Preskoči na glavni sadržaj

Okrug Orange: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

Unaprijed rezerviraj vožnju Uberom u gradu Orange County

Dovrši svoje planove već danas tako što ćeš rezervirati vožnju Uberom u gradu Orange County. Zatraži vožnju do 30 dana unaprijed, u bilo koje vrijeme i bilo kojeg dana u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/11.

Okrug Orange: odaberi vožnju

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

1/5

Preuzimanja u zračnoj luci John Wayne Airport

Saznaj gdje ćeš se susresti s vozačem i primi detaljne upute o tome kako pronaći svoju lokaciju preuzimanja.

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Nakon što vozač završi vožnju, pošalji povratne informacije pri ocjenjivanju vožnje u aplikaciji Uber, porukom e-pošte na adresu customercomplaints@uber.com, na help.uber.com ili pozivom na broj 800-664-1378.

Možeš se obratiti i Službi za komunalne radove u Kaliforniji na broj 800-894-9444 ili adresu CIU_intake@cpuc.ca.gov.

Zbog uvjeta Službe za komunalne radove, u Kaliforniji u okviru vožnji dogovorenih putem aplikacije Uber nije moguće prevoziti maloljetnike bez pratnje. Napominjemo da u Kaliforniji korisnik mora biti stariji od 18 godina kako bi se mogao registrirati za račun na Uberu, no ako smatraš da bi korisnik mogao biti maloljetan, možeš ga upitati da potvrdi svoju dob i obavijestiti ga o tome da moraš otkazati vožnju ako je zaista mlađi od 18 godina. Također, možeš prijaviti zahtjeve za prijevoz maloljetnika bez pratnje slanjem povratnih informacija u aplikaciji.