Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Nashville (bna)

Dacă mergi de la Aeroportul Internațional Nashville (BNA) către Broadway sau din centrul orașului Nashville către Aeroportul BNA, te poți baza pe Uber ca să ajungi la destinație.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Nashville

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Nashville. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/04.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Reduceri de până la 15 USD

Beneficiază de o reducere de 5 USD la primele trei curse. Folosește codul promoțional NEWRIDER15. Expiră la 30 de zile după ce codul promoțional este aplicat în contul Uber.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Uber Comfort

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

 • Pool

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

1/7

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul Nashville

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele către Centrul pentru transport terestru

Locul de preluare din Aeroportul Internațional Nashville (BNA) se află la Nivelul 1 al Centrului de transport terestru. Caută indicatoarele „Ride App Pickup” (Preluări corespunzătoare aplicațiilor pentru curse).

Întâlnește-te cu șoferul lângă trotuar

Întâlnește-te cu șoferul lângă primul trotuar al Centrului pentru transport terestru, în Zonele A1 – B3.

Harta pentru Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville cuprinde patru zone. Terminalul internațional se află în Zona A.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Nashville (BNA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

 • Codul de aeroport BNA este prescurtarea de la Berry Field Nashville.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Nashville

Aeroportul Internațional Nashville este deservit în prezent de 20 de linii aeriene și asigură 575 de zboruri care sosesc și pleacă zilnic. Aeroportul Nashville, poarta către Tennessee, este la aproximativ 15 minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale de centrul orașului Nashville, capitala statului, care se află la aproximativ 9 mile (14 kilometri) de aeroport.

Terminalele Aeroportului Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) cuprinde un singur terminal principal, denumit Terminalul Robert C.H. Mathews Junior. Terminalul se compune din patru săli, de la A la D, cu 44 de porți între acestea. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Sala B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Sala C

 • American
 • Southwest

Terminalele internaționale ale Aeroportului Nashville (BNA)

Aeroportul Nashville (BNA) asigură zboruri non-stop către Bahamas, Canada, Republica Dominicană, Jamaica și Mexic, precum și un zbor direct la Aeroportul Heathrow din Londra. Plecările internaționale ale Aeroportului Nashville sunt disponibile în Sălile A și B.

Servirea mesei la Aeroportul Nashville

În întregul Terminal Mathews, peste 20 de opțiuni de servire a mesei oferă o varietate de mâncăruri și băuturi, inclusiv cafea, sushi, fast food și sandvișuri. Principalul spațiu pentru restaurante de la Aeroportul Nashville este amplasat în Sala C, dar în toate sălile există opțiuni de servire a mesei.

Cum să te descurci la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) are un singur terminal principal pentru pasageri. Dacă dorești asistență suplimentară la aeroport, acest serviciu este disponibil prin intermediul liniei tale aeriene.

Lucruri de făcut la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) găzduiește numeroase expoziții de artă, toate organizate prin Programul de artă al aeroportului, care prezintă lucrări ale unor artiști locali, regionali și naționali, conferind o notă de rafinament aeroportului și îmbogățindu-i spiritual pe vizitatorii săi. Totuși, arta la Aeroportul Nashville (BNA) nu se limitează doar la artele vizuale. Muzica este parte integrantă a culturii Aeroportului Nashville, acesta găzduind zilnic spectacole de muzică live.

În Sălile B și C, poți găsi locuri în care să beneficiezi de masaj. Sala C găzduiește un salon care oferă servicii de manichiură și coafură. Două locuri de joacă sunt amplasate în Sălile A și B.

Schimbul valutar la Aeroportul Nashville

La Aeroportul Internațional Nashville, casele de schimb valutar se găsesc în cadrul băncii aeroportului, amplasată între Sălile A și B, precum și la Centrul de turism dintre Sălile C și D.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Nashville

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Nashville (BNA), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Nashville

 • Parcul Cumberland
 • Sălile de concert cu muzică live din jurul Music Row și Lower Broadway
 • Muzeele de artă și de istorie din Nashville

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Nashville aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.