Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen (saw)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Sabiha Gökçen? Neovisno o tome ideš li od zračne luke SAW do Istanbula ili od Istanbula do zračne luke SAW, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke SAW.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/12.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Taxi Yellow

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Sabiha Gökçen (SAW)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka SAW i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Sabiha Gökçen dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Istanbul Sabiha Gökçen.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci SAW navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Istanbul

WiFi usluga u zračnoj luci Istanbul

Iako u zračnoj luci Sabiha besplatna WiFi usluga nije dostupna, posjetitelji mogu pristupiti bežičnom internetu uz malu fiksnu naknadu. Postoji 8 kioska na kojima možeš pristupiti internetu u zračnoj luci Sabiha Gökçen.

Parkiranje u zračnoj luci Sabiha Gökçen

U međunarodnoj zračnoj luci Sabiha Gökçen nalazi se parkiralište za automobile na više etaža na maloj udaljenosti od zgrade terminala, a koje nudi niz opcija parkiranja.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Sabiha Gökçen

Garderoba – nalazi se u dvorani za međunarodne letove – dostupna je 24 sata na dan i omogućuje ti odlaganje viška prtljage uz malu naknadu. Zračna luka Sabiha nudi i usluge nosača.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci SAW, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Sahiba Gökçen mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Što možeš raditi na terminalu zračne luke Istanbul

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke SAW. S više od 25 milijuna putnika godišnje, zračna luka Sabiha Gökçen je jedna od najprometnijih zračnih luka u Istanbulu, smještena savršeno za putnike koji posjećuju istočni dio grada. Zračna luka Sabiha Gökçen nalazi se na azijskoj strani Istanbula, oko 50 kilometara (31 milju) od centra grada. Za sve koji putuju u azijski dio grada ili u grad Darica ovo je odlična opcija, posebno zbog svog modernog putničkog kompleksa od 320 000 m² (3,4 miliijuna ft²).

Terminal zračne luke Istanbul

Zračna luka Sabiha Gökçen ima jedan terminal za međunarodne i tuzemne letove i sadrži 112 šaltera za prijavu. Unutar zračne luke i okolnih zgrada nalaze se konferencijski centar i VIP zgrada te parking, hotel i restorani. Zračni prijevoznici koji lete iz zračne luke Sabiha su:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Kretanje po zračnoj luci SAW

Pošto zračna luka SAW ima samo jedan terminal, ne moraš se brinuti oko toga kako pronaći prijevoz između terminala. Mnogo je opcija za prijevoz od i do zračne luke, uključujući taksi, autobus, vlakove i Uber. Postoji također i izravna veza s autoputom TEM, što osigurava jednostavan pristup centru Istanbula za ljude koji se koriste uslugom najma automobila u zračnoj luci Sabiha Gökçen. Parking ima 4 kata i savršen je za putnike koji su došli u zračnu luku vlastitim automobilom.

Što možeš raditi u zračnoj luci Sabiha Gökçen

Zračna luka SAW nudi širok spektar trgovina koje su otvorene cijele godine. Ako trebaš putne potrepštine prije leta ili pak želiš kupiti suvenir za prijatelje i obitelj, sigurno ćeš nešto pronaći. Ponuda je bogata s mnogo bescarinskih trgovina koje se protežu na 4500 m² (48 400 ft²).

Saloni zračne luke Sabiha Gökçen

U zračnoj luci SAW dostupno je nekoliko salona, u tuzemnom i međunarodnom predvorju, u kojima se možeš opustiti daleko od vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Sabiha Gökçen

Jedan hotel nalazi se unutar zračne luke i predstavlja odličan izbor za one koji presjedaju ili stižu u Istanbul u rane jutarnje sate. Ovaj hotel na 3 kata, s 128 soba više je nego prikladan za zadovoljavanje potreba putnika, a ima pristup štićenoj zoni i javnom području. Unutar 30 minuta od zračne luke putnici mogu naći brojne mogućnosti povoljnog smještaja, a i neke hotele visoke kategorije. U mnogim od tih hotela dostupne su prostorije za sastanke i poslovni centri, što uvelike smanjuje stres poslovnih ljudi tijekom putovanja.

Točke interesa u blizini zračne luke SAW

Ako imaš duže presjedanje u zračnoj luci Sabiha, postoji izbor atrakcija i znamenitosti koje vrijedi vidjeti, pogotovo ako imaš vremena posjetiti povijesni centar Istanbula, uključujući:

 • Plavu džamiju
 • Toranj Galata
 • Veliki Bazar
 • Aja Sofiju
 • Palaču Topkapi

Više informacija o zračnoj luci Istanbul SAW pronađiovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.