Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka San Francisco (sfo)

U potrazi si za alternativom tradicionalnom Zračna luka San Francisco shuttleu ili taksiju? Ideš li od SFO-a do Nape ili od Silicijske doline do SFO-a, stigni do odredišta pomoću Uber aplikacije koju već poznaješ. Zatraži vožnju do i od zračne luke SFO jednim klikom.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka San Francisco

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka San Francisco. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/15.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

1/3

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka San Francisco (SFO)

Zatraži vožnju kad sve bude spremno

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Ako s terminala 1 – 3 zatražiš UberX, Uber Pool ili Express Pool, slijedi oznake u zračnoj luci do 5. etaže u garaži.

Ako zatražiš Uber Comfort, UberXL, Uber Select, Uber Black, Uber Black SUV ili bilo koju drugu uslugu na terminalu za međunarodne letove, lokacija preuzimanja možda će biti uz pločnik na etaži za odlaske.

Sastani se s vozačem na označenoj lokaciji preuzimanja

Za terminale 1 – 3 preuzimanja na uslugama UberX, Uber Pool i Express Pool obavljaju se na 5. etaži garaže za domaće letove, dok se sva druga preuzimanja na terminalima 1 – 3 obavljaju uz pločnik na etaži za odlaske (2. kat, domaći letovi).

Preuzimanja na uslugama Uber Comfort, UberXL i Uber Select obavljaju se uz rub pločnika od 20. studenog 2019. Nakon tog datuma preuzimanja za te usluge više se neće obavljati na 5. etaži garaže.

Sva preuzimanja na terminalu za međunarodne letove obavljaju se uz 2. pločnik na etaži za odlaske (3. kat, međunarodni letovi).

Potvrdi svoju lokaciju

Ako zatražiš vožnju u garaži za domaće letove, možeš unijeti slovo odjeljka kako bi te vozač mogao lakše pronaći. Terminal 1 ima odjeljke B1 – 3, C1 – 3. Terminal 2 ima D1 – 6 i E1 – 3 F. Terminal 3 ima F1 – 6 i F/G 1 – 3.

Ako zatražiš vožnju s preuzimanjem uz pločnik (samo za usluge Uber Comfort, UberXL, Uber Select, Uber Black i Uber Black SUV), možeš unijeti broj terminala i vrata kako bi vozač znao gdje će te pronaći.

Zračna luka San Francisco – karta

Terminali 1 – 3 namijenjeni su tuzemnim, a područja A i G međunarodnim letovima. Terminalima možeš pristupiti vlakom ili kroz pješački prolaz iz tri garaže.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke SFO ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

 • Kod zračne luke SFO znači San Francisco, a slovo O vjerojatno označava zadnje slovo u imenu grada.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke SFO

Međunarodna zračna luka San Francisco (SFO) najveća je zračna luka u Sjevernoj Kaliforniji. Smještena oko 15 milja (24 kilometra) južno od središta San Francisca, zračna luka jednostavno je pristupačna putnicima koji idu do i iz grada. Zračna luka udaljena je oko 30 minutna vožnje od središta San Francisca u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke SFO

Zračna luka SFO podijeljena je na 4 terminala: 1, 2 i 3 te međunarodni terminal zračne luke San Francisco koji se sastoji od područja za ukrcaj A i G. Saloni zračne luke San Francisco nalaze se na svim terminalima. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke SFO

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

Terminal 2 zračne luke SFO

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

Terminal 3 zračne luke SFO

 • United
 • Salon American Express Centurion
 • United Club (3)

Međunarodni terminal zračne luke SFO

Ukrcaj na međunarodne letove u zračnoj luci SFO odvija se u područjima A i G. Zračna luka SFO nudi stalne letove do više od 45 međunarodnih gradova s 39 međunarodnih prijevoznika. Međunarodni terminal sadrži više od 10 salona zračne luke, uključujući salon Air France – KLM i Virgin Atlantic Clubhouse.

Blagovanje u zračnoj luci SFO

Diljem zračne luke dostupno je više od 60 opcija blagovanja, uključujući barove, kafiće i restorane zračne luke San Francisco s posluživanjem za stolom. Za putnike koji žele jesti prije prolaska kroz sigurnosnu provjeru, restorani u glavnoj dvorani nalaze se blizu područja za ukrcaj A na međunarodnom terminalu. Nakon sigurnosne provjere putnici mogu kupiti užinu ili obrok za van u maloprodajnom dijelu terminala 2 pored područja za ukrcaj D. Na terminalu 3 dodatni se restorani zračne luke San Francisco nalaze pored izlaza 80 – 90.

Kretanje po zračnoj luci SFO

Shuttle zračne luke SFO, AirTrain, besplatni je sustav prijevoza ljudi u zračnoj luci koji povezuje sve terminale i garaže terminala. S terminala 1, 2 ili 3 stanica AirTraina nalazi se na polukatu, na razini 3, preko puta pješačkog mosta. Iz međunarodnog terminala San Francisco možeš pristupiti AirTrainu na razini 4. Njegove 2 linije, crvena linija i plava linija, prometuju 24 sata dnevno u razmacima od po 4 minute. AirTrain povezan je i s mrežom Bay Area Rapid Transit (BART), sustavom javnog prijevoza koji pokriva cjelokupno područje, putem stanice kod garaže G AirTrain/BART.

Što možeš raditi u zračnoj luci SFO

Aktivnosti i atrakcije u zračnoj luci San Francisco uključuju muzej i knjižnicu u sklopu kojih su postavljene izložbe po čitavoj zračnoj luci koje predstavljaju umjetnička djela, povijest zrakoplovstva, lokalnu kulturu i znanost. Djeca se mogu koristiti područjima za interaktivno istraživanje na terminalu 2, u području za ukrcaj D i na terminalu 3, u područjima za ukrcavanje E i F. Spa centri nalaze se na svakom terminalu zračne luke SFO.

Mjenjačnice u zračnoj luci SFO

Mjenjačnice i uređaji za promjenu novca u zračnoj luci SFO nalaze po čitavom međunarodnom terminala. Glavna mjenjačnica nalazi se pored vrata 5.

Hoteli u blizini zračne luke SFO

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke SFO, u blizini se nalazi više od 50 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke SFO

 • Otok Alcatraz
 • Fisherman’s Wharf
 • Most Golden Gate
 • Vinogradarsko područje, okruzi Napa i Sonoma

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.