Doorgaan naar hoofdinhoud

Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM)

Whether you’re going from Mumbai Airport to the Gateway of India or from Navi Mumbai to Mumbai Airport, count on Uber to get you there.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Een slimmere manier van reizen

Vraag overal ter wereld een rit aan

Tap a button and get airport transportation at more than 500 major hubs.

Voel je gelijk thuis

Let the app and your driver handle the details, so you don’t have to navigate an unfamiliar city.

Voel je thuis met Uber

Find your favorite features, including real-time pricing and cash-free payment, even if you’re in a new place.

Manieren om te rijden in het gebied

 • XL Intercity

  1-4

  Comfortable SUVs, outstation rides

Een rit aanvragen vanaf Mumbai Airport

Verstuur je aanvraag wanneer je klaar bent om bij de terminal naar buiten te lopen

And choose a ride option that suits your group size and luggage storage needs.

Check de app voor details

Wanneer je de rit hebt aangevraagd, volg je de wegwijstips in de app.

Ga naar je chauffeur

Loop naar je Uber-chauffeur bij P7 West voor Terminal 2 en alle auto-ophaalpunten voor Terminal 1.

Kaart van Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji International Airport heeft 2 hoofdpassagiersterminals. Terminal 1 wordt alleen gebruikt voor binnenlandse vluchten en Terminal 2 wordt gebruikt voor zowel buitenlandse als binnenlandse vluchten.

Veelgestelde vragen van passagiers

 • Yes. Tap here for a list of airports around the world where you can request a ride with Uber.

 • De kosten van een rit via Uber naar (of van) BOM zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

  Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

 • Pickup locations may depend on the type of ride you request and the size of the airport. Follow the instructions in the app about where to meet your driver. You can also look for signs that point to designated airport ridesharing zones.

  If you can’t find your driver, contact them through the app.

Meer informatie

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten op en ophalen bij meer dan 600 vliegvelden wereldwijd.

Bezoekersinformatie Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport (BOM) is het op één na drukste vliegveld van India op het gebied van passagiers. Elk jaar komen hier meer dan 47 miljoen reizigers. BOM Airport ligt op ongeveer 24 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Mumbai, een rit die bij ideale omstandigheden ongeveer dertig minuten duurt.

Mumbai Airport-terminals

Chhatrapati Shivaji Airport bestaat uit twee passagiersterminals: Terminal 1 en Terminal 2. Terminal 1 is voor binnenlandse vluchten van Mumbai Airport en Terminal 2 is voor zowel internationale als binnenlandse vluchten van Mumbai Airport. Mumbai Airport-lounges zijn verspreid over het vliegveld te vinden. Gebruik de onderstaande informatie om je reis te plannen.

BOM Terminal 1

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

BOM Terminal 2

BOM Terminal 2 bestaat uit vier verdiepingen en is de thuishaven van een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen, zoals British Airways, Emirates en United. Reizigers kunnen vanaf meer dan 43 internationale bestemmingen rechtstreeks naar BOM vliegen.

Eten op Mumbai Airport

Reizigers kunnen op BOM genieten van traditionele Indiase gerechten en terecht bij bekende internationale fastfoodrestaurants. In de vertreklounge van de internationale terminal (Terminal 2) vind je na de beveiliging een eetplein.

Van A naar B op Mumbai Airport

Terminal 1 en Terminal 2 zijn gescheiden door landingsbanen en liggen ongeveer vijf kilometer uit elkaar. Als je van de ene naar de andere terminal moet, kun je op een gratis Mumbai Airport-shuttlebus stappen als je een geldig vliegticket hebt. Je moet opnieuw door de beveiliging, dus zorg ervoor dat je voldoende overstaptijd hebt als je naar een andere terminal moet. Terminal 2 heeft vier verdiepingen, 48 roltrappen en 75 liften. Er zijn ook 42 rolpaden.

Activiteiten op Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj heeft een aantal verschillende activiteiten, zoals een aantal voorstellingen en tentoonstellingen tijdens verschillende perioden gedurende het jaar. Kinderen kunnen zich uitleven in de Speelzone op verdiepingen 3 en 4 van Terminal 2. Als je wilt winkelen op Mumbai Airport, kun je terecht bij winkels met traditionele Indiase mode en internationaal bekende winkels.

Geld wisselen op BOM

Geldwisselbalies zijn verspreid over BOM te vinden: bij vertrek en aankomst in Terminal 1 en bij de incheckbalies voor vertrek op verdieping 4, bij de aankomsten op verdieping 1, de aankomsten op verdieping 2, op verdieping 3 (binnenlandse overstappen), op SHA verdieping 4 en bij de aankomsten op verdieping 2 in Terminal 2.

Hotels in de buurt van BOM Airport

Heb je een tussenstop, is je vlucht vertraagd en moet je de nacht blijven of heb je een onderkomen nodig voor een bezoekje in de buurt van BOM? Je vindt een aantal hotels en accommodaties in de buurt. Hieronder vallen ook de vele hotels en accommodaties in het stadscentrum van Mumbai of bij Hiranandani Gardens, op slechts vijf kilometer afstand van het vliegveld.

Bezienswaardigheden in de buurt van BOM

 • Gateway of India
 • ISKCON Temple Mumbai
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (het huis van Mahatma Gandhi)

Meer informatie over BOM vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter

Deze pagina bevat informatie van externe websites waarover Uber geen zeggenschap heeft en die regelmatig kunnen worden gewijzigd of bijgewerkt. Informatie op deze pagina die niet rechtstreeks verband houdt met Uber of zijn activiteiten, is alleen ter informatie bedoeld. Deze informatie mag niet zodanig worden gebruikt, geïnterpreteerd of uitgelegd dat er enige vorm van im- of expliciete garantie wordt gecreëerd. Bepaalde vereisten en voorzieningen verschillen per land, regio en stad. De promokorting is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Deze promotie mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is niet van toepassing op fooien. Beperkte beschikbaarheid. De aanbieding en voorwaarden kunnen worden gewijzigd.