Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Yuma, AZ

Suunnitteletko matkaa kaupungissa Yuma? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Yuma. Matkusta lentoasemalta Yuma International Airport hotellin Radisson Hotel Yuma kaltaisiin pidettyihin hotelleihin Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Yuma Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Yuma. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle Yuma International Airport tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Yuma

Uberin avulla kaupungissa Yuma on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita alueelta ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää kyydin reaaliajassa tai etukäteen, joten kyytisi on valmiina heti, kun sinäkin. Matkustatpa ryhmässä tai yksin, löydät sovelluksesta tarpeitasi vastaavan kyytivaihtoehdon.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Yuma odottaa.

Alueen Yuma lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Yuma lentoasemalle naapurustosta tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Yuma

  • Taksit – Yuma

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun matkustat kaupungissa Yuma. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta Yuma International Airport, käydä kaupungissa Somerton tai ottaa kyydin toiseen paikkaan. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta voit matkustaa kaupungissa Yuma.

  • Yuma – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä naapurustossasi, tai matkusta kaupungin Yuma suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Yuma

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Yuma. Sitten voit tilata jostakin suosituimmista ravintoloistamme ja tankata tapahtumantäytteisen päivän jälkeen. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Yuma, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot kuljettajasi olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Kun käytät Uberia maassasi, sinun tulee huomioida lukuisia sijaintikohtaisia vaatimuksia ja säädöksiä. Voit tutustua niihin tällä sivulla.