Doorgaan naar hoofdinhoud

General Mitchell International Airport (MKE)

Je kunt op Uber rekenen, of je nu van Milwaukee Airport naar het kunstmuseum of de dierentuin gaat.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke verkeershubs.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis met Uber

Gebruik al je favoriete opties, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Tot $ 15 korting

Ontvang $ 5 korting op je eerste drie ritten. Gebruik de promotiecode NEWRIDER15. Deze aanbieding verloopt dertig dagen nadat de promotiecode is toegepast op je Uber-account.

Manieren om te rijden in het gebied

1/3

Een rit aanvragen vanaf Milwaukee Airport

Vraag een rit aan als je klaar bent om naar buiten te lopen

Kies een ritoptie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Loop naar buiten op de verdieping van de bagagehal

Loop naar de deur waarop 'Uber' staat, tussen bagagecarrousels 1 en 2. Zoek het Uber-logo in de aangewezen ophaallocatie voor passagiers.

Wacht op je Uber-chauffeur op de goedgekeurde ophaallocatie

Als je je Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem je contact op via de Uber-app.

Kaart van Milwaukee Airport

Milwaukee Airport beschikt over drie hallen – C, D en E – met in totaal 38 gates. Veel vluchten vanuit hal E zijn verplaatst naar hal C omdat hal E in 2020 gesloopt zal worden.

Veelgestelde vragen van passagiers

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Milwaukee Airport

General Mitchell International Airport bedient elk jaar meer dan drie miljoen passagiers. Het vliegveld ligt op dertien kilometer van het stadscentrum van Milwaukee. Dit is bij ideale omstandigheden ongeveer veertien minuten rijden.

Milwaukee Airport-terminals

MKE heeft één terminalgebouw dat is verdeeld in twee hallen (C en D). Alle internationale vluchten (behalve vluchten uit Toronto) komen aan in de International Arrivals Terminal, ten noorden van de parkeergarage. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

MKE Concourse C

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

MKE Concourse D

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Internationale terminal van MKE

MKE is een vliegveld voor voornamelijk binnenlandse vluchten, maar heeft ook vier internationale bestemmingen in Mexico en de Caraïben. Internationale vluchten vertrekken voornamelijk in Concourse C. Alle internationale vluchten op MKE Airport komen aan bij de International Arrivals Terminal.

Eten op Milwaukee Airport

MKE Airport heeft achttien eet- en drinkgelegenheden in de hoofdterminal en beide hallen. Dit zijn onder andere fastfood, koffietentjes en afzonderlijke bars en restaurants. Reizigers kunnen uit verschillende gerechten kiezen, zoals pizza, pasta, burgers en broodjes.

Van A naar B op Milwaukee Airport

Passagiers die aankomen vanuit een internationale bestemming, kunnen een gratis MKE Airport-shuttleservice gebruiken. Hiermee worden ze van de International Arrivals Terminal naar de hoofdterminal en parkeerplaatsen van het vliegveld gebracht. Shuttles halen passagiers buiten de hoofdingang van het gebouw voor Internationale aankomsten op.

Activiteiten op Milwaukee Airport

MKE heeft een museum met tentoonstellingen over de luchtvaartgeschiedenis van het zuidoosten van Wisconsin. Het museum is te vinden vóór de beveiliging in de buurt van Concourse C. In Concourse C en tussen Gates D30 en D34 in Concourse D vind je speelzones voor kinderen.

Geld wisselen op Milwaukee Airport

Op MKE kunnen passagiers geld wisselen in het hoofdatrium op de bovenste verdieping van de vertrekzone.

Hotels in de buurt van Milwaukee Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van Milwaukee Airport? Je vindt meer dan twintig hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van Milwaukee Airport

 • East Brady Street
 • De musea van Milwaukee
 • De dierentuin van Milwaukee
 • South Shore Park

Meer informatie over MKE vind je hier.

Facebook Instagram Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.