Ugrás a fő tartalomra
Uber

Heathrow-i repülőtér (LHR)

Mindegy, hogy a heathrow-i repülőtérről tartasz Londonba vagy Londonból a heathrow-i repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Utazás okosabban

Igény szerinti fuvarok

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva 500 fontosabb repülőtér esetében vehetsz igénybe reptéri fuvart.

A sofőrt az alkalmazás tájékoztatja arról, hogyan juthat el az úti célodhoz

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Világszerte igényelhetsz fuvart.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például az előzetes díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

  • UberX

    Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

  • EXEC

    Hétköznapi fuvarok luxuskivitelben

Repülőtérről induló Uber-fuvar igénylése

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek a heathrow-i repülőtérrel kapcsolatban

Wifiszimbólum

Wifi a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér termináljaiban ingyenes wifi áll rendelkezésre: használatához válaszd ki a Heathrow nevű wifihálózatot, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Forgalomarányosan fizetős csomagokkal gyorsabb kapcsolat is rendelkezésre áll.

Kör, belsejében P betűvel

Parkolás a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér számos parkolási opciót kínál, amelyek a rövid ideig és a hosszú ideig való parkolásra, az üzleti parkolásra és a kapszulatranszferes parkolásra, valamint az érkezők fogadásának és a parkolószolgálat igénybevételének lehetőségére terjednek ki.

Lezárt lakat

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtéren

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtér mindegyik terminálján rendelkezésre áll. Az árak a poggyász megőrzésének idejétől függenek. Poggyászaidat legfeljebb 90 napig tarthatod a megőrzőben.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll a heathrow-i repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

Még ha nem is hosszú az út, a heathrow-i repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. A végleges fuvardíj összegéhez hozzáadódhat a parkolási díj és a reptéri díj is.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat. A fuvarigénylést követően az alkalmazásban tájékozódhatsz a becsült várakozási időről.

További információ

Hasznos oldal sofőröknek

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.
Az Uberrel már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz fuvart.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

A London-Heathrow-i repülőtér termináljai: látogatói információk

  • Delta
  • Malaysia
  • Qatar
  • London Motor Museum

Facebook
Twitter