Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Kitty Hawk i NC

Planlegger du å reise til Kitty Hawk? Enten du er turist eller fastboende kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i Kitty Hawk. Reis fra Norfolk International Airport til Hilton Garden Inn Outer Banks/Kitty Hawk med Uber, og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i Kitty Hawk med Uber.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i Kitty Hawk med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Kitty Hawk. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til Norfolk International Airport, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Kitty Hawk

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Kitty Hawk uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Kitty Hawk.

Biltjeneste til flyplassen i Kitty Hawk-området

Når reisen din i Kitty Hawk fører deg til en flyplass fra et nabolag eller et annet sted, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i Kitty Hawk

  • Taxi i Kitty Hawk

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Kitty Hawk. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Du kan be om reiser fra Norfolk International Airport, besøke Kill Devil Hills eller angi et annet sted. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme deg rundt i Kitty Hawk.

  • Offentlig transport i Kitty Hawk

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i Kitty Hawk med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Kitty Hawk

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Kitty Hawk, og bestill deretter fra populære restauranter for å få nye krefter etter en dag med utforskning. Hvis sykler er tilgjengelige i Kitty Hawk, må du huske å bruke hjelm og følg trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører bruker alkohol eller narkotika når de bruker Uber-appen. Be sjåføren om å avbryte turen umiddelbart hvis du tror at vedkommende er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter som kan komme i tillegg til bompenger.

Det finnes en rekke stedsspesifikke krav og forskrifter som brukere må være kjent med når de bruker Uber i landet ditt. Du finner mer informasjon på denne siden.