Ugrás a fő tartalomra

Heathrow-i repülőtér (LHR)

Mindegy, hogy a heathrow-i repülőtérről tartasz Londonba vagy Londonból a heathrow-i repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

  • UberX1-4

    Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

  • EXEC1-4

    Hétköznapi fuvarok luxuskivitelben

Repülőtérről induló Uber-fuvar igénylése

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek a heathrow-i repülőtérrel kapcsolatban

Wifi a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér termináljaiban ingyenes wifi áll rendelkezésre: használatához válaszd ki a Heathrow nevű wifihálózatot, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Forgalomarányosan fizetős csomagokkal gyorsabb kapcsolat is rendelkezésre áll.

Parkolás a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér számos parkolási opciót kínál, amelyek a rövid ideig és a hosszú ideig való parkolásra, az üzleti parkolásra és a kapszulatranszferes parkolásra, valamint az érkezők fogadásának és a parkolószolgálat igénybevételének lehetőségére terjednek ki.

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtéren

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtér mindegyik terminálján rendelkezésre áll. Az árak a poggyász megőrzésének idejétől függenek. Poggyászaidat legfeljebb 90 napig tarthatod a megőrzőben.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll a heathrow-i repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

Még ha nem is hosszú az út, a heathrow-i repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. A végleges fuvardíj összegéhez hozzáadódhat a parkolási díj és a reptéri díj is.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat. A fuvarigénylést követően az alkalmazásban tájékozódhatsz a becsült várakozási időről.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

A London-Heathrow-i repülőtér termináljai: látogatói információk