Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Zračna luka Heathrow (LHR)

Ideš li od zračne luke Heathrow do Londona ili od Londona do zračne luke Heathrow, možeš računati na Uber.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

 • UberX1-4

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • EXEC1-4

  Luksuzne svakodnevne vožnje

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kada si spreman/a izaći van, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točki preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja specificiranu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda uvijek ne nalazi na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

WiFi usluga u zračnoj luci Heathrow

Besplatna WiFi usluga dostupna je na terminalu zračne luke Heathrow – samo trebaš odabrati WiFi mrežu Heathrow i slijediti upute na zaslonu. Brže veze također su dostupne u paketu uz plaćanje na osnovu potrošnje.

Parkiranje u zračnoj luci Heathrow

Heathrow nudi dovoljno opcija parkiranja: kratkotrajno parkiranje, dugotrajno parkiranje, parkiranje u poslovne svrhe i parkiranje uz upotrebu POD-a te opciju usluge parkiranja s poslužiteljem.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Heathrow

Odlaganje prtljage dostupno je na svim terminalima zračne luke Heathrow. Cijene ovise o vremenu tijekom kojeg ćeš odložiti prtljagu. Maksimalno razdoblje odlaganja prtljage iznosi 90 dana.

Uber je dostupan u zračnoj luci Heathrow, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Heathrow mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Uber je idealan izbor za ljude koji dolaze i odlaze iz zračne luke London Heathrow. Kao 2. najprometnija zračna luka na svijetu, London Heathrow opslužuje šire londonsko područje i većinu južne Engleske. Zračna luka Heathrow nalazi se 25 kilometara (16 milja) zapadno od središta Londona, što je čini lako dostupnom autobusom, automobilom, javnim prijevozom ili Uberom. Put od Heathrowa do centra Londona traje oko sat vremena, što ga čini dobrim izborom za bilo koga tko putuje u ili iz glavnog grada Engleske.

Terminali zračne luke Heathrow

London Heathrow ima 4 aktivna terminala: terminali 2, 3, 4 i 5 Terminali 2 i 3 nalaze se na istočnoj strani zračne luke Heathrow, dok je terminal 4 smješten na južnoj, a terminal 5 na zapadnoj strani. Među mnogim zastupljenim zračnim prijevoznicima su i:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Blagovanje u zračnoj luci Heathrow

Heathrow ima od preko 30 restorana, kafića i barova, tako da je izbor veoma velik bez obzira želiš li se počastiti prije odlaska ili po dolasku.

Kretanje po zračnoj luci LHR

Prijelaz između terminala u zračnoj luci London Heathrow jednostavan je. Terminali 2 i 3 su na pješačkoj udaljenosti jedan od drugog, dok terminale 4 i 5 povezuje redovan shuttle. Postoji i vlak Heathrow Express koji vozi od terminala 5 preko terminala 2 i 3 do središta Londona.

Što možeš raditi u zračnoj luci LHR

Tražiš li dizajnerske jakne ili luksuzne satove, zračna luka Heathrov nudi velik izbor. Ljudima koji žele kupiti suvenir prijateljima ili obitelji dostupne su mnoge bescarinske trgovine. Trgovine za putnike u zračnoj luci pobrinule su se da se možeš potpuno opskrbiti za put. Dostupni su brojni luksuzni i vrhunski saloni zračne luke, uključujući salone No1 i Club Aspire, oba na terminalu 3.

Tuševi u zračnoj luci Heathrow

Saloni zračne luke Heathrow nude brojne mogućnosti za tuširanje, među njima saloni Plaza Premium, salon No1 i salon i spa Club Aspire. Nadalje, moguće je da su tuševi dostupni i u salonima zračnih prijevoznika.

Hoteli u blizini zračne luke Heathrow

Oko 20 hotela nalazi se u neposrednoj blizini zračne luke Heathrow, oni su savršen izbor za goste tijekom presjedanja ili ljude koji stižu u ranim jutarnjim satima. Sa središtem Londona nadomak ruke, izbor povoljnih i luksuznih hotela je velik.

Točke interesa u blizini zračne luke Heathrow

Ako imaš dosta vremena na raspolaganju, možeš se uputiti u središte Londona. Dosta toga možeš vidjeti i raditi i u neposrednoj blizini zračne luke LHR, uključujući:

 • Ham House
 • tematski park Legoland Windsor Resort
 • Londonski muzej motora
 • Kraljevske botaničke vrtove u Kewu
 • dvorac Windsor

Više informacija o zračnoj luci LHR pronađi ovdje.

Facebook
Twitter