Ugrás a fő tartalomra

OR Tambo nemzetközi repülőtér (jnb)

Alternatívát keresel a hagyományos Johannesburgi repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a johannesburgi repülőtérről tartasz a belvárosba vagy a belvárosból a johannesburgi repülőtérre, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) JNB reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) OR Tambo nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) OR Tambo nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberGo

  1-2

  Megfizethető fuvarok a hétköznapokra

 • Comfort

  1-3

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

1/3

Felvétel helye: Johannesburgi repülőtér (JNB)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő JNB repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást Johannesburgi repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: OR Tambo nemzetközi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő JNB reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Tippek az OR Tambo repülőtérrel kapcsolatban

Wifi az OR Tambo repülőtéren

Az OR Tambo nemzetközi repülőtér minden utasnak ingyenes wifiszolgáltatást kínál, amely 4 órás időtartamig vagy 1 GB adatkorlát eléréséig áll rendelkezésre. Ezt követően a kívánt adatforgalomnak megfelelően töltheted fel az egyenlegedet.

Parkolás az OR Tambo repülőréten

Az

OR Tambo nemzetközi repülőtér helyszíni és a repülőtértől távolabbi parkolási lehetőséget is kínál a hosszabb és rövidebb tartózkodás, valamint az érkezés és a felvétel idejére. 11 500 nyilvános parkolóhely áll rendelkezésre a 9 helyszíni parkolóházban.

Valutaváltás az OR Tambo repülőtéren

A Travelex valutaváltó pultjai és szolgáltatásai a vámmentes bevásárlóközpontban találhatók, valamint a légi oldalon. A JNB repülőtéren több bankfiók is működik, köztük az Absa, az American Express és a First National Bank fiókjai.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Az Uber szolgáltatása rendelkezésre áll a JNB repülőtéren, így kényelmesen és egyszerűen juthatsz el úti célodhoz.

 • A felvételi helyet a fuvarigénylés után az Uber alkalmazásban tudod megtekinteni.

 • Még ha nem is hosszú az út, az OR Tambo repülőtérre tartó vagy onnan induló Uber-fuvarok díjára azért befolyással lehet az időpont, a forgalom és más tényezők is. Az utak hozzávetőleges áráról az Uber fuvardíjbecslő funkciójával tájékozódhatsz.

 • A felvétel ideje a napszaktól, az úton lévő sofőrök számától és még sok más tényezőtől függően változhat.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Johannesburgi reptér – látogatói információk

Az Uber tökéletes választás azoknak az utasoknak, akiknek a járata a JNB repülőtérről indul. Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér az afrikai kontinens legforgalmasabb és legnagyobb légikikötője, mivel innen indulnak a (többek között) Johannesburgból és Pretoriából érkező utasok nemzetközi járatai. Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér a Gauteng tartományi Kempton Park településen található, Johannesburg üzleti negyedétől 27 km-re (30 perc autóval) és 80 km-re Pretoriától délre.

Az O. R. Tambo repülőtér termináljai

Az O. R. Tambo repülőtér esetében inkább szintekről beszélhetünk, mintsem terminálokról: a 0. szint szolgálja ki a nemzetközi és belföldi érkező járatokat, illetve itt kapott helyet a poggyászfelvétel is. Az utasok az 1. szinten (nemzetközi induló járatok) és a 2. szinten (belföldi induló járatok) juthatnak el a beszállókapukhoz.

1. szint

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium váróterem

2. szint

 • Mango Airlines
 • South African Airways

3. szint

 • Bidvest Premier váróterem
 • Mashonzha Premium váróterem
 • Egyéb prémium várótermek

Éttermek az O. R. Tambo repülőtéren

Az O. R. Tambo nemzetközi repülőtéren bőséges az étel- és italkínálat; a repülőtér minden szintjén, a biztonsági ellenőrzés előtt és után is találunk ínyencségeket és gyorsételeket kínáló éttermeket, bárokat és kávézókat.

Közlekedés az O. R. Tambo repülőtéren

Mivel a repülőtér többszintes, ezért minden része könnyen bejárható gyalog. A Gautrain helyiérdekű vasút összeköti a repülőteret és Johannesburg, illetve Pretoria belvárosát, de akár a terminál előtt sorakozó taxik közül is válogathatsz – arra azonban mindenképpen ügyelj, hogy ACSA logóval ellátott hivatásos taxiba ülj be. A Gautrain szerelvényeire a 0. szint indulási oldalán szállhatsz fel.

Időtöltés az O. R. Tambo repülőtéren

Több mint 30 üzlet kínálja a legmenőbb divatmárkákat, a legújabb műszaki cikkeket, játékokat, kozmetikumokat, prémium vámmentes és egyéb vásárlási lehetőségeket, valamint szuveníreket. A prémium várótermek miatt az O. R. Tambo repülőtér kiváló választás, ha szunyókálnál egyet, vagy elolvasnád az e-mailjeidet a járat indulása előtt. De ha inkább Johannesburgban (vagy ahogy a helyiek hívják, Jo’burgben) ütnéd el a felszállásig hátralévő időt, a Gautrain egy szempillantás alatt eljuttat a belvárosba.

Hotelek az O. R. Tambo nemzetközi repülőtér környékén

Rengeteg szállás kínálkozik a repülőtér közvetlen közelében és szomszédságában – a repülőtér 3 km-es körzetében több mint 10 hotel kapott helyet, és kicsivel távolabb is akad még elég sok. Változatos a felhozatal – találhatunk pénztárcakímélő hoteleket az átszállásig hátralévő rövidebb idő eltöltésére, de választhatunk 5 csillagos luxuslakosztályt is, amelyhez tárgyalóterem és üzleti ügyek intézését megkönnyítő szolgáltatások is tartoznak, valamint különböző éttermek és bárok gondoskodnak a felszállás előtti kikapcsolódásról. Számos hotel transzferszolgáltatást is kínál, hogy megkönnyítse a repülőtérre vagy onnan történő közlekedést.

Látnivalók az O. R. Tambo repülőtér környékén

 • Constitution Hill múzeum, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson emlékmű, Johannesburg
 • Kliptown szabadtéri múzeum, Johannesburg
 • Maboneng negyed, Johannesburg

További információ az O. R. Tambo repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.