Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Londrina

Planlegger du å utforske Londrina? Enten du er turist eller fastboende kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av det Londrina har å by på. Reis fra flyplassen til et hotell med Uber og oppdag populære ruter og destinasjoner.

search
Hvor vil du bli hentet?
Navigate right up
search
Hvor skal du?

Reserver en bil i Londrina med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Londrina. Be om en tur opptil 30 dager i forveien, enten du skal til flyplassen, ut på en restaurant eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Londrina

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Londrina uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Londrina.

Velg de beste transportalternativene i Londrina

  • Taxi i Londrina

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Londrina. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Be om en reise fra en flyplass til et hotell, dra til en restaurant eller besøk et annet sted. Valget er ditt. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme i gang.

  • Offentlig transport i Londrina

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i Londrina med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Londrina

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Londrina. Hvis sykler er tilgjengelige i Londrina, må du huske å bruke hjelm og følge trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.