Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional O.R. Tambo (JNB)

Dacă mergi de la Aeroportul Johannesburg către centrul orașului sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește-ți funcțiile preferate, cu prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Rides for groups up to 7

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești pregătit(ă) să ieși, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul O.R. Tambo

Aeroportul Internațional O.R. Tambo le oferă tuturor pasagerilor servicii Wi-Fi gratuite, disponibile sub formă de conexiuni de patru ore sau până când se atinge limita de 1 GB. Apoi, poți să suplimentezi datele disponibile plătind în funcție de utilizare.

Parcarea la Aeroportul O.R. Tambo

Aeroportul Internațional O.R. Tambo oferă locuri de parcare în interiorul și în afara sa pentru staționări lungi, precum și pentru opriri la destinație și preluări. Sunt disponibile 11.500 de locuri de parcare publice în nouă parcări din interiorul aeroportului.

Schimbul valutar la Aeroportul O.R. Tambo

Casele de schimb valutar Travelex se află atât în magazinul duty-free, cât și în zona de operațiuni aeriene. Aeroportul O.R. Tambo (JNB) mai include și o serie de filiale bancare, printre care se numără Absa, American Express și First National Bank.

Uber este disponibil la Aeroportul O.R. Tambo (JNB) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul O.R. Tambo pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Uber este alegerea ideală pentru persoanele care pleacă de la Aeroportul O.R. Tambo (JNB). Aeroportul Internațional O.R. Tambo este cel mai solicitat și mare aeroport de pe continentul african, deoarece este portul principal pentru plecări în cazul călătorilor din Johannesburg, Pretoria și alte orașe. Aeroportul Internațional O.R. Tambo se află în Parcul Kempton, Gauteng, la o distanță de aproximativ 30 de minute cu mașina (27 de kilometri/17 mile) față de cartierul de afaceri central (CBD) din Johannesburg și la 80 de kilometri (50 de mile) sud de Pretoria.

Terminalele Aeroportului O.R. Tambo

Aeroportul Internațional O.R. Tambo este divizat pe niveluri, nu pe terminale, unde la Nivelul 0 se administrează toate sosirile interne și internaționale, precum și recuperarea bagajelor. Pasagerii au acces la porți pe la Nivelul 1 (plecări internaționale) și pe la Nivelul 2 (plecări interne).

Nivelul 1

 • British Airways
 • Emirates
 • Salonul premium Shongololo

Nivelul 2

 • Mango Airlines
 • South African Airways

Nivelul 3

 • Salonul Bidvest Premier
 • Salonul premium Mashonzha
 • Alte saloane premium

Restaurantele Aeroportului O.R. Tambo (JNB)

La Aeroportul Internațional O.R. Tambo, există o multitudine de opțiuni pentru mâncăruri și băuturi, cu o gamă de restaurante, magazine fast-food, baruri și cafenele disponibile la fiecare nivel al aeroportului, atât în zona de operațiuni aeriene, cât și în cea publică, precum și în ambele zone ale controlului de siguranță.

Cum să te descurci la Aeroportul O.R. Tambo (JNB)

Întrucât aeroportul are mai degrabă mai multe niveluri decât terminale, fiecare parte a acestuia este ușor accesibilă mergând pe jos. De asemenea, este disponibilă o conexiune feroviară Gautrain direct de la Aeroportul Internațional O.R. Tambo către centrul orașului Johannesburg și Pretoria, precum și servicii de taxi amplasate la ieșirea din terminal. Asigură-te că folosești doar taxiurile oficiale care afișează sigla ACSA. Serviciile Gautrain sunt ușor accesibile de la Nivelul 0 a zonei de plecări.

Lucruri de făcut la Aeroportul O.R. Tambo (JNB)

Peste 30 de magazine pun la dispoziție cele mai importante mărci în materie de modă, tehnologie de ultimă generație, jucării, produse cosmetice, magazine duty-free premium și multe oportunități pentru cumpărături și suveniruri. Datorită saloanelor sale premium principale, Aeroportul O.R. Tambo este unul dintre cele mai bune locuri unde să ațipești puțin sau să-ți verifici e-mailurile înaintea zborului. Dacă pe parcursul unei escale, preferi să te distrezi în Joburg cât ai timp liber, Gautrain te poate duce imediat în centrul orașului.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Internațional O.R. Tambo (JNB)

În incinta aeroportului și în jurul acestuia, sunt disponibile numeroase opțiuni de cazare, cu peste 10 hoteluri la mai puțin de 3 kilometri (2 mile) de Aeroportul Internațional O.R. Tambo și multe altele puțin mai departe. Acestea includ totul de la opțiuni modeste pentru escale scurte până la apartamente de lux de cinci stele, unele dintre ele incluzând săli de ședințe și centre de afaceri, precum și o gamă de restaurante și baruri unde să te relaxezi. Multe dintre hoteluri oferă și servicii privind autobuzele de transfer, acestea fiind un mijloc de transport eficient spre și dinspre aeroport.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului O.R. Tambo (JNB)

 • Muzeul Constitution Hill din Johannesburg
 • Palatul Împăraților din Parcul Kempton
 • Muzeul Memorial Hector Pieterson din Johannesburg
 • Muzeul în Aer Liber Kliptown din Johannesburg
 • Circumscripția Maboneng din Johannesburg

Află mai multe informații despre Aeroportul O.R. Tambo (JNB) aici.

Facebook