Doorgaan naar hoofdinhoud

Paris-Orly Airport (ORY)

Of je nu van Orly Airport onderweg bent naar Parijs of andersom, met Uber kom je er gegarandeerd.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke verkeershubs.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete opties, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • UberX

  1-2

  Affordable, everyday rides

 • Comfort

  1

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Berline

  1

  Premium rides in luxury cars

1/3

Hoe krijg je een rit via Uber vanaf het vliegveld?

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je klaar bent om naar buiten te gaan, kun je via de app een rit aanvragen. Kies de optie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar een ophaalpunt. Op de luchthaven staan mogelijk ook borden.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Tips voor Orly Airport

Wifi op Orly Airport

Op Orly Airport is wifi beschikbaar voor passagiers via Paris Aéroport. De prijzen voor een standaardverbinding variëren van € 2,90 voor twintig minuten tot € 5,90 voor één uur, en bedragen voor een sterkere verbinding € 9,90 voor 24 uur.

Parkeren op Paris-Orly Airport

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Geld wisselen op Orly Airport

Op Orly Airport bevindt zich een geldwisselkantoor van Travelex in hal A van de zuidelijke terminal. Je kunt van tevoren valuta online bestellen en het bij het filiaal ophalen, een prepaid bankpas kopen of een van de geldwisselautomaten gebruiken op verschillende plaatsen in beide terminals.

Veelgestelde vragen van passagiers

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Orly Airport-terminals

Uber is de ideale keuze voor reizigers die vertrekken vanaf Paris-Orly Airport (ORY). Orly Airport ligt op slechts negentien kilometer ten zuiden van Parijs, en is de op een na drukste luchthaven voor internationale vluchten in Frankrijk, met Charles de Gaulle Airport, eveneens in Parijs, als belangrijkste nationale hub. Orly is echter wel de drukste luchthaven voor binnenlandse vluchten in Frankrijk en verwelkomt meer dan 32 miljoen reizigers per jaar. Uber biedt een comfortabele, stressloze oplossing voor reizigers van en naar Orly Airport. De rit naar Parijs duurt ongeveer een half uur.

ORY-terminals

Orly Airport heeft twee terminals: Terminal Ouest (West) en Terminal Sud (Zuid). Terminal Sud beslaat zes verdiepingen en is voornamelijk gericht op vluchten naar nabije bestemmingen. Terminal Ouest heeft drie verdiepingen en wordt voornamelijk gebruikt voor vluchten naar verre bestemmingen. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

ORY Terminal Ouest

 • Air France
 • British Airways

ORY Terminal Sud

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restaurants op Paris-Orly

Paris-Orly Airport beschikt over een groot aantal cafés, Franse eettentjes en meer in zowel Terminal South als Terminal West. De meeste restaurants bevinden zich voor de beveiligingscontrole, dus er zijn voldoende mogelijkheden als je voor je vlucht nog wat tijd overhebt. Bovendien zijn er in de taxfreezone van beide terminals nog meer eetgelegenheden.

Je weg vinden op ORY

Je kunt van de ene naar de andere terminal komen met de gratis geautomatiseerde Orlyval-shuttle, die ook naar het Antony RER-station rijdt, voor een directe verbinding met Parijse metro. De reistijd tussen de terminals met Orlyval bedraagt minder dan één minuut en de metro vertrekt elke zes minuten. Elke negen minuten rijdt er ook een pendelbusje dat de parkeerterreinen met de beide terminals verbindt.

Wat kun je doen op ORY?

Paris-Orly Airport is voorzien van een enorm aanbod aan luxewinkels - we hebben het hier tenslotte over Parijs - met vele topmerken in de taxfreezones van de beide terminals. Kinderen zijn dol op de kinderspeelplaatsen, of Gulli-zones, in de internationale vertreklounges van Terminal Sud en Hal 1 in Terminal Ouest, waar ze voor een lange vlucht even flink kunnen uitrazen. In Terminal West bevindt zich ook een aantal lounges die toebehoren aan specifieke luchtvaartmaatschappijen, waar je voor je vlucht even kunt rusten, evenals een speelhal met pooltafels, flipperkasten en ander vermaak.

Hotels in de buurt van ORY

Op het terrein van Orly Airport bevinden zich drie hotels, maar als je de omliggende buitenwijken Rungis en Athis-Mons in trekt, vind je er nog veel meer. Vele van de hotels bieden ook zakelijke voorzieningen. Met de treinverbinding van Orlyval heb je ook toegang tot accommodaties in hartje Parijs als je voldoende tijd hebt om te reizen.

Bezienswaardigheden in de buurt van Orly Airport

Zoals je mag verwachten van een luchthaven in Parijs, zijn er talrijke attracties in de buurt, waaronder:

 • De catacomben van Parijs
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • De nationale bibliotheek François-Mitterrand
 • Musée d'Orsay
 • Tour Montparnasse

Meer informatie over Paris-Orly Airport vind je hier.

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.