Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Közlekedés – Rochester, NY

Rochester területén szeretnél utazni? Akár látogató, akár helyi lakos vagy, ez az útmutató segít abban, hogy a lehető legjobban kihasználhasd Rochester lehetőségeit. Utazz a(z) Greater Rochester International Airport és a népszerű szállások, mint például a(z) Hyatt Regency Rochester között az Uberrel, és fedezz fel népszerű útvonalakat és úti célokat.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Foglalj autós szolgáltatást Rochester területén az Uberrel

Foglalj előre autós szolgáltatást az Uberrel Rochester területén. Bármikor igényelhetsz fuvart akár 90 nappal előre, mindegy, hogy a repülőtérre (Greater Rochester International Airport) szeretnél eljutni, a kedvenc éttermedet tervezed meglátogatni, vagy máshol akad dolgod.

search
Felvételi hely megadása
Navigate right up
search
Úti cél megadása

Fuvarmegosztás Rochester területén

Az Uberrel könnyedén közlekedhetsz Rochester területén autó nélkül. Találd ki, milyen helyeket szeretnél meglátogatni a környéken, majd igényelj fuvart a hét bármely napján, bármilyen időpontban. Igényelhetsz fuvart valós időben, vagy előre is foglalhatsz, így a fuvarod készen áll, amikor indulni szeretnél. Akár csoportosan, akár egyedül utazol, az alkalmazásban megtalálhatod az igényeidnek megfelelő fuvarlehetőséget.

Nyisd meg az Uber alkalmazást, és add meg az úti célodat, hogy elkezdhesd Rochester felfedezését.

Reptéri autós szolgáltatás Rochester területén

Ha Rochester területén a repülőtérre szeretnél eljutni valamelyik városrészből, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart a nap bármely szakában. Koppints egy közeli repülőtér nevére, hogy megtudd, hogyan vehetsz igénybe autós szolgáltatást az Uberrel az érkezésekhez és indulásokhoz. A kapcsolódó repülőtéri oldalon többek között megtudhatod, hogy hol találkozhatsz a sofőröddel, amikor felvesz, és hogy mennyibe fog kerülni a fuvar.

Válaszd ki a legjobb közlekedési lehetőségeket Rochester területén

  • Taxi Rochester területén

    Jusson eszedbe az Uber a taxik alternatívájaként, ha Rochester területén utazol. Az Uberrel azonnal igényelhetsz fuvart a napszaktól függetlenül, így nem kell taxiknak integetned. Igényelhetsz fuvart Greater Rochester International Airport indulási hellyel, ellátogathatsz Pittsford területére, vagy másik helyet is megadhatsz. Nyisd meg az alkalmazást, és add meg az úti célodat, hogy könnyedén közlekedhess Rochester területén.

  • Tömegközlekedés Rochester területén

    Tömegközlekedéssel megfizethető az utazás. Az adott területtől függően az Uber Transit segítségével megnézheted a közeli busz- vagy metrójáratokat, hogy könnyebben megtervezhesd az utadat. Nyisd meg az alkalmazást, és nézd meg, hogy elérhető-e az Uber Transit a környékeden, vagy keresd fel Rochester népszerű helyeit fuvarmegosztással az Uber segítségével.

  • Bérelhető biciklik Rochester területén

    Biciklivel környezetbarát módon közlekedhetsz a városközpontban. Egyes városokban elektromos kerékpárokat is találhatsz és használhatsz az Uberrel. Nyisd meg az alkalmazást, és nézd meg, hogy Rochester területén elérhetők-e a biciklik, majd rendelj népszerű éttermeinkből, hogy pótold az egész napos felfedezés során felhasznált energiát. Ha elérhetők a biciklik Rochester területén, biciklizés közben ne feledkezz meg a sisak használatáról, és tartsd be a közlekedési szabályokat.

1/3

Az Uber nem tűri meg, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha úgy gondolod, hogy a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Amikor az országodban használod az Ubert, számos helyi követelménnyel és szabállyal kell tisztában lenned. Ha szeretnéd őket elolvasni, látogass el erre az oldalra.