Ugrás a fő tartalomra

Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér (hnd)

Alternatívát keresel a hagyományos Hanedai repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a HND repülőtérről Tokióba vagy Shinjukuból a Haneda repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber Taxi alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) HND reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokió 144, Japan
+81 3-5757-8111

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • Taxi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Felvétel helye: Hanedai repülőtér (HND)

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a repülőteret

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő HND repülőtéri fuvarlehetőséget.

Hagyd el az érkezési szintet

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a(z) Hanedai repülőtér utasfelvételi pontjaival kapcsolatban. Az utasfelvételi helyek terminálonként eltérőek lehetnek. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást itt: Tokió-Hanedai nemzetközi repülőtér.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő HND reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Hanedai repülőtér

A hanedai repülőtéren 3 terminál található: a nemzetközi, valamint az 1-es és 2-es belföldi terminál.

Maradj online út közben is

Hogyan csatlakozhatsz a wifihálózathoz a HND repülőtéren?

Csatlakozhatsz a hanedai repülőtér ingyenes wifihálózatára. Egyszerűen csak válaszd ki a HANEDA-FREE-WIFI wifihálózatot a listából, majd indítsd el a böngésződet, és kövesd a lépéseket.

Helyi SIM-kártya vásárlása

A nemzetközi utasterminál 2. szintjén az érkezési csarnokban vásárolhatsz feltöltős SIM-kártyát.

A 1-es és 2-es terminálokon (belföldi utasok) nem kapható feltöltős SIM-kártya.

Japánban a nem japán lakosok számára kapható feltöltős SIM-kártyák kizárólag adatátvitelre használhatók. A japán törvények értelmében a nem japán lakosok nem vásárolhatnak beszélgetésre is alkalmas SIM-kártyát.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Hanedai repülőtér – látogatói információk

A hanedai repülőtér a Tokió vonzáskörzetében található két fontos légikikötő egyike, egyben Japán legforgalmasabb reptere. A naritai repülőtérrel ellentétben a hanedai mindössze 25 perces autóútra fekszik Tokió belvárosától.

A hanedai repülőtér termináljai

A repülőtér nemzetközi és belföldi terminálokból áll. A nemzetközi járatokat a nemzetközi utasterminál, a belföldi járatokat pedig az 1-es és a 2-es terminál bonyolítja.

Hanedai repülőtér – 1-es terminál

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (a kitakjúsúi és fukuokai repülőterekre induló járatok)

Hanedai repülőtér – 2-es terminál

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (a jamagucsi-ubei és a kanszai repülőterekre induló járatok)

Közlekedés a hanedai repülőtéren

Az ingyenes reptéri transzferbusz négypercenként jár a belföldi terminálok és a kisebb nemzetközi utasterminál között.

Valutaváltás a hanedai repülőtéren

A nemzetközi utasterminál indulási csarnokának 2. és 3. szintjén éjjel-nappal nyitva tartó pénzváltókat találunk. Ezeken kívül van még két másik valutaváltó a nemzetközi indulási oldalon.

Szállodák a hanedai repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, több mint 30 hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Itt tájékozódhatsz bővebben a hanedai repülőtérről (HND).

Facebook

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.