Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) la Paris sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește-ți funcțiile preferate, cu prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești gata, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la punctul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Charles de Gaulle

Datorită serviciului Wi-Fi de la Aeroportul Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG), poți beneficia de acces nelimitat și gratuit la internet. Dacă dorești o conexiune și mai rapidă, ai la dispoziție opțiuni pentru Wi-Fi premium.

Parcarea la Aeroportul Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle are numeroase locuri de parcare, cu zone de preluare și oprire la destinație, precum și opțiuni de parcare de scurtă și lungă durată. De asemenea, Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) oferă transferuri cu autobuzul din locurile de parcare până la aeroport.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Charles de Gaulle

La birourile de bagaje din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) îți poți lăsa bagajele în schimbul unui tarif pe oră sau zi, în funcție de program sau de planul de călătorie.

Uber este disponibil la Aeroportul Charles de Gaulle ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Charles de Gaulle pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG). Aeroportul Charles de Gaulle, cunoscut de asemenea și sub numele de Aeroportul Roissy, este cel mai mare aeroport internațional al Franței. Dacă te îndrepți către Disneyland sau Paris, acesta este o alegere convenabilă pentru călătorii interni și internaționali. Aeroportul Charles de Gaulle se află la aproximativ 25 de kilometri (15 mile) nord de Paris, fiind o opțiune excelentă pentru vizitatorii capitalei istorice a Franței, precum și pentru cei care vizitează zona metropolitană mai amplă a Parisului.

Terminalele Aeroportului Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle are trei terminale pentru pasageri: T1, T2 și T3.

Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Printre altele, următoarele linii aeriene operează de la Terminalul 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Terminalul 2 cuprinde șapte terminale secundare, de la 2A la 2G, și tot aici se află gara TGV-RER, Aéroport Charles de Gaulle 2. Următoarele linii aeriene operează de la Terminalul 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Printre altele, această linie aeriană operează de la Terminalul 3:

 • Jordan Aviation

Servirea mesei la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

De la fast food gourmet la cafea, restaurantele de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) sunt încărcate de produse franțuzești preferate și opțiuni esențiale globale. Oricare ar fi experiența culinară pe care o cauți, restaurantele de la Aeroportul Charles de Gaulle ți-o vor asigura.

Cum să te descurci la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

CDGVAL îți asigură transportul între diversele terminale ale Aeroportului Charles de Gaulle și două dintre zonele de parcare ale acestuia, precum și o autogară și un autobuz de transfer al aeroportului. De asemenea, poți merge direct în Paris cu liniile RER B, prin Terminalele 2 și 3.

Lucruri de făcut la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

Dacă ești în căutare de vinuri și băuturi spirtoase, produse de înfrumusețare sau suveniruri din călătoria la Paris, magazinele Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG) te asigură că au ceea ce cauți. Mergi la Chanel sau Swarovski pentru bijuterii și ceasuri sau fii în tendințe cu articole de la Prada, Dior, Gucci și de la alte magazine ale brandurilor de top în materie de modă. Aeroportul Charles de Gaulle cuprinde, de asemenea, o serie de locuri de joacă interactive pentru copii sau zone Gulli, precum și săli de rugăciune și saloane de relaxare la aeroport.

Hotelurile Aeroportului Charles de Gaulle

Există două hoteluri amplasate în cadrul Terminalului 2, acestea fiind alegerea ideală pentru persoanele care sosesc la o oră târzie sau foarte devreme dimineața. Mai mult, există o gamă vastă de hoteluri modeste și de lux în zona Roissy, unde se află Aeroportul Charles de Gaulle. Chiar în Paris există o varietate de cazări concepute să satisfacă bugetul oricărui călător.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Dacă faci o escală la Aeroportul Charles de Gaulle și ai suficient timp să ajungi în centrul Parisului (vei avea nevoie de cel puțin șase ore), vei găsi o multitudine de locuri istorice pe care să le explorezi. Serviciile periodice ale autobuzelor de transfer leagă Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) de centrul Parisului.

 • Arcul de triumf
 • Bulevardul Champs-Élysées
 • Turnul Eiffel
 • Muzeul Luvru
 • Catedrala Notre-Dame de Paris
 • Palatul Versailles

Află mai multe informații despre Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (CDG) aici.