Doorgaan naar hoofdinhoud

Chhatrapati Shivaji International Airport (bom)

Zoek je een alternatief voor de Mumbai Airport-shuttle of taxi? Met de vertrouwde Uber-app kom je altijd op bestemming aan, of je nu van Mumbai Airport naar de Gateway of India gaat. Vraag met één tik op de knop een rit van of naar BOM aan.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Reserveer vooraf een rit met Uber op Chhatrapati Shivaji International Airport

Leg je plannen vandaag nog vast door een rit met Uber naar Chhatrapati Shivaji International Airport te reserveren. Vraag tot dertig dagen voor je vlucht een rit aan, op elk moment van de dag en op elke dag van het jaar.
Bestemming
Datum en tijd kiezen

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/02/02.

11:48 PM
open

Reserve is mogelijk niet beschikbaar voor jouw ophaallocatie

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Met één tik op de knop heb je toegang tot vliegveldvervoer op meer dan vijfhonderd belangrijke locaties.

Voel je gelijk thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij je niet door een onbekende stad hoeft te navigeren.

Voel je thuis via Uber

Gebruik al je favoriete functies, zoals realtime tarieven en contactloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Manieren om te rijden in het gebied

Ophalen bij Mumbai Airport (BOM)

Verstuur je aanvraag wanneer je klaar bent om bij de terminal naar buiten te lopen

Kies een ritoptie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Check de app voor details

Wanneer je de rit hebt aangevraagd, volg je de wegwijstips in de app.

Ga naar je chauffeur

Loop naar je Uber-chauffeur bij P7 West voor Terminal 2 en alle auto-ophaalpunten voor Terminal 1.

Kaart van Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji International Airport heeft 2 hoofdpassagiersterminals. Terminal 1 wordt alleen gebruikt voor binnenlandse vluchten en Terminal 2 wordt gebruikt voor zowel buitenlandse als binnenlandse vluchten.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Ja. Tik hier voor een lijst met vliegvelden wereldwijd waar je een rit via Uber kunt aanvragen.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) BOM zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Ophaallocaties kunnen afhangen van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van het vliegveld. Volg de instructies in de app om je ophaallocatie te vinden. Je kunt ook borden zoeken die naar de ridesharing-zones van het vliegveld wijzen.

  Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

Meer informatie

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport (BOM) is het op één na drukste vliegveld van India op het gebied van passagiers. Elk jaar komen hier meer dan 47 miljoen reizigers. BOM Airport ligt op ongeveer 24 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Mumbai, een rit die bij ideale omstandigheden ongeveer dertig minuten duurt.

Mumbai Airport-terminals

Chhatrapati Shivaji Airport bestaat uit twee passagiersterminals: Terminal 1 en Terminal 2. Terminal 1 is voor binnenlandse vluchten van Mumbai Airport en Terminal 2 is voor zowel internationale als binnenlandse vluchten van Mumbai Airport. Mumbai Airport-lounges zijn verspreid over het vliegveld te vinden. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

BOM Terminal 1

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

BOM Terminal 2

BOM Terminal 2 bestaat uit vier verdiepingen en is de thuishaven van een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen, zoals British Airways, Emirates en United. Reizigers kunnen vanaf meer dan 43 internationale bestemmingen rechtstreeks naar BOM vliegen.

Eten op Mumbai Airport

Reizigers kunnen op BOM genieten van traditionele Indiase gerechten en terecht bij bekende internationale fastfoodrestaurants. In de vertreklounge van de internationale terminal (Terminal 2) vind je na de beveiliging een eetplein.

Van A naar B op Mumbai Airport

Terminal 1 en Terminal 2 zijn gescheiden door landingsbanen en liggen ongeveer vijf kilometer uit elkaar. Als je van de ene naar de andere terminal moet, kun je op een gratis Mumbai Airport-shuttlebus stappen als je een geldig vliegticket hebt. Je moet opnieuw door de beveiliging, dus zorg ervoor dat je voldoende overstaptijd hebt als je naar een andere terminal moet. Terminal 2 heeft vier verdiepingen, 48 roltrappen en 75 liften. Er zijn ook 42 rolpaden.

Activiteiten op Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj heeft een aantal verschillende activiteiten, zoals een aantal voorstellingen en tentoonstellingen tijdens verschillende perioden gedurende het jaar. Kinderen kunnen zich uitleven in de Speelzone op verdiepingen 3 en 4 van Terminal 2. Als je wilt winkelen op Mumbai Airport, kun je terecht bij winkels met traditionele Indiase mode en internationaal bekende winkels.

Geld wisselen op BOM

Geldwisselbalies zijn verspreid over BOM te vinden: bij vertrek en aankomst in Terminal 1 en bij de incheckbalies voor vertrek op verdieping 4, bij de aankomsten op verdieping 1, de aankomsten op verdieping 2, op verdieping 3 (binnenlandse overstappen), op SHA verdieping 4 en bij de aankomsten op verdieping 2 in Terminal 2.

Hotels in de buurt van BOM Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van BOM? Je vindt een aantal hotels en accommodaties in de buurt. Hieronder vallen ook de vele hotels en accommodaties in het stadscentrum van Mumbai of bij Hiranandani Gardens, op slechts vijf kilometer afstand van het vliegveld.

Bezienswaardigheden in de buurt van BOM

 • Gateway of India
 • ISKCON Temple Mumbai
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (het huis van Mahatma Gandhi)

Meer informatie over BOM vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.