Please enable Javascript
Doorgaan naar hoofdinhoud

Van A naar B in Chicago, IL

Ga je op reis in Chicago? Of je nu een bezoeker of een bewoner bent, deze gids helpt je het beste uit je ervaring in Chicago te halen. Reis van O'Hare International Airport naar Marriott Marquis Chicago via Uber en ontdek populaire routes en bestemmingen. Afhankelijk van je stad kun je de app zelfs gebruiken om je te verplaatsen met het openbaar vervoer, fietsen of scooters en meer.

Bekijk bovendien de Uber-tarieven voor passagiers en chauffeurs en ontdek hoe je omzet kunt maken door via Uber te rijden of te bezorgen in Chicago.

search
Vanaf welke locatie?
Navigate right up
search
Waarheen?

Chauffeur service in Chicago reserveren via Uber

Regel je ritten in Chicago van tevoren met Uber. Vraag tot 90 dagen van tevoren een rit aan, of je nu vervoer naar O'Hare International Airport nodig hebt, je favoriete restaurant wil bezoeken of ergens anders naartoe gaat.

search
Ophaallocatie invoeren
Navigate right up
search
Voer je bestemming in

Ridesharing in Chicago

Zonder auto van a naar b in Chicago is eenvoudig. Kies waar je naartoe wilt en vraag op elke dag en op elk moment van de week een rit aan. Je kunt een rit aanvragen van O'Hare International Airport naar Graceland West of naar een andere bestemming via de app. Als je met een grote groep wilt reizen in Chicago, kun je SUV aanvragen voor een comfortabele rit.

Open de Uber-app en vul je bestemming in om Chicago te verkennen.

Chauffeur service naar de luchthaven in de omgeving van Chicago

Als je reis in Chicago je naar een luchthaven vanuit Graceland West, West Roseland of ergens anders brengt, kun je via de app op elk moment van de dag een rit aanvragen. Selecteer hieronder de naam van een nabijgelegen luchthaven voor meer informatie over hoe je via Uber een autoservice kunt regelen voor aankomst en vertrek. Op de gelinkte luchthavenpagina zie je waar je chauffeur je komt ophalen, hoeveel de rit kost en nog veel meer.

Van a naar b in Chicago

  • Taxi in Chicago

    Beschouw Uber als een alternatief voor taxi's wanneer je reist in Chicago. Met Uber hoef je geen taxi's aan te halen, maar kun je on demand ritten aanvragen. Dit kan op elk gewenst tijdstip. Je kunt een rit aanvragen vanaf O'Hare International Airport, Cicero, bezoeken of een andere plek bezoeken. Open de app en voer een bestemming in om je te verplaatsen in Chicago.

  • Openbaar vervoer in Chicago

    Van a naar b met het openbaar vervoer is een betaalbare manier om te reizen. Afhankelijk van het gebied kun je met Uber Transit bus- of metroroutes in de buurt bekijken om je te helpen bij het plannen van je reizen. Open de app om te zien of Uber Transit beschikbaar is in buurten zoals Graceland West en West Roseland, of bezoek populaire plekken in Chicago door ritten te delen met Uber.

  • Fietsverhuur in Chicago

    Fietsen is een milieuvriendelijke manier om een stadscentrum te verkennen. In bepaalde steden kun je elektrische fietsen vinden en gebruiken via Uber. Open de app om te zien of er fietsen beschikbaar zijn in Chicago en plaats een bestelling bij een restaurant via Uber zodat je na een verkenningsdag lekker kunt bijtanken. Als er fietsen beschikbaar zijn in Chicago, draag dan een helm en houd je tijdens het rijden aan de verkeersregels.

1/3

Uber tolereert geen alcohol- of drugsgebruik door chauffeurs die gebruikmaken van de Uber-app. Als je denkt dat je chauffeur onder invloed van alcohol of drugs is, laat de chauffeur de rit dan onmiddellijk stoppen.

Op bedrijfsauto's kunnen extra belastingen van toepassing zijn, bovenop de tolgelden.

Er zijn een aantal locatiespecifieke vereisten en voorschriften waar gebruikers zich bewust van moeten zijn wanneer ze Uber in jouw land gebruiken. Je kunt ze op deze pagina lezen

.