Ugrás a fő tartalomra

Párizs-Orlyi repülőtér (ory)

Alternatívát keresel a hagyományos Orlyi repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy az Orly repülőtérről Párizsba vagy Párizsból az Orly repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) ORY reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Párizs-Orlyi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Párizs-Orlyi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/05/29.

1:38 AM
open

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX Elsőbbségi

  1-4

  Gyorsabb utasfelvétel

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Berline

  1-4

  High end cars with top-rated drivers

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • Van

  1-6

  High end cars for 6 with top-rated drivers

 • Green

  1-4

  Elektromos és hibrid járművek

1/6

Felvétel helye: Orlyi repülőtér (ORY)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő ORY repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást Orlyi repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: Párizs-Orlyi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő ORY reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek az orlyi repülőtérrel kapcsolatban

Wifi az orlyi repülőtéren

Az utasok a Paris Aéroport szolgáltatón keresztül vehetik igénybe az orlyi repülőtéren: a normál csatlakozás ára 2,90 EUR/20 perc, 5,90 EUR/1 óra, illetve 9,90 EUR/24 óra a nagyobb csomag esetében.

Parkolás a Párizs-Orlyi repülőtéren

Hét parkoló található a Párizs-Orlyi repülőtéren, és mindegyik nonstop nyitva tart. Rövidtávú és hosszú idejű parkolási lehetőségek, motorkerékpáros helyek, mozgáskorlátozott személyek számára fenntartott parkolósávok érhetők el, valamint előfizetéses és foglalásos parkolás is lehetséges.

Valutaváltás az orlyi repülőtéren

Az orlyi repülőtéren a déli terminál A csarnokában található Travelex valutaváltó fiók. Lehetőséged van rá, hogy előre, online rendeld meg a valutát, és a fiókban vedd át, feltölthető betéti kártyát kérj, vagy használhatod a mindkét terminál területén megtalálható valutaváltó ATM-eket is.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll az ORY repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

 • Az Uber repülőtéri felvételi helyei változhatnak, ezért amikor a felvételi helyet keresed, mindig az Uber alkalmazásból tájékozódj a fuvar igénylése után.

 • Még ha nem is hosszú az út, az orlyi repülőtérre tartó vagy onnan induló fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. Az utak hozzávetőleges áráról az Uber fuvardíjbecslő funkciójával tájékozódhatsz.

 • A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Az orlyi repülőtér termináljai

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata a Párizs-Orlyi (ORY) repülőtérről indul. Párizstól mindössze 19 km-re délre fekszik Franciaország második legforgalmasabb nemzetközi repülőtere, az orlyi, és a Charles de Gaulle repülőtérhez hasonlóan szintén Párizs vonzáskörzetében található, ezért is tartozik az ország egyik fő közlekedési csomópontjai közé. Az orlyi repülőtér bonyolítja a legnagyobb belföldi forgalmat, évente több mint 32 millió utas fordul meg itt. Az Uber kényelmes, stresszmentes megoldás azoknak az utasoknak, akiknek a gépe az orlyi repülőtérről indul, vagy oda érkezik, mivel Párizsba nagyjából fél óra az út.

Az ORY repülőtér termináljai

Az orlyi repülőtéren 2 terminál található: a nyugati (ouest) és a déli (sud). A déli terminál hatszintes, és a rövid távú repülőjáratokat szolgálja ki, míg a nyugati terminál háromszintes, és a hosszú távú repülőutakat bonyolítja. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

ORY repülőtér, nyugati terminál

 • Air France
 • British Airways

ORY repülőtér, déli terminál

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith váróterem

Éttermek a Párizs-Orlyi repülőtéren

A déli és a nyugati terminálokon egyaránt számos különböző kávézó és francia ételeket kínáló étterem található. Az éttermek többsége a biztonsági ellenőrzés előtti területen kapott helyet, ezért bőven van miből válogatnod, ha van időd enni a járat indulása előtt, de a vámmentes területen is találhatók még éttermek mindkét terminálon.

Közlekedés az ORY repülőtéren

A terminálok között az összeköttetést az ingyenes Orlyval automatizált transzferjárat biztosítja, amely megáll az Antony RER állomáson is, ahol átszállhatsz a párizsi metró szerelvényeire. Az Orlyval transzferrel a két terminál közötti távolság alig egy perc alatt megtehető, a metró pedig hatpercenként jár. Kilenc percenként indul az a transzferjárat, amely összeköti a parkolókat és a terminálokat.

Időtöltés az ORY repülőtéren

A Párizs-Orlyi repülőtéren rengeteg luxusterméket kínáló üzlet található – elvégre Párizsról van szó –, és a vámmentes boltokban is beszerezhetünk márkás cikkeket mindkét terminálon. A gyerekek a játszóházakban vagy a Gulli gyerekcsatorna programjaival üthetik el az időt, amelyek a déli terminál nemzetközi indulási várótermében, illetve a nyugati terminál 1. csarnokában találhatók – mindkét lehetőség tökéletes arra, hogy a kicsik kifáradjanak a hosszú repülőút előtt. A nyugati terminálon kaptak helyet az egyes légitársaságok várótermei, ahol lazíthatunk, vagy játékokkal üthetjük el az időt, például biliárddal vagy flipperrel.

Hotelek az ORY repülőtér környékén

Az orlyi repülőtér területén három hotel található, de a környező külvárosokban (például Rungis és Athis-Mons) is sok szállás akad. Számos hotel üzleti szolgáltatásokat is kínál. Ha van elég időd, az Orlyval járattal Párizs központjába is eljuthatsz, ha ott foglaltál szállást.

Látnivalók az orlyi repülőtér környékén

Magától értetődik, hogy egy Párizs környékén található repülőtér közelében számos látnivaló vár:

 • párizsi katakombák
 • Fort de Sucy (erőd), Sucy-en-Brie
 • François-Mitterrand könyvtár
 • Orsay Múzeum
 • Tour Montparnasse felhőkarcoló

További információ a Párizs-Orlyi repülőtérről ezen az oldalon.

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.