Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional O.R. Tambo (JNB)

Dacă mergi de la Aeroportul Johannesburg către centrul orașului sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Black1-4

    Premium rides in luxury cars

  • Van1-7

    Rides for groups up to 7

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul O.R. Tambo

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul O.R. Tambo

Aeroportul Internațional O.R. Tambo le oferă tuturor pasagerilor servicii Wi-Fi gratuite, disponibile sub formă de conexiuni de patru ore sau până când se atinge limita de 1 GB. Apoi, poți să suplimentezi datele disponibile plătind în funcție de utilizare.

Parcarea la Aeroportul O.R. Tambo

Aeroportul Internațional O.R. Tambo oferă locuri de parcare în interiorul și în afara sa pentru staționări lungi, precum și pentru opriri la destinație și preluări. Sunt disponibile 11.500 de locuri de parcare publice în nouă parcări din interiorul aeroportului.

Schimbul valutar la Aeroportul O.R. Tambo

Casele de schimb valutar Travelex se află atât în magazinul duty-free, cât și în zona de operațiuni aeriene. Aeroportul O.R. Tambo (JNB) mai include și o serie de filiale bancare, printre care se numără Absa, American Express și First National Bank.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul O.R. Tambo (JNB) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul O.R. Tambo pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Johannesburg