Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (cdg)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Charles de Gaulle? Dacă mergi de la Aeroportul CDG către Paris sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la CDG.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Paris-Charles de Gaulle

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/07.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Moto

  1

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX

  1-4

  Curse convenabile, de zi cu zi

 • Berline

  1-4

  Curse premium cu mașini de lux

 • Uber Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Green

  1-4

  Vehicule electrice şi hibride

 • uberX VIP

  1-4

  Best rated drivers for our best clients

1/9

Preluare de la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul CDG potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Charles de Gaulle, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din CDG, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru Aeroportul Charles de Gaulle

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul Charles de Gaulle

Datorită serviciului Wi-Fi de la Aeroportul Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG), poți beneficia de acces nelimitat și gratuit la internet. Dacă dorești o conexiune și mai rapidă, ai la dispoziție opțiuni pentru Wi-Fi premium.

Parcarea la Aeroportul Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle are numeroase locuri de parcare, cu zone de preluare și oprire la destinație, precum și opțiuni de parcare de scurtă și lungă durată. De asemenea, Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) oferă transferuri cu autobuzul din locurile de parcare până la aeroport.

Depozitarea bagajelor la Aeroportul Charles de Gaulle

La birourile de bagaje din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) îți poți lăsa bagajele în schimbul unui tarif pe oră sau zi, în funcție de program sau de planul de călătorie.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Charles de Gaulle ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Charles de Gaulle pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Lucruri de făcut în terminalele Charles de Gaulle

Uber este alegerea ideală pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG). Aeroportul Charles de Gaulle, cunoscut de asemenea și sub numele de Aeroportul Roissy, este cel mai mare aeroport internațional al Franței. Dacă te îndrepți către Disneyland sau Paris, acesta este o alegere convenabilă pentru călătorii interni și internaționali. Aeroportul Charles de Gaulle se află la aproximativ 25 de kilometri (15 mile) nord de Paris, fiind o opțiune excelentă pentru vizitatorii capitalei istorice a Franței, precum și pentru cei care vizitează zona metropolitană mai amplă a Parisului.

Terminalele Aeroportului Charles de Gaulle

Aeroportul Charles de Gaulle are trei terminale pentru pasageri: T1, T2 și T3.

Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Printre altele, următoarele linii aeriene operează de la Terminalul 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Terminalul 2 cuprinde șapte terminale secundare, de la 2A la 2G, și tot aici se află gara TGV-RER, Aéroport Charles de Gaulle 2. Următoarele linii aeriene operează de la Terminalul 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG)

Printre altele, această linie aeriană operează de la Terminalul 3:

 • Jordan Aviation

Servirea mesei la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

De la fast food gourmet la cafea, restaurantele de la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) sunt încărcate de produse franțuzești preferate și opțiuni esențiale globale. Oricare ar fi experiența culinară pe care o cauți, restaurantele de la Aeroportul Charles de Gaulle ți-o vor asigura.

Cum să te descurci la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

CDGVAL îți asigură transportul între diversele terminale ale Aeroportului Charles de Gaulle și două dintre zonele de parcare ale acestuia, precum și o autogară și un autobuz de transfer al aeroportului. De asemenea, poți merge direct în Paris cu liniile RER B, prin Terminalele 2 și 3.

Lucruri de făcut la Aeroportul Charles de Gaulle (CDG)

Dacă ești în căutare de vinuri și băuturi spirtoase, produse de înfrumusețare sau suveniruri din călătoria la Paris, magazinele Aeroportului Internațional Charles de Gaulle (CDG) te asigură că au ceea ce cauți. Mergi la Chanel sau Swarovski pentru bijuterii și ceasuri sau fii în tendințe cu articole de la Prada, Dior, Gucci și de la alte magazine ale brandurilor de top în materie de modă. Aeroportul Charles de Gaulle cuprinde, de asemenea, o serie de locuri de joacă interactive pentru copii sau zone Gulli, precum și săli de rugăciune și saloane de relaxare la aeroport.

Hotelurile Aeroportului Charles de Gaulle

Există două hoteluri amplasate în cadrul Terminalului 2, acestea fiind alegerea ideală pentru persoanele care sosesc la o oră târzie sau foarte devreme dimineața. Mai mult, există o gamă vastă de hoteluri modeste și de lux în zona Roissy, unde se află Aeroportul Charles de Gaulle. Chiar în Paris există o varietate de cazări concepute să satisfacă bugetul oricărui călător.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Dacă faci o escală la Aeroportul Charles de Gaulle și ai suficient timp să ajungi în centrul Parisului (vei avea nevoie de cel puțin șase ore), vei găsi o multitudine de locuri istorice pe care să le explorezi. Serviciile periodice ale autobuzelor de transfer leagă Aeroportul Internațional Charles de Gaulle (CDG) de centrul Parisului.

 • Arcul de triumf
 • Bulevardul Champs-Élysées
 • Turnul Eiffel
 • Muzeul Luvru
 • Catedrala Notre-Dame de Paris
 • Palatul Versailles

Află mai multe informații despre Aeroportul Paris-Charles de Gaulle (CDG) aici.

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.