Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (atl)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Atlanta? Dacă mergi de la Aeroportul ATL către Acvariul din Georgia sau de la Grădina botanică din Atlanta către Aeroportul ATL, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la ATL.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/25.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Preluare de la Aeroportul Atlanta (ATL)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul Atlanta potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele pentru zonele de preluare pentru curse împărțite (ridesharing) din Aeroportul ATL de la fiecare terminal.

Ieși din terminal

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul ATL, direct în aplicație.

Pentru terminalul intern, ieși pe la nivelul inferior pentru toate locurile de preluare de la Aeroportul Atlanta.

Pentru terminalul internațional, ieși pe la nivelul Sosiri pentru toate locurile de preluare de la Aeroportul Atlanta.

Confirmă locul în care te afli

Selectează terminalul și locul de preluare din Aeroportul ATL, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine.

Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul Atlanta

Zonele A – E sunt destinate zborurilor interne, iar Zona F celor internaționale. Sunt disponibile locuri de parcare în toată Zona T.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (ATL) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot depinde de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul partener. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing). Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Atlanta

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta este cel mai solicitat aeroport din lume, deservind în medie 275.000 de călători pe zi. Amplasat la numai 10 mile (16 kilometri) de centrul orașului Atlanta și în interiorul unei zone metropolitane de dimensiunea statului Massachusetts, este un punct de trecere pentru călători în interes de serviciu și turiști.

Terminalele Aeroportului Atlanta

Aeroportul Hartsfield are 2 terminale: Terminalul Intern al Aeroportului Atlanta și Terminalul Internațional. Terminalele sunt amplasate la capetele opuse ale aeroportului și între acestea există șapte săli:

 • Sala T este adiacentă Terminalului intern;
 • Sala F este amplasată în Terminalul Internațional;
 • Sălile A, B, C, D și E sunt amplasate în ordine alfabetică între Terminalul Intern și cel Internațional, Sala A fiind cea mai aproape de Terminalul Intern.

La Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL), se găsesc numeroase saloane în ambele terminale, inclusiv cluburile American Airlines Admirals, Delta Sky și United. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul intern al Aeroportului Atlanta

La Terminalul de Nord, poți face check-in la următoarele linii aeriene:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

La Terminalul de Sud, poți face check-in pentru Delta.

Terminalul Internațional al Aeroportului Atlanta

Terminalul Internațional are trei niveluri și aici se află Porțile F1 – F14 din Sala F. Nivelul pentru plecări este legat direct de parcarea supraetajată cu tarif orar și de nivelul pentru sosiri. Terminalul Internațional deservește peste 75 de destinații din 50 de țări, găzduind linii aeriene internaționale, precum British Airways și KLM.

Servirea mesei la Aeroportul Atlanta

La Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, cele peste 110 de opțiuni pentru servirea mesei și a băuturilor variază de la lanțuri internaționale de magazine fast-food la restaurante de lux cu servire la masă. La Aeroportul Hartsfield-Jackson Atlanta, restaurantele și alte opțiuni pentru servirea mesei sunt amplasate în săli și atrium.

Cum să te descurci la Aeroportul Atlanta

Aeroportul Atlanta are propriul sistem de transport subteran, numit Plane Train, care unește toate sălile cu terminalele Intern și Internațional. Aceste trenuri cu patru vagoane pe o șină de 3 mile (5 kilometri) în formă de buclă circulă la aproximativ fiecare două minute. În medie, trenurile transportă peste 200.000 de pasageri pe zi. De asemenea, pasagerii pot folosi SkyTrain, care circulă în afara aeroportului, legând Centrul de Convenții Internaționale din Georgia de unele dintre cele mai importante hoteluri ale aeroportului.

Lucruri de făcut la Aeroportul Atlanta

Aeroportul Hartsfield oferă o gamă variată de atracții, inclusiv un program artistic, care organizează expoziții în diferite zone ale aeroportului. Unele exponate sunt permanente, iar altele sunt expuse prin rotație. Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL) găzduiește patru concerte anuale în atrium. Pentru iubitorii de animale, există un parc de 92 de metri pătrați pentru câini. Dacă ai ocazia să faci cumpărături, magazinele Aeroportului Atlanta variază de la chioșcuri de ziare la buticuri.

Schimbul valutar la Aeroportul Atlanta

La Aeroportul Atlanta, zeci de case de schimb valutar sunt amplasate în sălile A, B, D, E și F, precum și în atrium.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Atlanta

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Hartsfield Jackson Atlanta (ATL), ai la dispoziție peste 60 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Atlanta

 • Grădina botanică din Atlanta
 • Parcul Olimpic Centenar
 • Grădina zoologică din Atlanta

Află mai multe informații despre Aeroportul Hartsfield-Jackson (ATL) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.