Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Cleveland i OH

Planlegger du å utforske Cleveland? Enten du er turist eller fastboende kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av det Cleveland har å by på. Reis fra Cleveland Hopkins International Airport til populære hoteller som Hilton Cleveland Downtown med Uber, og oppdag populære ruter og destinasjoner.

search
Hvor vil du bli hentet?
Navigate right up
search
Hvor skal du?

Reserver en bil i Cleveland med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Cleveland. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til Cleveland Hopkins International Airport, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Cleveland

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Cleveland uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om turer fra Cleveland Hopkins International Airport til Ohio City, eller dra til andre destinasjoner via appen. Hvis du planlegger å reise i Cleveland med en stor gruppe, kan du be om UberBLACK for å få en komfortabel tur.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Cleveland.

Biltjeneste til flyplassen i Cleveland-området

Når reisen din i Cleveland fører deg til en flyplass fra Ohio City, Clark-Fulton eller andre steder, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside, hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i Cleveland

  • Taxi i Cleveland

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Cleveland. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Du kan be om reiser fra Cleveland Hopkins International Airport, besøke Newburgh Heights eller angi et annet sted. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme deg rundt i Cleveland.

  • Offentlig transport i Cleveland

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolag som Ohio City og Clark-Fulton, eller besøk populære steder i Cleveland med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Cleveland

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Cleveland, og bestill deretter fra populære restauranter for å få nye krefter etter en dag med utforskning. Hvis sykler er tilgjengelige i Cleveland, må du huske å bruke hjelm og følg trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører bruker alkohol eller narkotika når de bruker Uber-appen. Be sjåføren om å avbryte turen umiddelbart hvis du tror at vedkommende er under påvirkning av narkotika eller alkohol.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter som kan komme i tillegg til bompenger.

Det finnes en rekke stedsspesifikke krav og forskrifter som brukere må være kjent med når de bruker Uber i landet ditt. Du finner mer informasjon på denne siden.