Ugrás a fő tartalomra

Charlotte-Douglas nemzetközi repülőtér (clt)

Looking for an alternative to the traditional Charlotte repülőtér shuttle or taxi? Whether you’re going from CLT Airport to Freedom Park or the ballpark, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from CLT at the tap of a button.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Charlotte-Douglas nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Charlotte-Douglas nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/02.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • UberX

  1-4

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Comfort

  1-4

  Újabb autók nagyobb lábtérrel

 • UberXL

  1-6

  Megfizethető utazás akár 6 fős csoportoknak

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Felvétel helye: Charlotte repülőtér (CLT)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő CLT repülőtéri fuvarlehetőséget.

Hagyd el az épületet az érkezési szinten

Közvetlenül az alkalmazásban kaphatsz útbaigazítást a Charlotte reptéri utasfelvételi pontokkal kapcsolatban. A CLT repülőtéren a felvételi hely a D ajtónál található. Lehet, hogy a fuvarmegosztás felvételi helyét jelző feliratok is segítik a tájékozódást a Charlotte Douglas nemzetközi repülőtéren.

Találkozó a sofőröddel

Menj az alkalmazásban szereplő CLT reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

Térkép – Charlotte repülőtér

A CLT repülőtéren 5 előcsarnok található, amelyek közül a D jelzésű a nemzetközi terminál.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a CLT reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Uber-sofőr vagy?

Eláruljuk, hogyan teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol vedd fel az utasokat, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartanod.

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

CLT repülőtér – látogatói információk

A Charlotte-Douglas nemzetközi repülőtér a világ hetedik legforgalmasabb légikikötője a járatok számát tekintve, ahol évente több mint 44 millió utas fordul meg. A repülőtér Charlotte belvárosától 11 km-re nyugatra terül el, a távolság pedig a forgalomtól függően körülbelül 15 perc alatt tehető meg autóval.

A CLT repülőtér termináljai

A repülőtérnek egy terminálja van, amely hat előcsarnokból áll: A, északi A, B, C, D és E. A D előcsarnok bonyolítja a nemzetközi járatokat. Az előcsarnokokban kaptak helyet a várótermek. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

A előcsarnok

 • American
 • Delta

Északi A előcsarnok

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

B előcsarnok

 • American
 • American Airlines Admirals Club

C előcsarnok

 • American
 • American Eagle

D előcsarnok

 • American
 • Lufthansa

E előcsarnok

 • American Eagle

CLT repülőtér – nemzetközi előcsarnok

A nemzetközi járatokat a D előcsarnok szolgálja ki, a D1–D13-as kapukkal. A repülőtérről 36 nemzetközi úti cél érhető el átszállás nélkül.

Étkezés a CLT repülőtéren

Több mint 50 étkezési lehetőség közül válogathatunk, legyen szó reggeliről, édességekről, gyors harapnivalókról vagy nemzetközi fogásokról. A legtöbb étkezési lehetőséget az átriumban találjuk, az utasfelvétel előtti területen, valamint az előcsarnokokban.

Közlekedés a CLT repülőtéren

A repülőtér viszonylag kicsi, ezért gyalog is könnyen bejárható. Az előcsarnokok sora (az A-tól az E-ig) körülöleli a főterminált. Ha speciális segítségre van szükséged, fordulj ahhoz a légitársasághoz, amellyel repülsz.

Időtöltés a CLT repülőtéren

A repülőtér bővelkedik érdekességekben, például a reptéri művészeti program keretében Charlotte városát és annak vonzáskörzetét népszerűsítő alkotásokat tekinthetünk meg. Ha vásárolni támad kedvünk, számos üzlet és butik közül válogathatunk. Spa- és masszázsszolgáltatásokat az A és B, illetve a D és E előcsarnokokat összekötő területeken vehetünk igénybe.

Valutaváltás a CLT repülőtéren

Pénzváltókat az átriumban, a D előcsarnokban és a D előcsarnok jegyértékesítő területén találunk.

Hotelek a CLT repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, számos hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken.

Látnivalók a CLT repülőtér környékén

 • Freedom Park
 • Wylie-tó
 • UNC Charlotte füvészkert
 • US National Whitewater Center (szabadidőközpont)

További információ a CLT repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.