Doorgaan naar hoofdinhoud

Tokyo Haneda International Airport (hnd)

Zoek je een alternatief voor de Haneda Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber Taxi-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van HND Airport naar Tokyo Station of van Shinjuku naar Haneda Airport gaat. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar HND aan.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokio 144, Japan
+81 3-5757-8111

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

 • Taxi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Ophalen bij Haneda Airport (HND)

Verstuur je aanvraag wanneer je klaar bent om naar buiten te lopen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven HND die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Loop naar buiten vanaf de verdieping van de aankomsthal

Je ontvangt direct in de app een routebeschrijving naar de Haneda Airport-ophaalpunten. Ophaallocaties kunnen per terminal verschillen. Ophaalborden vind je mogelijk ook op Tokyo Haneda International Airport.

Ga naar je chauffeur

Ga naar de HND-ophaallocatie die je via de app is toegewezen. Houd er rekening mee dat deze locatie niet altijd bij de dichtstbijzijnde uitgang is. De naam van de chauffeur, het kenteken en de kleur van de auto worden weergegeven in de app. Controleer dit voordat je instapt. Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, kun je contact opnemen via de app.

Kaart van Haneda Airport

Haneda Airport is verdeeld in drie terminals: de International Terminal en Domestic Terminals 1 en 2.

Blijf ook onderweg verbonden

Verbinding maken met wifi op HND

Op Haneda Airport kun je verbinding maken met gratis wifi. Selecteer HANEDA-FREE-WIFI in de lijst met wifinetwerken, start je browser en volg de instructies.

Koop een plaatselijke simkaart

Je kunt een prepaid-simkaart kopen bij de lobby in de aankomsthal op de eerste verdieping van de International Passenger Terminal.

Prepaid-simkaarten worden niet verkocht in de Domestic Passenger Terminals 1 en 2.

Prepaid-simkaarten die in Japan beschikbaar zijn voor mensen die geen inwoner zijn van Japan, zijn alleen voor gegevenscommunicatie. Volgens de Japanse wetgeving kunnen mensen die geen inwoner zijn van Japan geen simkaarten kopen waarmee je kunt bellen.

Meer informatie

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Haneda Airport

Haneda Airport is een van de twee belangrijkste vliegvelden in Tokio, bedient een groot gebied rondom Tokio en is het drukste vliegveld van Japan. In tegenstelling tot zijn tegenhanger, Narita Airport, ligt Haneda Airport op maar 25 minuten rijden van het centrum van Tokio.

Haneda Airport-terminals

Het vliegveld is gesplitst in internationale en binnenlandse terminals. Internationale vluchten vertrekken van en komen aan bij de Haneda International Passenger Terminal, terwijl binnenlandse vluchten zijn verdeeld over Terminal 1 en Terminal 2.

Haneda Airport Terminal 1

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (vluchten naar de vliegvelden van Kitakyushu en Fukuoka)

Haneda Airport Terminal 2

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (vluchten naar de vliegvelden van Yamaguchi-Ube en Kansai)

Van A naar B op Haneda Airport

Het vliegveld biedt gratis shuttlebussen aan die elke vier minuten tussen de binnenlandse terminals en de kleinere International Passenger Terminal rijden.

Geld wisselen op Haneda Airport

In de vertrekhal van de International Passenger Terminal kun je 24 uur per dag geld wisselen op de eerste en tweede verdieping. In de internationale vertrekhal vind je nog twee geldwisselpunten.

Hotels in de buurt van Haneda Airport

Heb je een tussenstop of is je vlucht vertraagd en ben je op zoek naar een overnachting? Het vliegveld zelf heeft een hotel en in de buurt vind je meer dan dertig hotels en accommodaties.

Meer informatie over Haneda Airport (HND) vind je hier.

Facebook

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.