Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Kretanje gradom Yuma, AZ

Tvoje je planirano odredište Yuma? Bilo da je Yuma grad koji planiraš posjetiti ili grad u kojem živiš, ovaj ti vodič može biti vrlo koristan. Odaberi Uber za vožnju na relaciji Yuma International Airport – Radisson Hotel Yuma i otkrij popularne rute i odredišta. Ovisno o tome u kojem se gradu nalaziš, aplikacija ti možda može poslužiti čak i za vožnju javnim prijevozom, biciklima, romobilima i dr.

Osim toga, pogledaj cijene za korisnike i vozače na Uberu i saznaj kako ostvariti zaradu kao vozač ili dostavljač na Uberu na toj lokaciji (Yuma).

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Rezerviraj vožnju Uberom (Yuma)

Na Uberu možeš unaprijed ugovoriti usluge vožnje na lokaciji Yuma. Vožnju možeš naručiti i do 90 dana unaprijed, bilo da je tvoje odredište Yuma International Airport, da planiraš posjetiti svoj omiljeni restoran ili otići na bilo koje drugo mjesto.

search
Unesi lokaciju preuzimanja
Navigate right up
search
Unesi odredište

Usluge vožnje – Yuma

Yuma bez automobila nije prevelik zalogaj jer imaš Uber. Pronađi mjesta koja želiš posjetiti na tom području, a zatim naruči vožnju bilo koji dan u tjednu u bilo koje vrijeme. Vožnju možeš naručiti u trenutku kad ti bude potrebna ili unaprijed, pa će vozilo biti spremno kad krećeš prema određenom mjestu. Bez obzira na to je li još netko s tobom ili ne, u aplikaciji ćeš pronaći opciju vožnje koja ti najviše odgovara.

Otvori aplikaciju Uber, unesi odredište i Yuma će ti biti na dlanu.

Yuma – vožnje do zračne luke

Kad ti na tvom odredištu (Yuma) zatreba vožnja do zračne luke iz bilo kojeg dijela grada, u svako doba dana možeš je naručiti putem aplikacije. U nastavku odaberi naziv zračne luke i saznaj kako na Uberu naručiti uslugu vožnje do terminala za dolaske i odlaske. Na stranici zračne luke koja se otvara putem poveznice saznat ćeš informacije o mjestu ukrcaja, cijeni vožnje i dr.

Odaberi najbolji način kretanja gradom (Yuma)

  • Taksi – Yuma

    Razmisli o Uberu kao zamjeni za taksi za gradske vožnje (Yuma). Bez obzira na to koje je doba dana, ne moraš zaustavljati taksi, već možeš naručiti vožnju Uberom. Možeš naručiti vožnju iz zračne luke (Yuma International Airport), posjetiti drugi grad (Somerton) ili bilo koje drugo mjesto. Otvori aplikaciju i unesi bilo koje mjesto na svom odredištu (Yuma) koje želiš posjetiti.

  • Javni prijevoz: Yuma

    Javni prijevoz povoljna je opcija za putnike. Ovisno o tome na kojem se području nalaziš, Uber Transit ponudit će ti najbliže rute autobusa i podzemne željeznice i pomoći ti u planiranju. Otvori aplikaciju i provjeri je li Uber Transit dostupan u tvojoj gradskoj četvrti ili naruči uslugu vožnje Uberom i kreni u obilazak najpopularnijih lokacija koje nudi Yuma.

  • Bicikli za najam: Yuma

    Kad se voziš po gradu biciklom, čuvaš okoliš. U nekim gradovima na Uberu možeš pronaći električne bicikle za vožnju gradom. U aplikaciji provjeri ima li Yuma opciju najma bicikla, pa nakon istraživanja gradskih znamenitosti naruči hranu iz nekog od najpopularnijih restorana. Ako Yuma ima opciju najma bicikla, ne zaboravi staviti kacigu i obavezno se pridržavaj prometnih pravila.

1/3

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ili droga kod vozača koji upotrebljavaju aplikaciju Uber. Ako misliš da bi vozač mogao biti pod utjecajem droge ili alkohola, zamoli ga da odmah prekine vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli premašiti iznos cestarine.

Puno je specifičnih uvjeta i propisa koji moraju biti ispunjeni za upotrebu Ubera na pojedinim lokacijama, a korisnici toga moraju biti svjesni kad upotrebljavaju Uber u svojoj zemlji. Više o tome može se pročitati na ovoj stranici.