Doorgaan naar hoofdinhoud

Paris-Orly Airport (ory)

Zoek je een alternatief voor de Orly Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van Orly Airport naar Parijs gaat of andersom. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar ORY aan.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Reserveer vooraf een rit met Uber op Paris-Orly Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Paris-Orly Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/25.

10:10 AM
open

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX-prioriteit

  1-4

  sneller opgehaald worden

 • UberX

  1-4

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • Berline

  1-4

  High-end auto's met best beoordeelde chauffeurs

 • Comfort

  1-4

  Nieuwere auto's met extra beenruimte

 • Van

  1-6

  Hoogwaardige auto's voor 6 personen met best beoordeelde chauffeurs

 • Green

  1-4

  Elektrische en hybride voertuigen

1/6

Ophalen bij Orly Airport (ORY)

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven ORY die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar Orly Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden voor het delen van ritten (rideshare) vind je mogelijk ook op Paris-Orly Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de ORY-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Tips voor Orly Airport

Wifi op Orly Airport

Op Orly Airport is wifi beschikbaar voor passagiers via Paris Aéroport. De prijzen voor een standaardverbinding variëren van € 2,90 voor twintig minuten tot € 5,90 voor één uur, en bedragen voor een sterkere verbinding € 9,90 voor 24 uur.

Parkeren op Paris-Orly Airport

Het vliegveld Paris-Orly heeft zeven parkeergelegenheden die allemaal 24/7 geopend zijn. Je kunt kiezen uit kort parkeren, lang parkeren en speciale rijstroken en vakken voor motors en mensen met verminderde mobiliteit. Daarnaast zijn er plaatsen voor abonneehouders en plaatsen die je moet reserveren.

Geld wisselen op Orly Airport

Op Orly Airport bevindt zich een geldwisselkantoor van Travelex in hal A van de zuidelijke terminal. Je kunt van tevoren valuta online bestellen en het bij het filiaal ophalen, een prepaid bankpas kopen of een van de geldwisselautomaten gebruiken op verschillende plaatsen in beide terminals.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Uber is beschikbaar op ORY Airport, zodat je altijd een handige, comfortabele rit kunt krijgen, waar je ook maar heen wilt.

 • De Uber-ophaallocaties op luchthavens kunnen van tijd tot tijd veranderen, dus zodra je een rit hebt aangevraagd, moet je altijd even in de Uber-app nakijken waar je ophaallocatie is.

 • Ook voor tamelijk korte ritten kunnen de Uber-tarieven van en naar Paris Orly  Airport variëren afhankelijk van onder andere het tijdstip en de verkeersdrukte. Kijk in de Uber-ritprijscalculator om een idee te krijgen van de ritprijzen.

 • Hoelang het duurt voor je wordt opgehaald, is onder andere afhankelijk van het tijdstip en het aantal Uber-partners op de weg.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Orly Airport-terminals

Uber is de ideale keuze voor reizigers die vertrekken vanaf Paris-Orly Airport (ORY). Orly Airport ligt op slechts negentien kilometer ten zuiden van Parijs, en is de op een na drukste luchthaven voor internationale vluchten in Frankrijk, met Charles de Gaulle Airport, eveneens in Parijs, als belangrijkste nationale hub. Orly is echter wel de drukste luchthaven voor binnenlandse vluchten in Frankrijk en verwelkomt meer dan 32 miljoen reizigers per jaar. Uber biedt een comfortabele, stressloze oplossing voor reizigers van en naar Orly Airport. De rit naar Parijs duurt ongeveer een half uur.

ORY-terminals

Orly Airport heeft twee terminals: Terminal Ouest (West) en Terminal Sud (Zuid). Terminal Sud beslaat zes verdiepingen en is voornamelijk gericht op vluchten naar nabije bestemmingen. Terminal Ouest heeft drie verdiepingen en wordt voornamelijk gebruikt voor vluchten naar verre bestemmingen. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

ORY Terminal Ouest

 • Air France
 • British Airways

ORY Terminal Sud

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restaurants op Paris-Orly

Paris-Orly Airport beschikt over een groot aantal cafés, Franse eettentjes en meer in zowel Terminal South als Terminal West. De meeste restaurants bevinden zich voor de beveiligingscontrole, dus er zijn voldoende mogelijkheden als je voor je vlucht nog wat tijd overhebt. Bovendien zijn er in de taxfreezone van beide terminals nog meer eetgelegenheden.

Je weg vinden op ORY

Je kunt van de ene naar de andere terminal komen met de gratis geautomatiseerde Orlyval-shuttle, die ook naar het Antony RER-station rijdt, voor een directe verbinding met Parijse metro. De reistijd tussen de terminals met Orlyval bedraagt minder dan één minuut en de metro vertrekt elke zes minuten. Elke negen minuten rijdt er ook een pendelbusje dat de parkeerterreinen met de beide terminals verbindt.

Wat kun je doen op ORY?

Paris-Orly Airport is voorzien van een enorm aanbod aan luxewinkels - we hebben het hier tenslotte over Parijs - met vele topmerken in de taxfreezones van de beide terminals. Kinderen zijn dol op de kinderspeelplaatsen, of Gulli-zones, in de internationale vertreklounges van Terminal Sud en Hal 1 in Terminal Ouest, waar ze voor een lange vlucht even flink kunnen uitrazen. In Terminal West bevindt zich ook een aantal lounges die toebehoren aan specifieke luchtvaartmaatschappijen, waar je voor je vlucht even kunt rusten, evenals een speelhal met pooltafels, flipperkasten en ander vermaak.

Hotels in de buurt van ORY

Op het terrein van Orly Airport bevinden zich drie hotels, maar als je de omliggende buitenwijken Rungis en Athis-Mons in trekt, vind je er nog veel meer. Vele van de hotels bieden ook zakelijke voorzieningen. Met de treinverbinding van Orlyval heb je ook toegang tot accommodaties in hartje Parijs als je voldoende tijd hebt om te reizen.

Bezienswaardigheden in de buurt van Orly Airport

Zoals je mag verwachten van een luchthaven in Parijs, zijn er talrijke attracties in de buurt, waaronder:

 • De catacomben van Parijs
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • De nationale bibliotheek François-Mitterrand
 • Musée d'Orsay
 • Tour Montparnasse

Meer informatie over Paris-Orly Airport vind je hier.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.