Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Indira Gandhi (DEL)

Ideš li od zračne luke Delhi do znamenitosti Qutub Minar ili od slavoluka India Gate do zračne luke Delhi Airport, možeš računati na Uber.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Načini vožnje u području

 • INTERCITY

  1-2

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-2

  Affordable outstation rides for groups up to 6

1/2

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke DEL

Saznaj gdje je tvoja lokacija preuzimanja

U zračnoj luci Delhi tvoja se točka preuzimanja određuje prema terminalu koji odabereš. Ako odabereš terminal 1 ili terminal 3, hodaj do Uberova označenog područja preuzimanja Za terminal 2 vozač će te čekati na izabranoj točki preuzimanja.

Pojedinosti potraži u aplikaciji

Nakon što zatražiš vožnju, slijedi upute za pronalaženje puta u aplikaciji kako bi došao/la do točke preuzimanja.

Terminal 1: Idi prema zoni preuzimanja za Uber na parkiralištu.

Terminal 2: Slijedi upute u aplikaciji kako bi došao/la do odabrane točke preuzimanja.

Terminal 3: Idi prema Uberovom području preuzimanja u prizemlju parkirališta za automobile T3, nasuprot izlazima za dolaske 1 i 2.

Sastani se s vozačem

Vozač će te čekati na mjestu preuzimanja prikazanom u aplikaciji. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Delhi – karta

Međunarodnom zračnom lukom Indira Gandhi koristi se 80 zračnih prijevoznika na 2 glavna terminala: terminalu 1 i terminalu 3. Terminal 1 sastoji se od 4 dijela: terminala 1A, terminala 1B, terminala 1C i terminala 1D. Svi međunarodni zračni prijevoznici smješteni su na terminalu 3.

Najčešća pitanja korisnika

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Delhi

Međunarodna zračna luka Indira Gandhi 10. je najprometnija zračna luka na svijetu po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 65 milijuna putnika. Smještena oko 16 kilometara (10 milja) od središta New Delhija, zračna luka udaljena je 16 minuta vožnje u idealnim prometnim i cestovnim uvjetima.

Terminali zračne luke Delhi

Zračna luka DEL ima 3 glavna putnička terminala: terminal 1, terminal 2 i terminal 3. Saloni zračne luke DEL nalaze se diljem zračne luke. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke DEL

 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminal 2 zračne luke DEL

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminal 3 zračne luke DEL (međunarodni)

Međunarodni letovi u zračnoj luci New Delhi nalaze se na terminalu 3. Zračna luka DEL nudi stalne letove do više od 70 međunarodnih odredišta sa zrakoplovnim tvrtkama koje uključuju American, British Airways i Emirates. Saloni zračne luke Indira Gandhi nalaze se u 5 područja na terminalu 3.

Blagovanje u zračnoj luci Delhi

Međunarodna zračna luka Indira Gandhi ima bogatu ponudu mogućnosti blagovanja diljem svih terminala. S više od 80 opcija blagovanja putnici mogu birati gdje žele kupiti hranu i napitke, uključuju kafiće, restorane brze hrane i restorane koji prodaju užinu za van. Putnici koji tragaju za obrokom s posluživanjem za stolom mogu blagovati u jednom od restorana zračne luke DEL.

Kretanje po zračnoj luci Delhi

Besplatan shuttle u zračnoj luci New Delhi povezuje terminal 1 i terminal 3 svakih 20 minuta. Putnici koji na nekom od terminala mijenjaju zračnog prijevoznika trebali bi posjetiti šalter za prelazak između terminala (pored stupa 10 na terminalu 3 i ispod nadvožnjaka na terminalu 1). Terminal 2 i terminal 3 nalaze se bliže jedan drugome na udaljenosti od 5 minuta hoda.

Što možeš raditi u zračnoj luci Delhi

Putnicima u zračnoj luci DEL na raspolaganju stoje brojne aktivnosti i atrakcije, uključujući spa centre u području odlazaka terminala 3 i području odlazaka terminala 1. Osim toga, bogata ponuda trgovina u zračnoj luci New Delhi uključuje trgovine za elektroniku, darove, slatkiše i nakit. Smješten u području međunarodnih odlazaka terminala 3, simulator letenja s kokpitom putnicima nudi mogućnost upravljanja zrakoplovom Boeing 737.

Mjenjačnice u zračnoj luci Delhi

Mjenjačnice u zračnoj luci New Delhi nalaze se u području međunarodnih dolazaka i odlazaka terminala 3, području tuzemnih dolazaka i odlazaka terminala 3 te području odlazaka terminala 1.

Hoteli u blizini zračne luke Delhi

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke DEL, u blizini se nalazi više od 40 hotela i smještajnih objekata.

Točke interesa u blizini zračne luke Delhi

 • Humajunova grobnica
 • Khari Baoli
 • Crvena utvrda
 • Sunder Nursery

Više informacija o zračnoj luci DEL pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.