deservește peste trei milioane de pasageri anual. Acesta este amplasat la 8 mile (13 kilometri) de centrul orașului Milwaukee, un traseu de aproximativ 14 minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Milwaukee

Aeroportul General Mitchell (MKE) are o singură clădire cu terminal, divizată în două săli (C și D). Toate zborurile internaționale (cu excepția zborurilor pentru Toronto) sosesc la Terminalul pentru sosiri internaționale, amplasat la nord de structura parcării. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala C a Aeroportului General Mitchell (MKE)

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

Sala D a Aeroportului General Mitchell (MKE)

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Terminalul Internațional al Aeroportului General Mitchell (MKE)

Aeroportul General Mitchell (MKE) este predominant un aeroport intern, dar deservește patru destinații internaționale în Mexic și Caraibe. Plecările internaționale sunt disponibile mai ales în Sala C. Toate zborurile internaționale ale Aeroportului General Mitchell (MKE) ajung la Terminalul pentru sosiri internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Milwaukee

Aeroportul General Mitchell (MKE) are 18 opțiuni de servire a mesei și a băuturilor în terminalul principal și ambele săli. Aceste opțiuni includ fast-food, cafenele, baruri și restaurante independente. Călătorii au la dispoziție o gamă vastă de bucătării, inclusiv pizza, paste, burgeri și sandvișuri.

Cum să te descurci la Aeroportul Milwaukee

Pasagerii care sosesc din destinații internaționale pot folosi serviciul gratuit pentru autobuzul de transfer al Aeroportului General Mitchell (MKE), care îi ia de la Terminalul pentru sosiri internaționale și îi duce la terminalul principal și parcările aeroportului. Autobuzele de transfer preiau pasagerii de la ușile principale ale Clădirii pentru sosiri internaționale.

Lucruri de făcut la Aeroportul Milwaukee

Aeroportul General Mitchell (MKE) găzduiește un muzeu care prezintă expoziții care înfățișează patrimoniul zborurilor din sud-estul statului Wisconsin. Călătorii pot găsi muzeul la nivelul de concesiuni, înainte de punctul de securitate de lângă Sala C. Locurile de joacă pentru copii se găsesc în Sala C și între Porțile D30 și D34 din Sala D.

Schimbul valutar la Aeroportul Milwaukee

La Aeroportul General Mitchell (MKE), serviciile caselor de schimb valutar pentru pasageri sunt amplasate în atriumul principal și la nivelul superior al zonei de plecări.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Milwaukee

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Milwaukee, ai la dispoziție peste 20 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Milwaukee

 • Strada East Brady
 • Muzeele Milwaukee
 • Grădina zoologică din Milwaukee
 • Parcul South Shore

Află mai multe informații despre Aeroportul General Mitchell (MKE) aici.

Facebook Instagram Twitter