Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Metropolitan Detroit din Wayne County (DTW)

Dacă mergi de la Aeroportul Detroit către grădina zoologică sau de la muzeul de artă către Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW), te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Metropolitan Detroit din Wayne County

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Metropolitan Detroit din Wayne County. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/24.

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Uber Comfort

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/5

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Detroit

Urmează indicatoarele către Centrul de transport terestru (GTC)

După ce îți preiei bagajele și treci de securitate, traversează pasarela către Centrul de transport terestru (GTC).

Caută indicatoarele pentru curse împărțite (rideshare)

După ce ai introdus GTC (Centrul de transport terestru), caută indicatoarele pentru curse împărțite („Rideshare”) ca să obții indicații de orientare suplimentare.

Întâlnește-te cu șoferul în locul de preluare aprobat

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației Uber.

Harta pentru Aeroportul Detroit

Aeroportul Detroit are două terminale principale. Terminalul McNamara adăpostește Zonele A – C, iar cel de nord adăpostește Zona D.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Detroit

Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County (DTW) este cel mai solicitat din Michigan și unul dintre cele mai mari noduri de linii aeriene din S.U.A. Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne (DTW) este amplasat la aproximativ 20 de mile (32 de kilometri) de centrul orașului Detroit (aproximativ 30 de minute în condiții rutiere și de trafic ideale). Este accesibil pentru călătorii care vin și pleacă de la Detroit, Lacul Michigan și Toledo în statul învecinat Ohio.

Terminalele Aeroportului Detroit

Aeroportul Detroit (DTW) are două terminale principale: Terminalul McNamara și Terminalul de Nord. Terminalul McNamara este împărțit în trei săli: A, B și C. Terminalul de Nord are doar Sala D. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul McNamara al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Terminalul de Nord al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Clubul Lufthansa

Terminalul Internațional al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

Zborurile internaționale ale Aeroportului Detroit sosesc și pleacă de la ambele terminale, McNamara și Nord. Terminalul McNamara are 12 porți folosite pentru plecări și sosiri internaționale, iar Terminalul de Nord are 26 de porți. Aeroportul Detroit Metropolitan County (DTW) asigură zboruri non-stop către peste 30 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Detroit

La Aeroportul Detroit, ai multe opțiuni privind mâncarea. Există peste 100 de opțiuni de servire a mesei între cele două terminale, inclusiv cafenele, lanțuri de magazine fast-food și restaurante care oferă servire la masă. În plus, în terminalele Aeroportului Detroit există numeroase baruri.

Cum să te descurci la Aeroportul Detroit

Ambele terminale ale Aeroportului Detroit sunt prevăzute cu pasarele rulante. La Terminalul McNamara, în Sala A, se află ExpressTram, un sistem de transport care duce călătorii de-a lungul unei săli cu lungimea de o milă între trei stații, care sunt amplasate astfel:

 • Gara Terminalului: amplasată în centrul sălii cu acces ușor la porțile A29 – A55, oficiul de check-in, zona de recuperare a bagajelor, transportul terestru, precum și tunelul către Sălile B și C;
 • Gara de Sud: asigură acces la porțile A1 – A28;
 • Gara de Nord: asigură acces la porțile A56 – A78.

În plus, pasagerii pot călători cu autobuzele de transfer între Terminalele de Nord și McNamara. Autobuzele de transfer ale Aeroportului Detroit pleacă la fiecare 10 minute de la centrele de transport terestru și de la intrarea hotelului Westin.

Lucruri de făcut la Aeroportul Detroit

Există multe atracții pe care să le încerci și lucruri de făcut la Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne (DTW). Călătorii care doresc să se relaxeze pot beneficia de masaj, tratamente faciale, manichiură și/sau pedichiură la salonul SPA al aeroportului. Magazinele Aeroportului Detroit variază de la chioșcuri de ziare la standuri cu produse cosmetice și buticuri. Un tunel iluminat, amplasat în legătura dintre Sălile A, B și C, afișează un spectacol coordonat de lumini și muzică.

Schimbul valutar la Aeroportul Detroit

La Aeroportul Detroit, casele de schimb valutar se găsesc în următoarele locuri: - Terminalul McNamara: plecări (Central Link lângă Poarta A38) și sosiri internaționale; - Terminalul de Nord: plecări (de la Poarta D9) și sosiri (lângă zona de recuperare a bagajelor).

Hotelurile din apropierea Aeroportului Detroit

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County (DTW), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere, precum și în Dearborn și în centrul orașului Detroit.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Detroit

 • Parcul Belle Isle
 • Piața de Est
 • Stadionul Ford Field
 • Muzeul din Detroit despre muzica Motown

Află mai multe informații despre Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.