Ugrás a fő tartalomra

Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőtér (bom)

Alternatívát keresel a hagyományos Mumbai repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a mumbai repülőtérről a Gateway of Indiához vagy Navi Mumbaiból a mumbai repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) BOM reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Foglalj fuvart előre az Uberrel a(z) Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőtér repülőtéren.

Teljesítsd a terveidet még ma, ehhez pedig foglalj fuvart az Uberrel a(z) Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőtér repülőtérre. Foglalj fuvart akár 30 nappal a járatod előtt az év bármely szakában.
Úti cél
Dátum és időpont kiválasztása

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Előfordulhat, hogy a Foglalás nem áll rendelkezésre a felvételi helyen.

Utazás okosabban

Világszerte igényelhetsz fuvart

Egyetlen érintéssel világszerte több mint 500 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

 • 1-4

  Outstation rides in spacious SUVs

Felvétel helye: Mumbai repülőtér (BOM)

Akkor igényelj fuvart, ha már készen állsz rá, hogy elhagyd a terminált

Ezután válaszd ki a csoport méretének és a poggyász mennyiségének megfelelő fuvaropciót.

A részleteket az alkalmazásban találod

A fuvar igénylése után kövesd az alkalmazás útbaigazítását.

Találkozó a sofőröddel

A 2-es terminál esetén a sofőröddel a P7 nyugati oldalán találkozhatsz, az 1-es terminál esetén pedig bármely felvételi ponton.

Térkép – Mumbai repülőtér

A Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőtéren 2 fő utasterminál található. Az 1-es terminál csak belföldi járatokat szolgál ki, a 2-es terminál pedig mind nemzetközi, mind belföldi járatokat.

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • Igen. Ide koppintva megtekintheted a világ azon repülőtereinek listáját, ahol igényelhetsz Uber-fuvart.

 • Az Uber-fuvar ára a BOM reptérre (vagy reptérről) több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, a fuvar becsült hosszától és tartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

  Ha megadod a felvételi helyedet és az úti célodat a fenti Uber-díjbecslőben, akkor még az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. A sofőröddel az alkalmazás utasításait követve fogsz tudni találkozni. Emellett figyelheted még a reptéren kihelyezett jelzéseket is, amelyek a repülőtér kijelölt fuvarmegosztási területeihez irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

Másik repülőtérre tartasz?

Világszerte már több mint 600 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz Uber-fuvart.

Mumbai repülőtér – látogatói információk

A Chhatrapati Shivaji Maharaj nemzetközi repülőtér (BOM) India második legforgalmasabb légikikötője az utasok számát tekintve, ahol évente több mint 47 millió utas fordul meg. A repülőtér Mumbai belvárosától nagyjából 24 km-re északnyugatra helyezkedik el, a forgalomtól függően körülbelül 30 perc az út autóval.

A mumbai repülőtér termináljai

A repülőtérnek két utasterminálja van: az 1-es és a 2-es. Az 1-es terminál bonyolítja a belföldi járatokat, a 2-es pedig nemzetközi és belföldi járatokat is kiszolgál. Várótermek a repülőtér egész területén találhatók. Az alábbi információk segítségével megtervezheted az utazásodat.

BOM repülőtér – 1-es terminál

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

BOM repülőtér – 2-es terminál

A négyszintes 2-es terminálról üzemeltet járatokat a legtöbb nemzetközi légitársaság, például a British Airways, az Emirates és a United. A repülőtérről több mint 43 nemzetközi úti célra juthatunk el átszállás nélkül.

Étkezés a mumbai repülőtéren

A repülőtéren egyaránt találunk hagyományos indiai fogásokat és közkedvelt gyorsételeket. Az ételudvar a nemzetközi terminál (2-es terminál) indulási váróterménél található, a biztonsági ellenőrzés utáni területen.

Közlekedés a mumbai repülőtéren

Az 1-es és 2-es terminált kifutók választják el egymástól, a kettő közötti távolság nagyjából öt kilométer. Ha van érvényes repülőjegyed, akkor ingyen igénybe veheted a reptéri transzferbuszt. Ha át kell menned egyik terminálról a másikra, akkor ismét át kell esned a biztonsági ellenőrzésen, ezért érdemes elég időt szánnod az átszállásra. A négyszintes 2-es terminálon 48 mozgólépcső és 75 lift üzemel. A terminálon 42 mozgójárda is segíti az utasok közlekedését.

Időtöltés a mumbai repülőtéren

Egész évben különböző műsorok és kiállítások szórakoztatják a repülőtér közönségét. A gyerekeket a Play Zone várja a 2-es terminál 3. és 4. szintjén. Ha inkább vásárolnál, az üzletekben indiai és nemzetközi divatkollekciók közül válogathatsz.

Valutaváltás a BOM repülőtéren

Pénzváltók az egész repülőtér területén találhatók, egész pontosan az 1-es terminál érkezési és indulási oldalán, az indulási oldal 4. szintjén az utasfelvételnél, az érkezési oldal 1. és 2. szintjén, a belföldi transzfer 2. szintjén, az SHA 4. szintjén és a 2-es terminál érkezési oldalának 2. szintjén.

Hotelek a BOM repülőtér környékén

Akár a csatlakozó járatra vársz, vagy másnapra halasztották a járatod indulását, esetleg azért van szükséged szállásra, mert a repülőtér közelében van dolgod, számos hotel és szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken. Mumbai belvárosában vagy a repülőtértől alig öt kilométerre fekvő Hiranandani Gardens negyedben is találsz még egyéb szálláslehetőségeket.

Látnivalók a BOM repülőtér környékén

 • Gateway of India (diadalív)
 • ISKCON templom, Mumbai
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (Mahatma Gandhi egykori otthona)

További információ a BOM repülőtérről ezen az oldalon.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan weboldalakról láthatók információk, amelyek nem az Uber alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek. A promóciós kedvezményt csak új felhasználók vehetik igénybe. A promóció nem vonható össze más ajánlatokkal, és nem vonatkozik a borravalókra. Korlátozottan elérhető ajánlat. Az ajánlat és a feltételek változhatnak.