Ugrás a fő tartalomra

Heathrow-i repülőtér (LHR)

Mindegy, hogy a heathrow-i repülőtérről tartasz Londonba vagy Londonból a heathrow-i repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva 500 fontosabb repülőtér esetében vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például az előzetes díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

 • UberX1-4

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • EXEC1-4

  Hétköznapi fuvarok luxuskivitelben

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Wifi a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér termináljaiban ingyenes wifi áll rendelkezésre: használatához válaszd ki a Heathrow nevű wifihálózatot, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Forgalomarányosan fizetős csomagokkal gyorsabb kapcsolat is rendelkezésre áll.

Parkolás a heathrow-i repülőtéren

A heathrow-i repülőtér számos parkolási opciót kínál, amelyek a rövid ideig és a hosszú ideig való parkolásra, az üzleti parkolásra és a kapszulatranszferes parkolásra, valamint az érkezők fogadásának és a parkolószolgálat igénybevételének lehetőségére terjednek ki.

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtéren

Poggyászmegőrzés a heathrow-i repülőtér mindegyik terminálján rendelkezésre áll. Az árak a poggyász megőrzésének idejétől függenek. Poggyászaidat legfeljebb 90 napig tarthatod a megőrzőben.

Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll a heathrow-i repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

Még ha nem is hosszú az út, a heathrow-i repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. A végleges fuvardíj összegéhez hozzáadódhat a parkolási díj és a reptéri díj is.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat. A fuvarigénylést követően az alkalmazásban tájékozódhatsz a becsült várakozási időről.

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata a London-Heathrow-i repülőtérre érkezik, vagy onnan indul. A világ 2. legforgalmasabb légikikötője nemcsak London vonzáskörzetét, hanem Dél-Anglia legnagyobb részét is kiszolgálja. A heathrow-i repülőtér London központjától 25 km-re nyugatra található, és könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel vagy Uber-fuvarral. A repülőtér és London belvárosa között nagyjából egy órába telik az út, ezért tökéletes választás azoknak az utasoknak, akik az angol fővárosba igyekeznek, vagy onnan indulnak.

A heathrow-i repülőtér termináljai

A London-Heathrow-i repülőtérnek 4 üzemelő terminálja van: a 2., a 3., a 4. és az 5. terminál. A 2. és a 3. terminál a repülőtér keleti oldalán található, a 4. terminál a déli, az 5. terminál pedig a nyugati oldalon kapott helyet. Többek között ezek a légitársaságok indítanak járatokat innen:

2. terminál

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

3. terminál

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

4. terminál

 • Malaysia
 • Qatar

5. terminál

 • British Airways

Étkezés a heathrow-i repülőtéren

Több mint 30 étterem, kávézó és bár közül válogathatsz, ha felszállás előtt vagy a földet érés után harapnál valamit.

Közlekedés az LHR repülőtéren

Az egyes terminálok között egyszerű a közlekedés. A 2. és a 3. terminál közötti távolság gyalog is kényelmesen megtehető, míg a 4. és 5. terminálhoz menetrend szerinti transzferjáratok indulnak. A Heathrow Express az 5. terminálról indul, és a 2. és 3. terminál érintésével érkezik meg London belvárosába.

Időtöltés az LHR repülőtéren

Akár márkás kabátot vagy luxus karórát szeretnél vásárolni, a széles választék miatt érdemes betérni a heathrow-i repülőtér üzleteibe. Ha szuvenírt szeretnél vásárolni barátaidnak vagy családtagjaidnak, vámmentes üzletből is figyelemre méltó a felhozatal. A repülőtér utazáshoz szükséges cikkeket árusító üzleteiben mindent beszerezhetsz, amire az úton szükséged lehet. Luxus és prémium kategóriájú várótermekből is bőséges a kínálat – a No1 Lounge és a Club Aspire Lounge egyaránt a 3. terminálon található.

Zuhanyzók a heathrow-i repülőtéren

A repülőtér bizonyos várótermeiben – például Plaza Premium Lounge, No1 Lounge és Club Aspire Lounge and Spa – zuhanyzókat is találsz. Ezenkívül az egyes légitársaságok várótermeiben is van lehetőség a felfrissülésre.

Hotelek a heathrow-i repülőtér környékén

Mintegy 20 hotel található a heathrow-i repülőtér közvetlen közelében, így tökéletes választás azoknak, akik a csatlakozó járatra várnak, vagy a kora reggeli órákban érkeznek meg a repülőtérre. A közelben fekvő főváros központjában is számos pénztárcakímélő és luxuskategóriájú szálláslehetőség kínálkozik.

Látnivalók a heathrow-i repülőtér környékén

Ha bőven van időd a csatlakozó járat indulásáig, akkor érdemes ellátogatnod London belvárosába. Nagyon sok program és látnivaló vár a repülőtér közvetlen szomszédságában, úgymint:

 • Ham House (történelmi ház)
 • Legoland Windsor Resort (élménypark)
 • London Motor Museum (gépjárműmúzeum)
 • Royal Botanic Gardens, Kew (füvészkert)
 • windsori kastély

További információ az LHR repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Twitter