Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Raleigh-Durham (rdu)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Raleigh? Neovisno o tome ideš li od zračne luke RDU do Muzeja za umjetnost Sjeverne Karoline ili od centra Durhama do zračne luke RDU, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke RDU.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Raleigh-Durham

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Raleigh-Durham. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • GoWake NE

  1-2

  Same day trips by GoWake SmartRide

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/7

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Raleigh (RDU)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka RDU i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi na etaži dolazaka

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Raleigh-Durham primit ćeš izravno putem aplikacije. Na terminalu 1 izađi iz područja za preuzimanje prtljage i uputi se prema zoni za preuzimanje putnika 1. Na terminalu 2 izađi iz područja za preuzimanje prtljage i uputi se prema zoni 17. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u međunarodnoj zračnoj luci Raleigh-Durham.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci RDU navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Raleigh – karta

Međunarodna zračna luka Raleigh Durham sastoji se od 2 terminala i 3 dvorane za prihvat putnika. Na terminalu 2 nalaze se 4 međunarodna izlaza.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke RDU ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke RDU

Međunarodna zračna luka Raleigh – Durham (RDU) 39. je najprometnija zračna luka u SAD-u po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 11 milijuna putnika. Smještena u okrugu Wake u Sjevernoj Karolini, zračna luka RDU udaljena je 14 milja (23 kilometra), odnosno 20 minutna vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima, kako od središta Raleigha, glavnog grada savezne države, tako i od grada Durhama.

Terminali zračne luke RDU

Zračna luka RDU ima 2 putnička terminala – terminal 1 i terminal 2– s ukupno 45 izlaza. Saloni zračne luke RDU nalaze se na terminalu 2. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke RDU

 • Southwest

Terminal 2 zračne luke RDU

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • Salon USO

Međunarodni terminal zračne luke RDU

Ukrcaj na međunarodne letove u zračnoj luci RDU odvija se na terminalu 2. Zračna luka RDU nudi stalne letove do 8 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci RDU

U zračnoj luci RDU putnici mogu birati među više od 20 opcija blagovanja, a ponuda uključuje barove, kafiće koji prodaju hranu za van i restorane s posluživanjem hrane za stolom. Odredišta za hranu i napitke u zračnoj luci RDU dostupna su na oba terminala.

Kretanje po zračnoj luci RDU

2 terminala nemaju međusobno povezanu štićenu zonu. Putnici koji se kreću između terminala mogu se voziti shuttleom zračne luke RDU ili se koristiti pokretnim pješačkim prolazom kroz natkrivena parkirališta između terminala.

Što možeš raditi u zračnoj luci RDU

Zračna luka Raleigh – Durham nudi niz aktivnosti i atrakcija, uključujući umjetničku izložbu koja obuhvaća i stalni i privremeni postav umjetničkih instalacija diljem zračne luke. Spa centri nalaze se na terminalu 1 kod izlaza A7 i na terminalu 2 kod izlaza C3.

Mjenjačnice u zračnoj luci RDU

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci RDU nalaze se na terminalu 2 kod predvorja sa sustavom prodaje karata i pored preuzimanja prtljage.

Hoteli u blizini zračne luke RDU

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke RDU, u blizini se nalazi više od 20 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke RDU

 • Planetarij u Chapel Hillu
 • Umjetnički i povijesni muzeji u Raleighu
 • Sveučilišta područja Research Triangle
 • Jezero Johnson

Više informacija o zračnoj luci RDU pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.