Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Metropolitan Detroit din Wayne County (DTW)

Dacă mergi de la Aeroportul Detroit către grădina zoologică sau de la muzeul de artă către Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW), te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Detroit

Urmează indicatoarele către Centrul de transport terestru (GTC)

După ce îți preiei bagajele și treci de securitate, traversează pasarela către Centrul de transport terestru (GTC).

Caută indicatoarele pentru curse împărțite (rideshare)

După ce ai introdus GTC (Centrul de transport terestru), caută indicatoarele pentru curse împărțite („Rideshare”) ca să obții indicații de orientare suplimentare.

Întâlnește-te cu șoferul în locul de preluare aprobat

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației Uber.

Tarife pentru parcarea la Aeroportul Detroit

Dacă planifici o cursă către Aeroportul Detroit și intenționezi să conduci, aici poți găsi tarifele pentru parcare.

Opțiune de parcare

Parcarea McNamara

Big Blue Deck

Parcările verzi 1 și 2

Evaluează

24 USD pe zi
14 USD pe zi
12 USD pe zi
Este posibil ca tarifele pentru parcare să nu fie mereu actualizate. Aceste informații au fost actualizate pe 20 noiembrie 2018.

Harta pentru Aeroportul Detroit

Aeroportul Detroit are două terminale principale. Terminalul McNamara adăpostește Zonele A – C, iar cel de nord adăpostește Zona D.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Detroit

Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County (DTW) este cel mai solicitat din Michigan și unul dintre cele mai mari noduri de linii aeriene din S.U.A. Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne (DTW) este amplasat la aproximativ 20 de mile (32 de kilometri) de centrul orașului Detroit (aproximativ 30 de minute în condiții rutiere și de trafic ideale). Este accesibil pentru călătorii care vin și pleacă de la Detroit, Lacul Michigan și Toledo în statul învecinat Ohio.

Terminalele Aeroportului Detroit

Aeroportul Detroit (DTW) are două terminale principale: Terminalul McNamara și Terminalul de Nord. Terminalul McNamara este împărțit în trei săli: A, B și C. Terminalul de Nord are doar Sala D. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul McNamara al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Terminalul de Nord al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Clubul Lufthansa

Terminalul Internațional al Aeroportului Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

Zborurile internaționale ale Aeroportului Detroit sosesc și pleacă de la ambele terminale, McNamara și Nord. Terminalul McNamara are 12 porți folosite pentru plecări și sosiri internaționale, iar Terminalul de Nord are 26 de porți. Aeroportul Detroit Metropolitan County (DTW) asigură zboruri non-stop către peste 30 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Detroit

La Aeroportul Detroit, ai multe opțiuni privind mâncarea. Există peste 100 de opțiuni de servire a mesei între cele două terminale, inclusiv cafenele, lanțuri de magazine fast-food și restaurante care oferă servire la masă. În plus, în terminalele Aeroportului Detroit există numeroase baruri.

Cum să te descurci la Aeroportul Detroit

Ambele terminale ale Aeroportului Detroit sunt prevăzute cu pasarele rulante. La Terminalul McNamara, în Sala A, se află ExpressTram, un sistem de transport care duce călătorii de-a lungul unei săli cu lungimea de o milă între trei stații, care sunt amplasate astfel:

 • Gara Terminalului: amplasată în centrul sălii cu acces ușor la porțile A29 – A55, oficiul de check-in, zona de recuperare a bagajelor, transportul terestru, precum și tunelul către Sălile B și C;
 • Gara de Sud: asigură acces la porțile A1 – A28;
 • Gara de Nord: asigură acces la porțile A56 – A78.

În plus, pasagerii pot călători cu autobuzele de transfer între Terminalele de Nord și McNamara. Autobuzele de transfer ale Aeroportului Detroit pleacă la fiecare 10 minute de la centrele de transport terestru și de la intrarea hotelului Westin.

Lucruri de făcut la Aeroportul Detroit

Există multe atracții pe care să le încerci și lucruri de făcut la Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne (DTW). Călătorii care doresc să se relaxeze pot beneficia de masaj, tratamente faciale, manichiură și/sau pedichiură la salonul SPA al aeroportului. Magazinele Aeroportului Detroit variază de la chioșcuri de ziare la standuri cu produse cosmetice și buticuri. Un tunel iluminat, amplasat în legătura dintre Sălile A, B și C, afișează un spectacol coordonat de lumini și muzică.

Schimbul valutar la Aeroportul Detroit

La Aeroportul Detroit, casele de schimb valutar se găsesc în următoarele locuri: - Terminalul McNamara: plecări (Central Link lângă Poarta A38) și sosiri internaționale; - Terminalul de Nord: plecări (de la Poarta D9) și sosiri (lângă zona de recuperare a bagajelor).

Hotelurile din apropierea Aeroportului Detroit

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County (DTW), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere, precum și în Dearborn și în centrul orașului Detroit.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Detroit

 • Parcul Belle Isle
 • Piața de Est
 • Stadionul Ford Field
 • Muzeul din Detroit despre muzica Motown

Află mai multe informații despre Aeroportul Metropolitan Detroit (DTW) aici.

Facebook
Instagram
Twitter