Doorgaan naar hoofdinhoud

Norman Y. Mineta San Jose International Airport (SJC)

Je kunt op elk gewenst tijdstip een rit naar of van de luchthaven aanvragen, of je nu van San Jose Airport naar San Francisco of de binnenstad van San Jose gaat.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Voel je gelijk thuis

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Voel je thuis met Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Tot $ 15 korting

Ontvang $ 5 korting op je eerste drie ritten. Gebruik de promotiecode NEWRIDER15. Verloopt 30 dagen nadat de promotiecode is toegepast op je Uber-account.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX

  1-3

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • Comfort

  1-3

  Nieuwere auto's met extra beenruimte

 • UberXL

  1-5

  Betaalbare ritten voor groepen van maximaal 5 personen

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Pool

  1-2

  Gedeelde ritten, laagste kosten

1/5

Een rit aanvragen vanaf San Jose Airport

Vraag een rit aan als je klaar bent om naar buiten te lopen

And choose a ride option that suits your group size and luggage storage needs.

Loop vanuit de aankomsthal of bagagehal naar de uitgang

Loop naar buiten en volg de borden naar het ophaalgebied voor gedeelde ritten. Hier komen alle Uber-chauffeurs op SJC naartoe om hun passagiers op te halen.

Als je bij Terminal A wordt opgehaald, loop je naar buiten bij de bagagehal en staat je Uber-chauffeur bij Stop 1. Als je bij Terminal B wordt opgehaald, loop je naar buiten bij de bagagehal en staat je Uber-chauffeur bij Stop 9.

Zoek je Uber-chauffeur

Neem als je je Uber-chauffeur niet kunt vinden contact met hem/haar op via de app om te laten weten waar je bent.

Kaart van San Jose Airport

San Jose International Airport heeft twee terminals: Terminal A en Terminal B aan de luchtzijde. Terminals A en B worden allebei gebruikt voor internationale aankomsten.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Yes. Tap here for a list of airports around the world where you can request a ride with Uber.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) SJC zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Pickup locations may depend on the type of ride you request and the size of the airport. Follow the instructions in the app about where to meet your driver. You can also look for signs that point to designated airport ridesharing zones.

  If you can’t find your driver, contact them through the app.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie San Jose Airport

Mineta San Jose International Airport (SJC) is het snelst groeiende vliegveld in de VS op basis van passagiersaantallen. Elk jaar komen hier meer dan 12,5 miljoen passagiers. Het vliegveld ligt op zes kilometer van het stadscentrum van San Jose, bij ideale omstandigheden ongeveer acht minuten rijden.

San Jose Airport-terminals

SJC Airport is verdeeld in twee terminals, A en B, met in totaal 31 boardinggates in beide terminals. San Jose Airport-lounges zijn te vinden in Terminal A. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

SJC Terminal A

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

SJC Terminal B

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Internationale terminal van SJC

Boarding voor internationale vluchten op San Jose Airport vindt plaats in beide terminals. SJC Airport biedt rechtstreekse vluchten naar zestien internationale bestemmingen.

Eten op San Jose Airport

Reizigers kunnen uit meer dan dertig eetgelegenheden kiezen op SJC, zoals fastfoodketens, bars en restaurants met bediening. In beide terminals op San Jose Airport kun je eten en drinken kopen.

Van A naar B op San Jose Airport

Reizigers op SJC kunnen shuttles tussen de terminals gebruiken. De San Jose Airport-shuttles rijden voortdurend het rondje tussen Terminal A, Terminal B en de parkeergelegenheden. De shuttles vertrekken elke zeven tot tien minuten vanaf elke terminal, het autoverhuurcentrum en Dagterrein 4.

Activiteiten op San Jose Airport

SJC heeft een kunstprogramma waaruit de rol van de regio als globaal centrum van technologie en innovatie duidelijk wordt. Kunstwerken vind je in de aankomsthal van Terminal V, de South Concourse en de mezzanine. In Terminal A Blue Dot en de bagagehal in Terminal B staan piano’s. Er zijn 24 winkellocaties op San Jose Airport, verspreid over beide terminals, zoals winkels waar cosmetica, sieraden en elektronica worden verkocht. Het vliegveld heeft ook 23 actieve therapiehonden die passagiers helpen rustig te worden voordat ze gaan vliegen.

Geld wisselen op San Jose Airport

Geldwisselkantoren op San Jose Airport zijn in Terminal A bij Gate 15 en de bagagehal.

Hotels in de buurt van San Jose Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van SJC? Je vindt meer dan 25 hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van San Jose Airport

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza
 • De musea over geschiedenis en techniek van San Jose

Meer informatie over San Jose Airport vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.