Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) la Paris sau invers, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Berline1-4

    Premium rides in luxury cars

Cum să comanzi o mașină Uber de la aeroport

Deschide aplicația pentru a comanda o mașină

Când ești gata, deschide aplicația pentru a comanda o mașină. Alege opțiunea potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la punctul de preluare, direct în aplicație. Pot fi disponibile indicatoare și la aeroport.

Întâlnește-te cu șoferul tău

Mergi în locul de preluare alocat, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă cea mai apropiată ieșire. Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Charles de Gaulle

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Charles de Gaulle

Datorită serviciului Wi-Fi de la Aeroportul Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG), poți beneficia de acces nelimitat și gratuit la internet. Dacă dorești o conexiune și mai rapidă, ai la dispoziție opțiuni pentru Wi-Fi premium.

Parcarea la Aeroportul Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle are numeroase locuri de parcare, cu zone de preluare și oprire la destinație, precum și opțiuni de parcare de scurtă și lungă durată. De asemenea, Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) oferă transferuri cu autobuzul din locurile de parcare până la aeroport.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Charles de Gaulle

La birourile de bagaje din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) îți poți lăsa bagajele în schimbul unui tarif pe oră sau zi, în funcție de program sau de planul de călătorie.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Uber este disponibil la Aeroportul Charles de Gaulle ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Charles de Gaulle pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Lucruri de făcut în terminalele Charles de Gaulle