Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji (bom)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Mumbai? Dacă mergi de la Aeroportul Mumbai către Gateway of India sau de la Navi Mumbai către Aeroportul Mumbai, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la BOM.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/12/08.

6:50 AM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

Preluare de la Aeroportul Mumbai (BOM)

Comandă o mașină când ești gata să ieși din terminal

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Pentru detalii, consultă aplicația

După ce ai comandat o mașină, urmează indicațiile de orientare din aplicație.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Dacă te afli în Terminalul 2, întâlnește-te cu șoferul la P7 West. Dacă te afli în Terminalul 1, întâlnește-te cu șoferul în locurile de preluare pentru toate mașinile.

Harta pentru Aeroportul Mumbai

Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji are două terminale principale pentru pasageri. Terminalul 1 este destinat exclusiv zborurilor interne, iar Terminalul 2 deservește atât zborurile interne, cât și pe cele internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji din Mumbai (BOM) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Mumbai

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) este al doilea cel mai solicitat aeroport din India, deservind peste 47 de milioane de călători anual. Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) este amplasat la aproximativ 24 de kilometri (15 mile) nord-vest de centrul orașului Mumbai, un traseu care durează aproximativ 30 de minute în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului Mumbai

Aeroportul Chhatrapati Shivaji cuprinde două terminale pentru pasageri: Terminalul 1 și Terminalul 2. Terminalul 1 este destinat zborurilor interne ale Aeroportului Mumbai, iar Terminalul 2 se ocupă atât de zborurile internaționale, cât și de cele naționale. Saloanele Aeroportului Mumbai se găsesc în întregul aeroport. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul 1 al Aeroportului Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM)

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • Salonul CIP
 • Salonul Loyalty
 • Salonul Pranaam GVK

Terminalul 2 al Aeroportului Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM)

Terminalul 2 al Aeroportului Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) se compune din patru niveluri și este baza a numeroase linii aeriene internaționale, inclusiv British Airways, Emirates și United. Călătorii pot zbura non-stop de la Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) către peste 43 de destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul Mumbai

Călătorii de la Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) pot găsi magazine cu mâncare indiană și binecunoscutele fast-fooduri internaționale. La terminalul internațional (Terminalul 2), există un spațiu pentru restaurante în salonul de plecări, după punctul de securitate.

Cum să te descurci la Aeroportul Mumbai

Terminalele 1 și 2 sunt separate de trei piste la o distanță de trei mile unele de altele. Dacă trebuie să te deplasezi între cele două, autobuzul de transfer gratuit al Aeroportului Mumbai este disponibil pentru cei care au bilete de avion valabile. Va trebui să treci din nou de controlul de securitate. Prin urmare, dacă schimbi terminalele, asigură-te că ai suficient timp pe parcursul escalei. Terminalul 2 are patru niveluri, 48 de scări rulante și 75 de lifturi. De asemenea, terminalul este prevăzut cu 42 de pasarele rulante.

Lucruri de făcut la Aeroportul Mumbai

Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj dispune de o gamă variată de activități, inclusiv numeroase spectacole și expoziții găzduite în diverse perioade ale anului. Copiii se pot bucura de zona de joacă amplasată la nivelurile 3 și 4 ale Terminalului 2. Pentru cumpărături la Aeroportul Mumbai, lista include magazine cu haine indiene tradiționale și magazine recunoscute la nivel internațional.

Schimbul valutar la Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM)

Casele de schimb valutar se găsesc pe întregul Aeroport Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM): în zonele de plecări și sosiri din Terminalul 1 și în oficiul de check-in al Nivelului 4 pentru plecări, la Nivelul 1 pentru sosiri, la Nivelul 2 pentru sosiri, la Nivelul 2 (Transferuri interne) pentru sosiri, Nivelul 4 SHA și Nivelul 2 pentru sosiri la Terminalul 2.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM)

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere. Acest lucru include multe opțiuni în centrul orașului Mumbai sau la Grădinile Hiranandani, care sunt la mai puțin de trei mile de aeroport.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM)

 • Poarta Indiei
 • Templul ISKCON din Mumbai
 • Plaja Juhu
 • Mani Bhavan (casa memorială a lui Mahatma Gandhi)

Află mai multe informații despre Aeroportul Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.