Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Charlotte Douglas (CLT)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Charlotte? Neovisno o tome ideš li od zračne luke CLT do parka Freedom Park ili stadiona, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke CLT.

Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Opcije vožnje na tom području

Preuzimanje: Međunarodna zračna luka Charlotte Douglas (CLT)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka CLT i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi na etaži dolazaka

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Charlotte primit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacija preuzimanja u zračnoj luci CLT nalazi se ispred vrata D. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u međunarodnoj zračnoj luci Charlotte Douglas.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci CLT navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Charlotte Karta

Zračna luka CLT ima 5 dvorana za prihvat putnika, a dvorana za prihvat putnika D služi kao međunarodni terminal.

Karta zračne luke CLT

Najčešća pitanja korisnika

  • Da. Otvori popis zračnih luka u cijelom svijetu u kojima možeš naručiti vožnju Uberom.

  • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke CLT ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

    Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva tako da na ovoj stranici uneseš mjesto preuzimanja i odredište. Kad naručiš vožnju, u aplikaciji će ti se prikazati stvarna cijena izračunata na temelju stvarnih čimbenika.

  • Lokacije preuzimanja ovise o vrsti vožnje koju naručiš i veličini zračne luke. U aplikaciji će ti se prikazati upute za dolazak na lokaciju gdje će te vozač čekati. Osim toga, u zračnoj luci možeš potražiti putokaze koji vode do zona za ukrcaj korisnika koji su naručili vožnju pri kojoj dijele vozilo s drugima.

    Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

  • Voziš na Uberu?

    Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

  • Ideš u neku drugu zračnu luku?

    Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Informativni centar za posjetitelje zračne luke CLT

Međunarodna zračna luka Charlotte Douglas 7. je najprometnija zračna luka na svijetu po aktivnosti zrakoplova, a kroz nju godišnje prođe više od 44 milijuna putnika. Smještena oko 7 milja (11 kilometara) zapadno od središta Charlotte, zračna luka udaljena je oko 15 minuta vožnje od središta grada u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke CLT

Međunarodna zračna luka Charlotte Douglas ima jedan terminal podijeljen na 6 dvorana: A, A sjever, B, C, D i E. Dvorana D služi kao međunarodna dvorana. U dvoranama zračne luke Charlotte pronaći ćeš i niz salona. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A

  • American
  • Delta

Dvorana A sjever

  • Air Canada
  • Frontier
  • JetBlue
  • Southwest
  • United
  • Via Air

Dvorana B

  • American
  • American Airlines Admirals Club

Dvorana C

  • American
  • American Eagle

Dvorana D

  • American
  • Lufthansa

Dvorana E

  • American Eagle

Međunarodna dvorana zračne luke CLT

Ukrcaj na međunarodne letove odvija se u dvorani D između izlaza D1 i D13. Zračna luka CLT nudi stalne letove do 36 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci CLT

Putnici mogu birati među više od 50 lokacija za blagovanje u zračnoj luci CLT koje poslužuju raznoliku hranu, uključujući doručak, slatkiše, užinu i međunarodna jela. Ponuda hrane u zračnoj luci CTL dostupna je u atriju prije prijave i u svim dvoranama.

Kretanje po zračnoj luci CLT

Zračna luka Charlotte Douglas kompaktna je zračna luka, zahvaljujući čemu se dvoranama može pristupati pješice. Dvorane A do E okružuju glavni terminal. Posebna je podrška dostupna na zahtjev putem tvog zračnog prijevoznika.

Što možeš raditi u zračnoj luci CLT

U zračnoj luci Charlotte Douglas nalaze se razne atrakcije, uključujući program javne umjetnosti koji promiče grad Charlotte i okolnu regiju. Osim toga, u zračnoj luci Charlotte nalaze se brojne trgovine i butici. Za masažu u zračnoj luci CLT spa se centri mogu pronaći u povezujućim područjima A/B i D/E.

Mjenjačnice u zračnoj luci CLT

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci CLT nalaze se u atriju, u dvorani D i u području za prodaju karata D.

Hoteli u blizini zračne luke CLT

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke CLT, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti zračne luke Charlotte.

Točke interesa u blizini zračne luke CLT

  • Park Freedom
  • Jezero Wylie
  • Botanički vrtovi Charlotte Sveučilišta u Sjevernoj Karolini
  • Rekreacijski centar US National Whitewater Center

Više informacija o zračnoj luci CLT pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke ovise o državi, regiji ili gradu.