Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Punta Arenas

Planlegger du å reise til Punta Arenas? Enten du er turist eller fastboende, kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i Punta Arenas. Reis fra flyplassen til et hotell med Uber og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i med UberPunta Arenas.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i Punta Arenas med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Punta Arenas. Be om en tur opptil 30 dager i forveien, enten du skal til flyplassen, ut på en restaurant eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Punta Arenas

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Punta Arenas uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Punta Arenas.

Velg de beste transportalternativene i Punta Arenas

  • Taxi i Punta Arenas

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Punta Arenas. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Be om en reise fra en flyplass til et hotell, dra til en restaurant eller besøk et annet sted. Valget er ditt. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme i gang.

  • Offentlig transport i Punta Arenas

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i Punta Arenas med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Punta Arenas

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Punta Arenas. Hvis sykler er tilgjengelige i Punta Arenas, må du huske å bruke hjelm og følge trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.