Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen (SAW)

Ideš li od zračne luke SAW do Istanbula ili od Istanbula do zračne luke SAW, možeš računati na Uber.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Kako zatražiti vožnju Uberom iz zračne luke

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kada si spreman/a izaći van, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točki preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja navedenu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda ne nalazi uvijek na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Istanbul

WiFi usluga u zračnoj luci Istanbul

Iako u zračnoj luci Sabiha besplatna WiFi usluga nije dostupna, posjetitelji mogu pristupiti bežičnom internetu uz malu fiksnu naknadu. Postoji 8 kioska na kojima možeš pristupiti internetu u zračnoj luci Sabiha Gökçen.

Parkiranje u zračnoj luci Sabiha Gökçen

U međunarodnoj zračnoj luci Sabiha Gökçen nalazi se parkiralište za automobile na više etaža na maloj udaljenosti od zgrade terminala, a koje nudi niz opcija parkiranja.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Sabiha Gökçen

Garderoba – nalazi se u dvorani za međunarodne letove – dostupna je 24 sata na dan i omogućuje ti odlaganje viška prtljage uz malu naknadu. Zračna luka Sabiha nudi i usluge nosača.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci SAW, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Sahiba Gökçen Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Što možeš raditi na terminalu zračne luke Istanbul

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke SAW. S više od 25 milijuna putnika godišnje, zračna luka Sabiha Gökçen je jedna od najprometnijih zračnih luka u Istanbulu, smještena savršeno za putnike koji posjećuju istočni dio grada. Zračna luka Sabiha Gökçen nalazi se na azijskoj strani Istanbula, oko 50 kilometara (31 milju) od centra grada. Za sve koji putuju u azijski dio grada ili u grad Darica ovo je odlična opcija, posebno zbog svog modernog putničkog kompleksa od 320 000 m² (3,4 miliijuna ft²).

Terminal zračne luke Istanbul

Zračna luka Sabiha Gökçen ima jedan terminal za međunarodne i tuzemne letove i sadrži 112 šaltera za prijavu. Unutar zračne luke i okolnih zgrada nalaze se konferencijski centar i VIP zgrada te parking, hotel i restorani. Zračni prijevoznici koji lete iz zračne luke Sabiha su:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Kretanje po zračnoj luci SAW

Pošto zračna luka SAW ima samo jedan terminal, ne moraš se brinuti oko toga kako pronaći prijevoz između terminala. Mnogo je opcija za prijevoz od i do zračne luke, uključujući taksi, autobus, vlakove i Uber. Postoji također i izravna veza s autoputom TEM, što osigurava jednostavan pristup centru Istanbula za ljude koji se koriste uslugom najma automobila u zračnoj luci Sabiha Gökçen. Parking ima 4 kata i savršen je za putnike koji su došli u zračnu luku vlastitim automobilom.

Što možeš raditi u zračnoj luci Sabiha Gökçen

Zračna luka SAW nudi širok spektar trgovina koje su otvorene cijele godine. Ako trebaš putne potrepštine prije leta ili pak želiš kupiti suvenir za prijatelje i obitelj, sigurno ćeš nešto pronaći. Ponuda je bogata s mnogo bescarinskih trgovina koje se protežu na 4500 m² (48 400 ft²).

Saloni zračne luke Sabiha Gökçen

U zračnoj luci SAW dostupno je nekoliko salona, u tuzemnom i međunarodnom predvorju, u kojima se možeš opustiti daleko od vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Sabiha Gökçen

Jedan hotel nalazi se unutar zračne luke i predstavlja odličan izbor za one koji presjedaju ili stižu u Istanbul u rane jutarnje sate. Ovaj hotel na 3 kata, s 128 soba više je nego prikladan za zadovoljavanje potreba putnika, a ima pristup štićenoj zoni i javnom području. Unutar 30 minuta od zračne luke putnici mogu naći brojne mogućnosti povoljnog smještaja, a i neke hotele visoke kategorije. U mnogim od tih hotela dostupne su prostorije za sastanke i poslovni centri, što uvelike smanjuje stres poslovnih ljudi tijekom putovanja.

Točke interesa u blizini zračne luke SAW

Ako imaš duže presjedanje u zračnoj luci Sabiha, postoji izbor atrakcija i znamenitosti koje vrijedi vidjeti, pogotovo ako imaš vremena posjetiti povijesni centar Istanbula, uključujući:

 • Plavu džamiju
 • Toranj Galata
 • Veliki Bazar
 • Aja Sofiju
 • Palaču Topkapi

Više informacija o zračnoj luci Istanbul SAW pronađiovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.