Doorgaan naar hoofdinhoud

Ronald Reagan Washington National Airport (dca)

Zoek je een alternatief voor de DCA Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van DCA Airport naar de National Mall gaat of gaat winkelen in Old Town Alexandria. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar DCA aan.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Reserveer vooraf een rit met Uber op Ronald Reagan Washington National Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Ronald Reagan Washington National Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/10.

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

1/6

Ophalen bij DCA Airport

Open je app om een rit aan te vragen

Zodra je er klaar voor bent, open je de Uber-app om een rit naar je bestemming aan te vragen. Kies de optie voor vervoer naar de luchthaven DCA die past bij het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Volg de aanwijzingen in de app

For Terminal A pickups, head outside and meet your driver curbside.

If you’re arriving at Terminal B/C, exit baggage claim and meet your driver at the outer curb (Arrivals level). Be sure to meet your driver outside the correct Door number.

Ga naar je chauffeur

Go to your assigned DCA pickup location as specified by the app. Your driver’s name, license plate, and car color will show in the app. Verify your ride before you get in. If you can’t find your driver, contact them through the app.

Kaart van DCA Airport

Reagan Airport is de primaire luchthaven voor Washington DC. DCA heeft vier terminals, waarvan Terminals B en C de nieuwste en grootste zijn.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) DCA zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Ophaallocaties kunnen afhangen van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van het vliegveld. Volg de instructies in de app om je ophaallocatie te vinden. Je kunt ook borden zoeken die naar de ridesharing-zones van het vliegveld wijzen.

  Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

 • De luchthavencode DCA staat voor Washington, DC, VS.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie DCA Airport

Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) is het belangrijkste vliegveld voor Washington DC en vervoert elk jaar meer dan 21 miljoen passagiers. Het vliegveld ligt op acht kilometer van het stadscentrum van Washington en is hiermee het dichtstbijzijnde commerciële vliegveld voor de hoofdstad van de VS. Het is 25 minuten rijden naar het stadscentrum van DC bij ideale omstandigheden.

DCA Airport-terminals

DCA Airport heeft drie terminals: A, B en C, met in totaal 44 gates. DCA Airport-lounges zijn in alle terminals te vinden. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

DCA Terminal A

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

DCA Terminal B

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

DCA Terminal C

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Internationale terminal van DCA

DCA Airport biedt geen internationale vluchten (met uitzondering van Canada).

Eten op DCA Airport

Reizigers kunnen kiezen uit meer dan veertig eetgelegenheden op DCA, waar ze de keuze hebben uit verschillende soorten gerechten zoals fastfood, snacks en internationale gerechten. De meeste DCA Airport-eetgelegenheden zijn in de terminals, en een paar in de National Hall, vóór de beveiliging.

Van A naar B op DCA Airport

De shuttleservice van DCA Airport vervoert passagiers tussen de Terminals A, B en C; de parkeerplaats en de autoverhuur. Bestemmingsinformatie is te vinden op de voorkant en de zijkant van de shuttlebussen. De DCA Airport-shuttlebus rijdt 24 uur per dag.

Activiteiten op DCA Airport

DCA Airport heeft een kunstprogramma met afwisselend regionale, nationale en internationale tentoonstellingen. In het galerijpad, dat te vinden is in Historical Terminal A tussen de Historic Lobby en de huidige ticketlobby, zie je etalagedisplays en muurdisplays van kunstenaars uit de regio. Verder treden er op het vliegveld muzikanten, zangers, dansers en andere artiesten op. Op DCA Airport vind je een aantal winkels en boetiekjes, variërend van nieuwskiosken tot kledingwinkels.

Geld wisselen op DCA Airport

Het geldwisselkantoor op DCA Airport is op het halniveau in de buurt van Terminal C, voor de beveiliging.

Hotels in de buurt van DCA Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van DCA? Je vindt meer dan twintig hotels en accommodaties in de buurt.

Bezienswaardigheden in de buurt van DCA Airport

 • Georgetown
 • The Lincoln Memorial en andere monumenten in DC
 • The National Mall en de omliggende musea
 • Het Witte Huis

Meer informatie over DCA vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.