Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Guayaquil

Ga je op pad in Guayaquil? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, met deze gids haal je alles uit Guayaquil. Gebruik de Uber-app voor de rit van het vliegveld naar je hotel en ontdek populaire routes en bestemmingen.

search
Waar vandaan?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Guayaquil reserveren via Uber

Regel je ritten in Guayaquil van tevoren met Uber. Vraag tot 30 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar de luchthaven nodig hebt, een restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in Guayaquil

Zonder auto van a naar b in Guayaquil is eenvoudig met Uber. Kies wat je in de buurt wilt bezoeken en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt in real time een rit aanvragen of van tevoren een rit aanvragen, zodat je rit voor je klaarstaat. Of je nu in een groep reist of alleen, je kunt de app gebruiken om een ritoptie te vinden die aan je behoeften voldoet.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Guayaquil te verkennen.

Van a naar b in Guayaquil

  • Taxi in Guayaquil

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je van a naar b reist in Guayaquil. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Vraag een rit aan van een luchthaven naar een hotel, ga naar een restaurant of bezoek een andere plek. Jij bepaalt. Open de app en voer een bestemming in om aan de slag te gaan.

  • Openbaar vervoer in Guayaquil

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in jouw buurt of bezoek populaire plekken in Guayaquil door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Guayaquil

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Guayaquil. Als er fietsen beschikbaar zijn in Guayaquil, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, adviseren we dat je de chauffeur de rit onmiddellijk laat beëindigen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra staatsbelastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.