Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

LaGuardian lentoasema (LGA)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle LaGuardian lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit matkalla LaGuardiasta Empire State Buildingiin tai Central Parkista LaGuardiaan, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta LGA yhdellä napautuksella.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Pyydä kyytejä eri puolilla maailmaa

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueella

Nouto lentokentältä LaGuardian lentoasema (LGA)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto LGA-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Aja terminaalissa A saapuvien matkustajien tai matkatavaroiden noutopaikan ulkopuolelle ja seuraa sisimmän kaistan kyytisovelluksen nouto-opasteita. Kaikki LGA-lentoasemalla kyytejä tarjoavat Uber-kuljettajat noutavat matkustajat täältä.

Seuraa terminaalin B vihreitä Car Services -kylttejä ja jatka jalankulkijoiden kävelytien kautta terminaalin B pysäköintihallin tasolle 2. Odota kuljettajaasi erikseen merkityllä kaistalla.

Poistu terminaaleissa C matkatavaroiden noutopaikasta ovesta 11 tai 12 vyöhykkeille 11 ja 12. Odota kimppakyytikuljettajaasi erikseen merkityllä kaistalla.

Vahvista sijaintisi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan LGA-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

LaGuardian lentoasema Kartta

LGA is one of the 3 airports that serve New York City. It has 3 terminals (A, B, and C).

LaGuardian lentoaseman kartta

Matkustajien yleisimmät kysymykset

  • Kyllä. Siirry tähän luetteloon lentoasemista, joilla voit pyytää Uber-kyydin eri puolilla maailmaa.

  • Uber-matkan hinta LGA-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

    Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, siirry tänne ja syötä noutopaikkasi ja määränpääsi. Kun pyydät kyytiä, näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

  • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

    Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksessa.

Lisätietoja

  • Tarjoatko Uber-kyytejä?

    Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

  • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

    Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

1/2

LaGuardian lentoasema: tietoa matkustajille

LaGuardian lentoasema on Yhdysvaltojen 12. vilkkain lentoasema, ja se palvelee vuosittain yli 29:ää miljoonaa matkustajaa. Lentoasema sijaitsee Queensissa, New Yorkissa, noin yhdeksän mailin (15 kilometrin) päässä Manhattanin keskustasta. Matka kestää normaaleissa tieolosuhteissa 18 minuuttia.

LaGuardian lentoaseman terminaalit

LGA-lentoasemalla on neljä terminaalia: A, B, C ja D. LaGuardialla ei ole kansainvälistä lentoliikennettä, joten siellä ei ole rajatarkastuspisteitä. Lounge-tiloja on eri puolilla LaGuardian lentoasemaa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

LGA:n terminaali A

  • Frontier
  • Spirit

LGA:n terminaali B

  • Air Canada
  • American Airlines
  • American Shuttle
  • JetBlue
  • Southwest
  • United
  • Air Canada Maple Leaf Lounge
  • American Airlines Admirals Club
  • The Centurion Lounge
  • United Club

LGA:n terminaali C

  • Delta Air Lines
  • Delta Shuttle
  • WestJet
  • Delta Sky Club

Ruokailu LaGuardian lentoasemalla

LaGuardian lentoasemalla on laaja valikoima erilaisia ruokapaikkoja kaikissa terminaaleissa. Sen yli 70 ruokapaikan joukossa on sekä tunnetuimpia pikaruokapaikkoja että ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. LaGuardian lentoaseman terminaalissa B on kaksi ruokailualuetta, ja terminaaleissa C ja D on ravintolahallit.

Liikkuminen LaGuardian lentoasemalla

LaGuardian terminaalien välillä sekä paikoitusalueille ja vuokra-autojen noutopisteeseen matkustajia kuljettaa ilmainen shuttle-bussipalvelu. LaGuardian lentoaseman shuttle-pysäkkejä on eri puolilla lentoasemaa, ja bussit kulkevat ruuhka-aikoina 8–10 minuutin välein.

Ajanvietettä LaGuardian lentoasemalla

Eri puolilla LaGuardian lentoasemaa sijaitsevat kaupat ja liikkeet tarjoavat muun muassa laajan valikoiman muotia ja elektroniikkaa. Spa-hoitoloita on terminaaleissa B ja C.

Valuutanvaihto LaGuardian lentoasemalla

LGA-lentoasemalla ei ole valuutanvaihtopisteitä. Raha-automaatteja on kuitenkin eri puolilla lentoasemaa.

Hotelleja LaGuardian lentoaseman lähellä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä LGA-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä LaGuardian lentoasemaa

  • Broadway ja Theater District
  • Central Park
  • Empire State Building
  • Vapaudenpatsas ja Ellis Island

Katso lisätietoa LaGuardian lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoja kolmansien osapuolten verkkosivustoilta, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivun tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.