Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye koster en reise med Uber?

Planlegg den neste reisen din med prisberegneren.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Skriv inn destinasjon

Slik blir prisene anslått

I de fleste byer beregnes prisen før du bekrefter turen. I andre ser du et anslått prisintervall.* Her er noen gebyrer og andre faktorer som kan påvirke prisen:

Grunnpris

Grunnprisen fastsettes ut fra reisens varighet og distanse.

Driftsgebyr

Det kan hende at det legges til en fast avgift for hver tur i byen din. Det bidrar til å finansiere drift, sikkerhet og regulatorisk arbeid.

Travle tider og områder

Når det er flere passasjerer enn tilgjengelige sjåfører, kan prisene økes midlertidig til markedsplassen jevner seg ut igjen.

Måter å reise på i området

;

Tjen penger ved å kjøre med Uber-appen

Bak rattet

Kjør med Uber når du vil, og tjen penger når det passer deg.

Andre måter

Finn ressurser og kampanjer som kan hjelpe deg med å tjene mer penger, i appen.

Vanlige spørsmål

  • Når du ankommer destinasjonen din og går ut av kjøretøyet, vil endelig pris beregnes automatisk og belastes betalingsmåten du har angitt.

  • Ja, du kan be om en reise til og fra de fleste store flyplasser verden over. Gå til flyplassiden for å se hvor Uber er tilgjengelig.

  • I de fleste byer er Uber utviklet for å være en kontantløs opplevelse. I byer der kontantbetaling er tilgjengelig, må du velge dette alternativet før du kan be om reisen.

  • Åpne appen og angi destinasjonen i feltet «Hvor skal du?». Prisanslaget for hvert reisealternativ vises. Bla for å se hva som er tilgjengelig i ditt område.

Gjør mer i appen

*Se gjeldende prisvilkår i byen din.