Doorgaan naar hoofdinhoud
Uber
Uber

Paris-Orly Airport (ORY)

Of je nu van Orly Airport onderweg bent naar Parijs of andersom, met Uber kom je er gegarandeerd.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Een slimmere manier van reizen

Overal ter wereld een rit aanvragen

Tik op een knop voor vliegveldvervoer op meer dan 500 belangrijke hubs.

Voel je thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te dwalen.

Voel je thuis met Uber

Vind al je favoriete voorzieningen, waaronder realtime tarieven en contantloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Uber-ritprijscalculator

Vraag een rit aan

Prijzen voor passagiers zijn geschatte voorbeelden. Hierbij is geen rekening gehouden met kortingen, oponthoud in het verkeer of andere factoren. Er kunnen vaste en minimumprijzen gelden. Werkelijke prijzen kunnen variëren.

Manieren om te rijden

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Berline1-4

    Premium rides in luxury cars

Hoe krijg je een rit via Uber vanaf het vliegveld?

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je klaar bent om naar buiten te gaan, kun je via de app een rit aanvragen. Kies de optie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

Je krijgt direct in de app een routebeschrijving naar een ophaalpunt. Op de luchthaven staan mogelijk ook borden.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. Als je de chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Tips voor Orly Airport

Wifi op Orly Airport

Op Orly Airport is wifi beschikbaar voor passagiers via Paris Aéroport. De prijzen voor een standaardverbinding variëren van € 2,90 voor twintig minuten tot € 5,90 voor één uur, en bedragen voor een sterkere verbinding € 9,90 voor 24 uur.

Parkeren op Paris-Orly Airport

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Geld wisselen op Orly Airport

Op Orly Airport bevindt zich een geldwisselkantoor van Travelex in hal A van de zuidelijke terminal. Je kunt van tevoren valuta online bestellen en het bij het filiaal ophalen, een prepaid bankpas kopen of een van de geldwisselautomaten gebruiken op verschillende plaatsen in beide terminals.

Veelgestelde vragen van passagiers

Uber is beschikbaar op ORY Airport, zodat je altijd een handige, comfortabele rit kunt krijgen, waar je ook maar heen wilt.

De Uber-ophaallocaties op luchthavens kunnen van tijd tot tijd veranderen, dus zodra je een rit hebt aangevraagd, moet je altijd even in de Uber-app kijken waar je ophaallocatie is.

Ook voor tamelijk korte ritten kunnen de Uber-tarieven van en naar Paris Orly  Airport variëren afhankelijk van onder andere het tijdstip en de verkeersdrukte. Kijk in de Uber-ritprijscalculator om een idee te krijgen van de ritprijzen.

Hoelang het duurt voor je wordt opgehaald, is onder andere afhankelijk van het tijdstip en het aantal Uber-partners op de weg.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten en ophalen op meer dan 500 luchthavens wereldwijd.

Orly Airport-terminals