Ugrás a fő tartalomra

General Mitchell nemzetközi repülőtér (MKE)

Mindegy, hogy a milwaukeei repülőtérről a múzeumhoz vagy az állatkerthez szeretnél utazni, az Uberre mindig számíthatsz.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

Fuvarigénylés a milwaukeei repülőtérről

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

Hagyd el az épületet a poggyászkiadó szintjén

Menj az 1-es és 2-es poggyászkiadó között található „Uber” feliratú ajtóhoz. Keresd az Uber-logót a kijelölt utasfelvételi területen.

Sofőröddel a jóváhagyott felvételi helyen találkozhatsz

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az Uber alkalmazáson keresztül.

Térkép – Milwaukeei repülőtér

A milwaukeei repülőtérnek 3 előcsarnoka van (a C, a D és az E), ezeknek pedig összesen 38 kapuja van. Az E előcsarnok 2020-ra tervezett bontása miatt számos járat a C előcsarnokba költözött át az E előcsarnokból.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

Egy Uber-fuvar ára az MKE reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni.

A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretéről is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztó területeihez irányítanak.

Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Milwaukeei repülőtér – látogatói információk

A General Mitchell nemzetközi repülőtéren évente több mint hárommillió utas fordul meg. Milwaukee belvárosától 13 km-re található, és a forgalomtól függően körülbelül 14 perc az út autóval.

A milwaukeei repülőtér termináljai

A repülőtérnek egy terminálépülete van, amely két előcsarnokra oszlik (C és D). A torontói járatok kivételével az összes nemzetközi járat a nemzetközi érkezési terminálon landol, amely a parkolótól északra helyezkedik el. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

MKE repülőtér – C előcsarnok

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

MKE repülőtér – D előcsarnok

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

MKE repülőtér – nemzetközi terminál

A repülőtér főként belföldi járatokat szolgál ki, de négy mexikói és karib-térségi úti célra is indít járatokat. A nemzetközi járatok többsége a C előcsarnokból indul, a nemzetközi járatok pedig a nemzetközi érkezési terminálon landolnak.

Étkezés a milwaukeei repülőtéren

A repülőtér egész területén 18 étkezési és italfogyasztási lehetőség áll rendelkezésre. Találunk gyorséttermeket, kávézókat, bárokat és éttermeket. A kínálatban megtalálható többek között a pizza, különböző tésztafélék, hamburgerek és szendvicsek.

Közlekedés a milwaukeei repülőtéren

A nemzetközi járattal érkező utasokat ingyenes transzferjáratok szállítják a nemzetközi érkezési terminálról a főterminálra és a reptéri parkolókhoz. A buszokra a nemzetközi érkező járatokat kiszolgáló épület főbejárata előtt lehet felszállni.

Időtöltés a milwaukeei repülőtéren

A repülőtéri múzeum Délkelet-Wisconsin repüléstörténetét mutatja be. A múzeum a C előcsarnok értékesítési területén, a biztonsági ellenőrzés előtt található. A gyermekjátszóházak a C előcsarnokban, valamint a D előcsarnok D30-as és D34-es kapuja között helyezkednek el.

Valutaváltás a milwaukeei repülőtéren

Pénzváltók a fő átriumban és az indulási oldal felső emeletén találhatók.

Hotelek a milwaukeei repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 20 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a milwaukeei repülőtér környékén

 • East Brady Street (történelmi negyed)
 • Milwaukee múzeumai
 • milwaukeei állatkert
 • South Shore Park

További információ az MKE repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook Instagram Twitter