Ugrás a fő tartalomra

OR Tambo nemzetközi repülőtér (JNB)

Mindegy, hogy a johannesburgi repülőtérről tartasz a belvárosba vagy a belvárosból a johannesburgi repülőtérre, az Uberre számíthatsz.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

A gombra koppintva több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

Rendelkezésedre állnak a kedvenc funkcióid, például a valós idejű díjszabás és a készpénz nélküli fizetés olyankor is, amikor új helyen vagy.

Uber díjbecslő

A feltüntetett utasárak pusztán becsült összegek, amelyek nem tartalmazzák a kedvezmények, a forgalomból eredő késések és az egyéb tényezők miatti árváltozásokat. Fix díjak és minimálisan fizetendő díjak lehetnek érvényben. A tényleges árak változhatnak.

Vezetési módok

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Rides for groups up to 7

Repülőtérről induló Uber-fuvar igénylése

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Amikor készen állsz a repülőtér elhagyására, nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a felvételi ponttal kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a reptéren is lesznek jelzések.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazás által megadott kijelölt felvételi helyre. Fontos: a felvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek az OR Tambo repülőtérrel kapcsolatban

Wifi az OR Tambo repülőtéren

Az OR Tambo nemzetközi repülőtér minden utasnak ingyenes wifiszolgáltatást kínál, amely 4 órás időtartamig vagy 1 GB adatkorlát eléréséig áll rendelkezésre. Ezt követően a kívánt adatforgalomnak megfelelően töltheted fel az egyenlegedet.

Parkolás az OR Tambo repülőréten

Az

OR Tambo nemzetközi repülőtér helyszíni és a repülőtértől távolabbi parkolási lehetőséget is kínál a hosszabb és rövidebb tartózkodás, valamint az érkezés és a felvétel idejére. 11 500 nyilvános parkolóhely áll rendelkezésre a 9 helyszíni parkolóházban.

Valutaváltás az OR Tambo repülőtéren

A Travelex valutaváltó pultjai és szolgáltatásai a vámmentes bevásárlóközpontban találhatók, valamint a légi oldalon. A JNB repülőtéren több bankfiók is működik, köztük az Absa, az American Express és a First National Bank fiókjai.

Az utasok leggyakoribb kérdései

Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll a JNB repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

Még ha nem is hosszú az út, az OR Tambo repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. Az utak hozzávetőleges áráról az Uber fuvardíjbecslő funkciójával tájékozódhatsz.

A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 500 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Johannesburgi reptér – látogatói információk

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata a JNB repülőtérről indul. Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér az afrikai kontinens legforgalmasabb és legnagyobb légikikötője, mivel innen indulnak a (többek között) Johannesburgból és Pretoriából érkező utasok nemzetközi járatai. Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér a Gauteng tartományi Kempton Park településen található, Johannesburg üzleti negyedétől 27 km-re (30 perc autóval) és 80 km-re Pretoriától délre.

Az O. R. Tambo repülőtér termináljai

Az O. R. Tambo repülőtér esetében inkább szintekről beszélhetünk, mintsem terminálokról: a 0. szint szolgálja ki a nemzetközi és belföldi érkező járatokat, illetve itt kapott helyet a poggyászfelvétel is. Az utasok az 1. szinten (nemzetközi induló járatok) és a 2. szinten (belföldi induló járatok) juthatnak el a beszállókapukhoz.

1. szint

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium váróterem

2. szint

 • Mango Airlines
 • South African Airways

3. szint

 • Bidvest Premier váróterem
 • Mashonzha Premium váróterem
 • Egyéb prémium várótermek

Éttermek az O. R. Tambo repülőtéren

Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtéren bőséges az étel- és italkínálat; a repülőtér minden szintjén, a biztonsági ellenőrzés előtt és után is találunk ínyencségeket és gyorsételeket kínáló éttermeket, bárokat és kávézókat.

Közlekedés az O. R. Tambo repülőtéren

Mivel a repülőtér többszintes, ezért minden része könnyen bejárható gyalog. A Gautrain helyiérdekű vasút összeköti a repülőteret és Johannesburg, illetve Pretoria belvárosát, de akár a terminál előtt sorakozó taxik közül is válogathatsz – arra azonban mindenképpen ügyelj, hogy ACSA logóval ellátott hivatásos taxiba ülj be. A Gautrain szerelvényeire a 0. szint indulási oldalán szállhatsz fel.

Időtöltés az O. R. Tambo repülőtéren

Több mint 30 üzlet kínálja a legmenőbb divatmárkákat, a legújabb műszaki cikkeket, játékokat, kozmetikumokat, prémium vámmentes és egyéb vásárlási lehetőségeket, valamint szuveníreket. A prémium várótermek miatt az O. R. Tambo repülőtér kiváló választás, ha szunyókálnál egyet, vagy elolvasnád az e-mailjeidet a járat indulása előtt. De ha inkább Johannesburgban (vagy ahogy a helyiek hívják, Jo’burgben) ütnéd el a felszállásig hátralévő időt, a Gautrain egy szempillantás alatt eljuttat a belvárosba.

Hotelek az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér környékén

Rengeteg szállás kínálkozik a repülőtér közvetlen közelében és szomszédságában – a repülőtér 3 km-es körzetében több mint 10 hotel kapott helyet, és kicsivel távolabb is akad még elég sok. Változatos a felhozatal – találhatunk pénztárcakímélő hoteleket az átszállásig hátralévő rövidebb idő eltöltésére, de választhatunk 5 csillagos luxuslakosztályt is, amelyhez tárgyalóterem és üzleti ügyek intézését megkönnyítő szolgáltatások is tartoznak, valamint különböző éttermek és bárok gondoskodnak a felszállás előtti kikapcsolódásról. Számos hotel transzferszolgáltatást is kínál, hogy megkönnyítse a repülőtérre vagy onnan történő közlekedést.

Látnivalók az O. R. Tambo repülőtér környékén

 • Constitution Hill múzeum, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson emlékmű, Johannesburg
 • Kliptown szabadtéri múzeum, Johannesburg
 • Maboneng negyed, Johannesburg

További információ az O. R. Tambo repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook