Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka General Mitchell (mke)

Ideš li od zračne luke Milwaukee muzeja za umjetnost ili zoološkog vrta, možeš računati na Uber.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka General Mitchell

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka General Mitchell. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/04.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Do 15 USD popusta

Ostvari popust od 5 USD na prve tri vožnje. Primijeni promotivni kod NEWRIDER15. Vrijedi 30 dana od primjene promotivnog koda na tvoj Uber račun.

Načini vožnje u području

 • UberX

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/6

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Milwaukee

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Izađi na etaži za preuzimanje prtljage

Kreni prema vratima s oznakom „Uber” koja se nalaze između pokretnih traka za prtljagu 1 i 2. Potraži Uberov logotip u označenoj zoni za preuzimanje korisnika.

Sastani se s vozačem na odobrenoj lokaciji preuzimanja

Ako ne možeš locirati vozača, kontaktiraj s njim putem aplikacije Uber.

Zračna luka Milwaukee – karta

Zračna luka Milwaukee sastoji se od 3 dvorane za prihvat putnika – C, D i E – s ukupno 38 izlaza. Mnogi letovi iz dvorane E premješteni su u dvoranu C zbog rušenja dvorane E planiranog za 2020.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke MKE ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Milwaukee

Kroz međunarodnu zračnu luku General Mitchell godišnje prođe više od 3 milijuna putnika. Smještena je 8 milja (13 kilometara) od središta Milwaukeeja, što je oko 14 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke Milwaukee

Zračna luka MKE ima jednu zgradu terminala podijeljenu na 2 dvorane (C i D). Svi međunarodni dolasci (osim letova iz Toronta) smješteni su na terminal za međunarodne dolaske koji se nalazi sjeverno od parkirališta. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana C zračne luke MKE

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

Dvorana D zračne luke MKE

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Međunarodni terminal zračne luke MKE

MKE je zračna luka pretežito za tuzemne letove, no služi i za letove do 4 međunarodna odredišta u Meksiku i na Karibima. Međunarodni dolasci većinom su smješteni u dvorani C. Svi međunarodni dolasci u zračnoj luci MKE smješteni su na terminal za međunarodne dolaske.

Blagovanje u zračnoj luci Milwaukee

Zračna luka MKE ima 18 opcija za hranu i napitke diljem glavnog terminala i u objema dvoranama. Te opcije uključuju brzu hranu, kafiće te nezavisne barove i restorane. Putnici mogu birati između različitih kuhinja, uključujući pizzu, tjesteninu, hamburgere i sendviče.

Kretanje po zračnoj luci Milwaukee

Putnici koji dolaze iz inozemnih odredišta mogu se koristiti besplatnim shuttleom zračne luke MKE koji će ih odvesti od terminala za međunarodne dolaske do glavnog terminala i parkirališta zračne luke. Shuttle skuplja putnike izvan glavnih vrata zgrade za međunarodne dolaske.

Što možeš raditi u zračnoj luci Milwaukee

U zračnoj luci MKE nalazi se muzej koji sadrži izložbe s temom zrakoplovne tradicije jugoističnog Wisconsina. Putnici mogu pronaći muzej na razini s trgovinama, prije sigurnosne provjere u blizini dvorane C. Područja za igranje za djecu nalaze se u dvorani C te između izlaza D30 i D34 i u dvorani D.

Mjenjačnice u zračnoj luci Milwaukee

Mjenjačnice za putnike u zračnoj luci MKE nalaze se u glavnom atriju i na gornjoj razini područja za odlaske.

Hoteli u blizini zračne luke Milwaukee

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke Milwaukee, u blizini se nalazi više od 20 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Milwaukee

 • Ulica East Brady Street
 • Muzeji u Milwaukeeju
 • Zoološki vrt u Milwaukeeju
 • Park South Shore

Više informacija o zračnoj luci MKE pronađi ovdje.

Facebook Instagram Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.