Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in La Crosse, WI

Ga je op reis in La Crosse? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, deze gids helpt je het beste uit je ervaring in La Crosse te halen. Reis van La Crosse Municipal Airport naar Radisson Hotel La Crosse via Uber en ontdek populaire routes en bestemmingen. Afhankelijk van je stad kun je de app zelfs gebruiken om je te verplaatsen met het openbaar vervoer, fietsen of scooters en meer.

Bekijk bovendien de Uber-tarieven voor passagiers en chauffeurs en ontdek hoe je omzet kunt maken door via Uber te rijden of te bezorgen in La Crosse.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in La Crosse reserveren via Uber

Regel je ritten in La Crosse van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar La Crosse Municipal Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in La Crosse

Zonder auto van a naar b in La Crosse is eenvoudig met Uber. Kies wat je in de buurt wilt bezoeken en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt in real time een rit aanvragen of van tevoren een rit aanvragen, zodat je rit voor je klaarstaat. Of je nu in een groep reist of alleen, je kunt de app gebruiken om een ritoptie te vinden die aan je behoeften voldoet.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om La Crosse te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van La Crosse

Als je reis in La Crosse je naar een luchthaven vanuit een buurt of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog meer handige informatie.

Van a naar b in La Crosse

  • Taxi in La Crosse

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je reist in La Crosse. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Je kunt een rit aanvragen vanaf La Crosse Municipal Airport, LA Crescent, bezoeken of een andere plek bezoeken. Open de app en voer een bestemming in om je te verplaatsen in La Crosse.

  • Openbaar vervoer in La Crosse

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in jouw buurt of bezoek populaire plekken in La Crosse door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in La Crosse

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in La Crosse en plaats een bestelling bij een restaurant via Uber zodat je na een verkenningsdag lekker kunt bijtanken. Als er fietsen beschikbaar zijn in La Crosse, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, laat de chauffeur de rit dan onmiddellijk stoppen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra belastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

Er zijn een aantal locatiespecifieke vereisten en voorschriften waar gebruikers zich bewust van moeten zijn wanneer ze Uber in jouw land gebruiken. Je kunt ze op deze pagina lezen

.