Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Raleigh-Durham (RDU)

Ideš li od zračne luke RDU do Muzeja za umjetnost Sjeverne Karoline ili od centra Durhama do zračne luke RDU, možeš računati na Uber.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Do 15 USD popusta

Ostvari popust od 5 USD za prve tri vožnje. Primijeni promotivni kod NEWRIDER15. Vrijedi 30 dana od primjene promotivnog koda na tvoj Uber račun.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/5

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke RDU

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Izađi na etaži dolazaka

Za preuzimanja na terminalu 1 izađi van iz područja za preuzimanje prtljage do područja preuzimanja 1. Na terminalu 2 izađi iz područja za preuzimanje prtljage i idi do zone 17. To je mjesto na kojemu se svi Uberovi partneri-vozači u zračnoj luci RDU sastaju s korisnicima radi preuzimanja.

Vozač čeka uz pločnik

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije i potvrdi svoju lokaciju.

Zračna luka RDU – karta

Međunarodna zračna luka Raleigh Durham sastoji se od 2 terminala i 3 dvorane za prihvat putnika. Na terminalu 2 nalaze se 4 međunarodna izlaza.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke RDU ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke RDU

Međunarodna zračna luka Raleigh – Durham (RDU) 39. je najprometnija zračna luka u SAD-u po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 11 milijuna putnika. Smještena u okrugu Wake u Sjevernoj Karolini, zračna luka RDU udaljena je 14 milja (23 kilometra), odnosno 20 minutna vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima, kako od središta Raleigha, glavnog grada savezne države, tako i od grada Durhama.

Terminali zračne luke RDU

Zračna luka RDU ima 2 putnička terminala – terminal 1 i terminal 2– s ukupno 45 izlaza. Saloni zračne luke RDU nalaze se na terminalu 2. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke RDU

 • Southwest

Terminal 2 zračne luke RDU

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • Salon USO

Međunarodni terminal zračne luke RDU

Ukrcaj na međunarodne letove u zračnoj luci RDU odvija se na terminalu 2. Zračna luka RDU nudi stalne letove do 8 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci RDU

U zračnoj luci RDU putnici mogu birati među više od 20 opcija blagovanja, a ponuda uključuje barove, kafiće koji prodaju hranu za van i restorane s posluživanjem hrane za stolom. Odredišta za hranu i napitke u zračnoj luci RDU dostupna su na oba terminala.

Kretanje po zračnoj luci RDU

2 terminala nemaju međusobno povezanu štićenu zonu. Putnici koji se kreću između terminala mogu se voziti shuttleom zračne luke RDU ili se koristiti pokretnim pješačkim prolazom kroz natkrivena parkirališta između terminala.

Što možeš raditi u zračnoj luci RDU

Zračna luka Raleigh – Durham nudi niz aktivnosti i atrakcija, uključujući umjetničku izložbu koja obuhvaća i stalni i privremeni postav umjetničkih instalacija diljem zračne luke. Spa centri nalaze se na terminalu 1 kod izlaza A7 i na terminalu 2 kod izlaza C3.

Mjenjačnice u zračnoj luci RDU

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci RDU nalaze se na terminalu 2 kod predvorja sa sustavom prodaje karata i pored preuzimanja prtljage.

Hoteli u blizini zračne luke RDU

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke RDU, u blizini se nalazi više od 20 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke RDU

 • Planetarij u Chapel Hillu
 • Umjetnički i povijesni muzeji u Raleighu
 • Sveučilišta područja Research Triangle
 • Jezero Johnson

Više informacija o zračnoj luci RDU pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.