Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Düsseldorf

Ga je op reis in Düsseldorf? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, deze gids helpt je het beste uit je ervaring in Düsseldorf te halen. Reis van het vliegveld naar een hotel via Uber en ontdek populaire routes en bestemmingen. Afhankelijk van je stad kun je de app zelfs gebruiken om je te verplaatsen met het openbaar vervoer, fietsen of scooters en meer.

Bekijk bovendien de Uber-tarieven voor passagiers en chauffeurs en ontdek hoe je omzet kunt maken via Uber door te rijden of te bezorgen in Düsseldorf.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Düsseldorf reserveren via Uber

Regel je ritten in Düsseldorf van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar Düsseldorf Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in Düsseldorf

Zonder auto van a naar b in Düsseldorf is eenvoudig met Uber. Kies wat je in de buurt wilt bezoeken en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt in real time een rit aanvragen of van tevoren een rit aanvragen, zodat je rit voor je klaarstaat. Of je nu in een groep reist of alleen, je kunt de app gebruiken om een ritoptie te vinden die aan je behoeften voldoet.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Düsseldorf te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van Düsseldorf

Als je reis in Düsseldorf je naar een luchthaven vanuit een buurt of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog meer handige informatie.

Van a naar b in Düsseldorf

  • Taxi in Düsseldorf

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je van a naar b reist in Düsseldorf. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Vraag een rit aan van een luchthaven naar een hotel, ga naar een restaurant of bezoek een andere plek. Jij bepaalt. Open de app en voer een bestemming in om aan de slag te gaan.

  • Openbaar vervoer in Düsseldorf

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in jouw buurt of bezoek populaire plekken in Düsseldorf door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Düsseldorf

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Düsseldorf. Als er fietsen beschikbaar zijn in Düsseldorf, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, adviseren we dat je de chauffeur de rit onmiddellijk laat beëindigen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra staatsbelastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

Uber communiceert je ritaanvraag exclusief aan een particuliere chauffeur met een licentie. Alle auto’s die gebruikt worden, voldoen aan de vereisten van de PBefG en BOKraft. Alle Uber-partners zijn in het bezit van een particuliere chauffeursvergunning. Elke rit is verzekerd door de autoverzekering van de beheerder.